Selam.. Hayattan gerçek anlamda sanırım sadece huzur istiyorum.. şu an bulunduğum pozisyonu stabil tutmak benim için önemli olan.. Sevdiğim ve değer verdiğim insanların mutlulukları benim için her şeyden önce gelir.. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Ben ne istediğimi biliyorum da, sapasağlam basıyorum yere, hayat kimseye istediklerini altın tepside sunmuyor. Hayatın kendine göre bize çizdiği bir yol, bizim hakkımızda planları var. Hayatın her önüme sunduğunu kabul etmiyorum. Kararsız bi insanım ama bunlar genelde ufak tefek şeyler için geçerli, yemek gibi, giyeceğim kıyafet gibi. Hayatımla ilgili önemli kararlar vermem gerekirse, genelde kararsızlık yapmıyorum :D daha hedeflerim ve hayallerim var, onlara ulaşmak için çabalıyorum. Çalışıyorum. Eninde sonunda ulaştıklarım ve ulaşamadıklarım var elbette.
Biliyorum. Ask konusunda zaten ben bilsem bile karşıma ne istediğini bilmeyen, kişiliksiz insanlar çıkıyor. Gelecek konusunda kaygılıyım tek bı seçeneğim var orduya katılmak ya da polislik. Egitim desen düzen yüzünden şartlar yüzünden elimde patladı. Allah sonumuzu hayır etsin.
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Bir şey istemediğimi biliyorum. Nötr yaşıyorum. Ne hayattan ne insanlardan bir hayır yok. Gidebildiği kadar gider. Gidemeyince boynuma taşı bağlar bitiririm o kadar yani