Hiç çok istediğiniz halde hedeflerinize ulaşamadığınız oluyor mu?
#LacivertGandalf

Eğer birşeyi gerçekten istersem onu ne yapar eder alırım. Bu konuda hırslı ve azimliyimdir.
Hedefim gerçekten hedef olmaya değer mi? Yani vereceğim çabayı hak ediyor mu bu benim için biraz daha önemli. Gerçekten değer değilse vazgeçebilirim ve kimin kazandığı umrumda olmaz çünkü uğruna vereceğim çabaya değmesi gerekir.
Çok isteyipte alamadığım şeyler oldu. Sağlık olsun 😄
Motivasyon videoları olur ya 😄 öyle bir şeye benzedi sdjdj haklısın
Bende izlemeyi seviyorum öyle videolar. Konuşmama da çok yansıyor sanırım 😄
Evet, biri bana bağırıyor gibime geldi 😄
Ahhaha 😄 ilahi Gandalf
BENI BANA SORMUŞSUN... Şişmanım ve boyum kısa , Öyle bir hayata hapis oldum ki , her gün kalk , bilgisayar oyna , yemek ye , sosyal medya takip et , kedilere bak , müzik dinle , yıllarım her gün bundan ibaret , lise 1 terkim okumadım , çalışmıyorum da çünkü kendimi sevmiyorum dış görünüşümü beğenmiyorum bakımsız bir kaç fiziksel kusurum durumumda var , hiç dışarı çıkıpda gezemiyorum yapacak bir işim yok dışarda , arkadaşım bir sevdiğimde yok , her gün ev de sosyal medya takip et , hayat bu mudur , 16 yaşından beri hiç sosyalleşmedim , her dilediğimi gerçekleştirmiyorum benim hiç bir zaman ilişkim olmaz , araba kullanamam , yurt dışına çıkamam gibi geliyor o kadar imkansız ki bunlar , evde durdukça kilolarımla bir şeye çok takınca daha da piskolojim bozuluyor ne yapacağım
Kral Allah yardım etsin, umarım bi çare yolu çıkar. 😔
Yeni yılda 10 sene olacak 😑 ben istedim galiba bòyle olmasını... herşeyden korktuk sorumlulukdan
Kral evde durma atılım yapmalısın
Evet ama nasıl? 😮
Profesyonel yardım almak gerek
Özel psikolog tutamıyorum , psikiyatriste gittim ilaç verdi içemedim ben bir şey yapmasını sosyal olmasını bilmiyorsam doktor ne yapsın 😒
Yapmak istediğim herşeyi yaptım aradan yıllar geçse bile gerçekleştirdiğim şeyler çok oldu.
Fakat öyle bir şey var ki ben yapmam etmem dedikçe üstüme üstüme geliyordu taki beni içine çekene kadar sonumuz böyle olacaktı demek ki , kaderin çizdiği yolun dışına çıkamıyor insan. Ölmemek için öldür.💥
Olmadı, istediğim her şeyi elde ettim 🧜
Hatalı moderasyon yaptığından dolayı moderatör seçilemiyor olabilirsin. Şikayet edilenler paneline baktığımda birçok üyenin kuralları tam olarak öğrenemediğini, çözemediğini görüyorum. Doğru moderasyon yaptığı takdirde adminlerin radarı takılıyorsun. 🤓
S ve m modlardan yardım alıyorum 😄 birçok kez U modlara da soru soruyorum. Yani kuralları tam anlamıyla öğrendim diyebilirim.
Belki zamanı değildir..
Cevap
41Cevap
Bu yaşıma kadar isteyipde elde edemediğim hiçbir şey olmadı. Hayallerime ve hedeflerime her daim ulaştım.
Evet oldu aynı kaderi yaşıyoruz ama benim eğitim hayatım da var, hatta modluktan çok eğitimimle ilgileniyorum bu daha önemli
Benim eğitim bitti, buna taktım kafayı, tez yazamıyorum ya xd
eğitimim bitince buralara uğramam şahsen :D evlilik çoluk çocuk derken sdfhf
Hee efırur o da doğru
Site için olmadı. İstediğim hedefleri gerçekleştirmem çok kısa sürüyor. Ama reelde tabi oluyor. Buda bana hırs kazanmamı sağlıyor.
Güzel alışkanlık..
Onun için ulaşılamayacak hedef seçmiyorum çünkü ulasilamayacak hedefler psikoloji bozar.. anıl kendini bilmezsen kendini patlatırlar enseni.
Haklısın abi
Hayır olmadı, aksine şu an ki hedefime 3 ay kadar uzağım 😻😻
Ne oluyor özel değilse 😄
Hee 😄 daha çok para falan sdırı
Çok güzel o zaman 😄
Ben artık ümidimi kestim mod olmaktan bir kenara oturup etrafı seyrediyorum
Ben olurum umarım..
