Ikisini de çok güzel saçarım.Kötülük dediğimiz kısım huysuzluk ve sivri dildir. Ya da dozlu merhamet. Iyilik ise mutluluktur dilimden halimden dökülen. Uçlarda yaşıyorum herşeyi. En mükemmelini sunuyorum. Iyi ya da kötü olacağıma karşımdaki kişi karar veriyor. Bazen zehir olurum bazen şerbet.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
İyilik saçanlardanım bende ben öyle düşünüyorum en azından.
Durup dururken insanlarla dost olmaya çalışan insandır iyilik saçanlar genellikle diğerlerine fazla güvenen ve büyük ihtimalle bunu yapmaması gerektiğini bilen insandır aynı zamanda. Fazla iyi olduğu için belki, hep yalnızlığa mahkûm olan insandır. Belki çok arkadaşı var gibi görünse de reddedilmeyeceğini bilen arkadaşları tarafından fazlaca aşındırılan insandır. Ya da belki sadece, fazla iyilik diğerlerine battığı için ve pek de ilginç gelmediği için bir süre sonra sıradan bir alışkanlık haline gelip, sonrasında da yavaş yavaş unutulan arkadaştır bu insan. Fazla paylaşımcı ve fazla iyi olmasının aşk hayatında da yalnızlaştırdığı insandır bu. Bir gün keşfedileceğini, belki birinin kendisini gerçekten farkedeceğini uman insandır... Hatta bu umut o kadar fazladır ki, her yeni arkadaştan bunu bekleyip hüsrana uğramaktan kendini de alamayan insandır.
Doğruyu konuşmak gerekirse bu karşımdaki insanın bana karşı olan davranış ne göre değişiyor, özellikle artık ailemden bazı konularda sıkıldığım söylemek isteyebilirim. Belki aile herşeydir ama bazen aile ile birlikte yaşadığın zaman belli pişmanlıkları yaşadığını da söz konusudur, dolayısıyla karşımdaki insanın bana gösterdiği tepki Benim ona nasıl davranmam gerektiğini ve içindeki iyilik ve kötülük durumuna göre değişiklik gösterir.
Nötrlük saçıyorum ben. Son 1 aydır pek insanları umursamıyorum, sadece kendime odaklıyım. Ekstra eğlence, sohbet ve sosyalleşmeleri epey bir kısıtladım. Bazı hayallerim var ve onların peşinden gidiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Önce her şeye rağmen iyilik saçmaya çalışıyordum Bir şekilde insanlara iyiliğim dokunsun yapmaya çalışıyordum yani sonra baktım ki insanlar gerçekten nankör yapmıyorum artık hatta fırsat olursa yapıştırıyorum kötülüğü
Benden ayrılan ve dostluğu biten biri bile hakkımda iyi şeyler der. Annemin nasihati bende yer etmiştir bana taş atana her zaman ekmek at dedi kimse bilmezse Allah bilir..