Beyaz olurdum tertemiz saflığın asaletin masumiyetin rengi. Kuğuların rengi en güzel renk beyaz bence diger renkler cafcaflı ve bir o kadar da karışık bence en güzel en sade renk beyaz bence kar yağdığında heryerin bembeyaz olması, gelinliklerin beyaz olması, bulutların, ayın beyaz olması müthiş değil mi :D (amma abarttim dimi:p;)
Benim en sevdiğim takıntı derecesinde olan sarı renk olurdum. Sarı hüzün verir derler ama bana huzur veriyor. Herhangi bir şey alacağım zaman ilk sarı olanını ararım yoksa başka renklere yönelirim. Her ne kadar hüzün verdiği söylensede ben o renkte mutluluk görüyorum. Bu yüzden bende sarı renk olurdum. Bende hüznü gören hüznü alır, mutluluk gören mutluluk bulur.
Ben mavi olmak isterdim. Huzur demek benim için mavi. Deniz demek gökyüzü demek. Ben gökyüzüne bakarken de deniz kenarında olduğum zamanda huzurla doluyorum. Küçükken de en sevdiğim renkti.
Bu soruya kırmızı mavi ya da siyah olarak cevap vermek istedim. Çünkü bir yanım ateşli sıcacık, bir yanım soğuk buz gibi, bir yanım gece gibi kapkaranlık
Ben gri olurdum. Ne aydınlığa ne de karanlığa tam olarak ait olamayan.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
kesinlikle griolurdum. karakterimi temsil ediyor çünkü. dürüst olacağım, melek değilim. ucu bana dokunmadıkça kimseye yardım etmem, mesela ağlayan birini görsem umursamam geçer giderim. sevmediğim kişilere de zarar vermekten çekinmem. sadece aileme ve çocuklara karşı iyi niyetliyim.