Senden beklerim reis. : D
İnşallah 😄
Evet, çok oluyor...
Mod olmanı dört gözle bekliyorum 😄
Artık olmam lazım, tüm siteyi seferber edeceğim. 😄
Hayır. Her istediğim hedefe er ya da geçmıksştım ve ulaşıyorum. Pes etmem. Gayret etmeye devam ederim. Mutlaka hedefimi elde ederim. Kararlıyım gerekeni yaparım. Ama haksızlık yapmam. 😎
Kilo vermek dışında şu zamana kadar hiçbir konuda istikrarlı olmadığım için bu soruya net bir cevap veremiyorum. Ama bence her insan bir şekilde çabaladığı şeyin karşılığını alır.
Bu fikre katılmıyorum, ulaşılmaz hedef yoktur, beceriksiz insan vardır. Şahsen hedef koyarsam 12den vururum !
Bir çok hedef isabetli olabilir ama isabet bir türlü isabet ettiremediğiniz o hedef alır sizi götürür onun için zaaflarınıza dikkat edin
Evet oldu.. Lakin sonradan düşününce iyi ki olmadı dedim..
Çünkü insan bazı şeylerin farkına sonradan varıyor..
Yani bazen her şey yolunda gitmeyebiliyor aniden ortaya çıkan olaylar istenmeyen şeyler hedeflere gitmemizi engelleyebiliyor...
Hayır olmadı. Pes etmek bana göre değil elde edene kadar savaşırım.
Olmaz dediğimde oldu hedeflerime ulaştım tek hedefim kaldı 😂dolar düşsün 😂
Mod oldulunu hayl edeceksin. Modmuş gibi hissedeceksin. Düşün, mod olduğunda nasıl hissedersin?
Olmazmı oluyor ama mesele değil sabır bende çok devam devam
Var sevgili yapmak. Tipsiz olduğum için ne kadar istersem isteyeyim hiç bir kızı etkileyemiyorum.
Hayır, eninde sonunda başarırım. Çok inatçı ve hırslı biriyim
Evet, bazen bir insana uşlamak istiyorum ama ulaşamıyorum, sınırlı kalıyor.
Ulaşamayacağımla ilgili en küçük bir şüphemde onu belirlemem.
Diğer türlü ya ölürüm ya ulaşırım
bu görseli paylaştığın için teşekkür ederim ben buna çok ağladım çokta sevdim filmin adı 'Forrest Gump'
Doğrudur
Oldu …
Arkeoloji olmak isterken adlı tıp otopsi okuyorum …
Evet.
Ama yapcak bir şey yok. Hayat devam ediyor.
Evet oldu.. birtane vardı aşırı istememe rağmen olmadı
Ben ne istediysem kursağımda kaldı alıştım artık
boş ver be, sağlık olsun
Aynen saldım zaten
Oluyor elbette. Bu anlarda olmamasının benim açımdan daha iyi olduğunu görüyorum.
Ulaşmadıysam ayıp olmasın diye şee etmişimdir :d
😄tabi tabi
Bi küçümseme sezdim sanki :dd
Yoooo 😄
Oldu Ankara Fen tutturamadım
Aga be. Ne tuttu?
Erzincan 😂😂 ama gitmedim bıraktım
Tüh be 😅
Yok üzülme arkadaşlarım 11. Sınıf ben üniversiteye gideceğim. Bazen kurnaz olmak gerekiyor🤪
Djdjd 😄 süpermiş be
Oluyor tabiki 🙂
Senin etikette sormuşum 😄 djdj
İyi iyi arada bize de uzun yaz, ben niye bundan mahrum kalıyorum? 😄
İstediğim herşeye ulaşabilirim. Yeterki o, istediğim şeyi gerçekten isteyim.
Çok istediğim zaman ulaşırım
Hedeflerime ulaşamadığım oluyor illaki.
Ama ulaştığımda oluyor, o hedef için ne kadar emek verdigimiz ile doğru orantılı zaten
En büyük hedefin?
Hangi ülke var aklında
Hedefler görünmüyor çok uzaktayım
Ay çok oluyor ya bıktım
Oldu maleseff 🤷♀️🤷♀️
Oluyor bazen mücadele devam
Oluyor tabi çaresizlik de kötü.
Zoru başarırım imkansiz zaman alir😉
Oldu
Ne mesela 😄
Şuana kadar olmadı, bundan sonra da olmayacaktır
Her zaman
Bugüne kadar neyi çok istediysem olmadı.
Çok oldu ve olmaya devam ediyor
Elbette. Her engebe gerçekleri görmek için vardır.
Oluyor ama istemekten hiç vazgecmiyorum
bir hedefim yok ya
serbest modunda
Herşeyi zamana bıraktım
Hiç olmadı.
Olmadı
Neredeyse hepsi.
olduu :)
Ulaştın mi hiç diye sorsan daha iyi.
Oluyor.
Oluyor haliyle
Atanamadım.