Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Çok değişik şeyler istiyorlar şimdi tiyolar kim kadın sadakatli olsun ama ben dışarı bakabileyim
Kadın saygılı olsun ama ben istediğim zaman kavga çıkartabilirim
İşte o bakımlı olsun ama ben bakımlı olmak zorunda değilim
Erkekler bencildir erkeklerden bir hoşaf olmaz en iyisi bir insan kendi kendine yetmeyi bilmeli😂
Bir de bu biraz değişiyor mesela ben bazı erkekler tanıdım mutlu olmak için var ya bir bardak çay yetiyor da onlara ya da bazıları da tanıdık ne kadına doydular ne kıza doydular vicdanıma kadar açtım yine de doymadı yani erkekten erkeğe değişiyor aslında bu genelde bana hep karaktersizler denk geldi bilmiyorum😂🤣
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
En temel faktörün huzur olduğunu düşünüyorum, huzurlu olun ve huzur verin. İletişim kurun, dinleyin ve dinlettirin. Sıkboğaz etmeye hiç gerek yok ki zaten bu iki taraflı dengelenmesi gereken bir durum. Güç verin, arkasında olun. Objektif davranın. Hem size hem etrafına karşı hatalı olduğunu düşündüğünüz durumlarda bunu güzel bir dille ifade edin. Onu sosyal çevresinden ayırmamaya özen gösterin, ki kadınların çoğu genelde ilgi görebilmek için kişinin sosyal çevresiyle olan bağlarının eskisi gibi olmamasını ister ve bunun için çabalar. Rahat bırakın o zaten sizinle ve olması gereken zamanlarda yanınızda olacaktır. Sarılın, öpün, sürpriz hamleler yapın. Bu dengeyi taraflardan birisi sağlamaz ise ilişki içerisinde ego savaşı başlar ve hem siz hem karşı taraf psikolojik anlamda zarar görür. Eğer dengeyi bir taraf sağlarsa karşı tarafta sizinle aynı dengeyi kurmak isteyecektir. Hepsi bu.
Vallahi kanka diğer erkekleri bilmem ama kendi adıma söyleyeyim Beni bu hatta Artık tek şey mutlu ediyor çalıştığım yer yani İşim Bir de tabii kalbi güzel insanlar Zaten başka bir şey yok ki başka hayatta ne isteyebiliriz ki buna da bir kadınlarda daha iyi aslında insanların ortak istediği şey huzur ve mutluluk
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Erkekler huzur ister. Trip ve kısıtlama sevmezler. Arkalarında duran ve onu destekleyen bir kadın isterler. Anlaşılmak isterler bazen de hoş görülmek. Özel alanlarını korumak isterler. Güzel yemekler ve ilgi alaka da üzerine tuzu birberi olarak beklerler.
Genel olarak klasik şeyler işte Tuttuğumuz takımların şampiyon olması, galibiyet alması. İstediğimiz arabaya, kişisel elektronik aletlerle sahip olmak. Sevdiğimiz kişiye sahip olmak. Sevdiğimiz oyuncuların yeni filmlerini izlemek. Arkadaşlarımız ile sohbetler edip etkinlikler yapmak Bilardo oynamak
Yani bunlar yani dünyayı ele geçirmek isteyeni görmedim ahım şahım mutlu olmak isteyen yok
Öncelikle kestane 🍘 balının diyari Zonguldak'tan herkese selamlarimi gönderiyorum. Sorunuza gelicek olursak. Erkekleri en cok mutlu eden şey kestanedir. Kestane erkegin tüm vitamin ihtiyacini karsilar. Bir kadin, bir erkege bir avuc kestane verirse "Erkegin yuzundeki o mutluluga sahit olacaktir.