Selamlar.. Günlük hayatta hepimizin başına gelen olaylardan biridir bu maalesef.. Bir konu hakkında insanlar bazen söylediklerini inkar ederler, hiç haberi yokmuş gibi davranabilirler ya da sizi kötü gösterip kendilerini temize çekme gereksinimi duyarlar.. Siz söylediğiniz sözlerin arkasında duracak kadar cesur musunuz, inkar edecek kadar korkak mı? 😉😎🤘 Keyifli günler.. 🥂
Söylediklerimin arkasında her zaman için durarım ama bir hatam varsa gerçekten bir suçum varsa başlarda kabul etmezsem dahil sonları da kabul etmeyi tercih ederim. Bundan dolayı genel olarak insanlara bir şey söyleyeceksen yüzüne karşı direkt olarak söylemeyi tercih ederim sadece anne babama karşı ses etmem Çünkü onların ekmeğini yiyorum beni bu yaşa kadar getirdiler anne baba hakkı Allah hakkından sonra gelir
Söylediğim herşeye iyi ya da kötü sahip çıkarım. Demedim demem diyenlerden de nefret ediyorum. Dansözlük bu resmen. Geri adım atacaksan konuşma sus daha iyi.
Arkasında duramayacağım şeyler söylemem ve dile getirdiğim şeyleri gerçekleştirmek içinde her şeyi yaparım. Bu yüzden fazla sağlam dururum laflarımın arkasında.
Her daim söylediğim sözlerin arkasındayım. Pişmanlık duysam dahi... Hem altında ezileceğimi düşündüğüm bir lafı da söylemem. Bu yüzdendir ki, büyük laflar etmeyi sevmiyorum.
Soylediklerimin her zaman arkasindayimdir. ancak inkar etmek, gerektigi yerde, gereken zamanda inkar ederim.. herkesin bir manevra alani vardir, inkarligi korkakliktan saymam, bilakis cok politik gorurum.. kaldi ki karsimdaki kisiye bakarim, harcanacak biri ise daha da guzel inkar ederim... Azcik sey mi oldu, sertmi oldu neyse oyle ama...
Cesuruz ve içimdekini saklayamadığım için ciddi bir süredir kaybediyorum, sanırım biraz sinsi olmam gerekecek kazançlı çıkmam için, e o da benim hamurumda yok, nasıl olacak bu işler?