Erkekler erkekler😬😬Siz bizi anlamıyorsunuz bazen; bazen de biz sizi. Çatışma söz konusu iki cins arasında. Bence siz erkekleri mutlu etmek zor olmasa gerek değil mi; mesela sizi mutlu eden şeyler, biraz ilgi, doğru konuşmak, işinize karışılmaması, maç izlerken rahat bırakmak, hatta belki aynı takımsa eşlik etmek, çok soru sormamak gibi şeyler mutlu eder diye düşünüyorum bilmiyorum şahsi görüşüm bu benim🙏Peki iki cinsten de alsak görüşleri; erkekleri en çok neler mutlu eder? Kahve zamanı yuppiiii🥳
Söyledikleriniz mutlu eder erkekleri, ilave edecek olursak; genel olarak erkekler rahatına ve keyfine düşkündür. Bu yüzdendir ki her zaman en kolay yolu tercih ederler rahata giden yolda. Pratik çözümler bulurlar, çünkü basit düşünürler. Kadınların aksine detaylarla boğulmaktan rahatsız olurlar. Onlar gibi olan, detaylara takılmayan, basit düşünen uyumlu bir eş ya da sevgili isterler; pozitif, güler yüzlü, hiç bir şeyi sorun etmeyen, sorun getirmeyen, aksine sorun çözebilen.. Zeki, vakit geçirmesi keyifli, yeri geldiğinde de kadınsı ve güçlü. Bu dört özellik varsa gerisi teferruattır. Bir de şikayetlenmeyen birisi olsun isterler hayatlarında. Onları mutlu etmek için çok çaba harcamanız gerekmez. Çocuk gibidirler çoğu zaman, istediği şeyi verdiğinizde hemen mutlu olurlar. Kimi zaman “dışarı çıkıyorum” dediklerinde “tamam hayatım” sözü mutlu eder, kimi zaman da konuşurken gözlerinin içi gülen biri.. Kolay inanır, çabuk kanarlar, çünkü basit düşünürler her zaman. Hoşlandıkları şeyleri öğrenip, sürekli yaparsanız bir ömür mutlu edersiniz. Arada sıra da hayır demeyi de ihmal etmeyin ki dikkatleri dağılmasın. Her istedikleri olursa da bir süre sonra ilgileri başka yöne kayar. Daha öncede söylediğim gibi tıpkı bir çocuğa benzerler :) Şeker verirseniz, gezdirirseniz, severseniz, karnını doyurursanız, oyun oynamasına, dışarı çıkmasına izin verirseniz, eşlik ederseniz, her zaman mutlu olurlar. Her istediğini de yaparsanız şımarır, daha fazlasını isterler ve iki gün sonra sizi dinlemezler. :)
Erkekler samimiyet içten bir gülüş ister. Kadın bu 2 unsura guvenip ne kendini bakım anlamında tamamen salsın ne de bu dogallıgı kaybedecek kadar manken bebek gibi dolasmalarını ister. Kızgın oldukları anda motor gibi ardarda soru soran degil sadece seni anlıyorum mesaji veren sevgi dolu bakış sırtalrini sivazlayan bir el ister. Her dk mıç mıç ssdece romantizmi yaşayacaklari degil aynı zamanda cok eglenecekleri biriyle olmak ister. Durust olan basit oyunlarla kendini basitlestirecek birini degil saygı cercevesinde fikrini direk ifade edebilen birini ister. Her topluma karışırken hem kollarına taktiklarında yanına yakışır ama kalbi bir anne yumusakliginda bir kadin ister. Zeki olan ama ustunluk taslama cabası icinde olmayan bir kadın ister. Ama ne yazık ki bu kriterleri karsılayan kadınların karsisina da odunlar denk gelir. Malesef.
Birazdan söyleyeceklerim linç edilmeme sebep olabilir fakat yine de söyliyim ve kaçayım😂😂 erkeklere karşı çok doluyum inanın ki bu dünyada "ne yapsan yaramaz" onlar için. Onca şey yaparsin sonra ufacik bir tartismada "sen benim için naptın ki" derler.. Onları mutlu etmemeye çalışmak en iyisi. Gerçekten hiç ugrasmayip kendi hallerine bırakınca onlar daha çok mutlu oluyorlar. Önlerine bir kuş sütü eksik olan sofralar da serseniz, kendinizi Angelina Jolie gibi de yapsanız saçınızı süpürge de etseniz o erkek mutlu olmak istemiyorsa olmaz. Ve sonra oturup üzülen taraf siz olursunuz "saçımı süpürge ettim yine yaranamadım" diye😂 kendi hallerine bırakın onlar öyle mutlu oluyorlar.
Bu kadınların çok umrunda mı bilmiyorum ama biz mutlu olmak için çiçek, böcek beklemeyiz.. Hatta hiçbir şey beklemeyiz..
Mutlu olmamızı bir şeye bağlamayız çünkü..
Tutuğumuz takım yenerse mutluyuzdur.. İşlerimiz yolunda giderse mutluyuzdur.. Arkadaşlarla muhabbet ediyorsak mutluyuzdur.. Kadınlardan hiçbir şey beklemediğimiz için, beklemediğimiz anda gelen bir bardak su bile bizi mutlu eder..
Çok zor değil bizim mutlu olmamız..
Ama mutsuzluğa kadın sebeptir.. Çünkü bir türlü memnun edemeyiz.. Şikayetçilerse, mutsuz oluruz.. Deli gibi çalışırız, ciğerimiz söner; ama hanım efendi şikayet eder, surat asar.. Mutsuzuzdur ve tüm günümüzü etkiler..
Erkek kişisinin karakterine, bakış açısına ve beklentilerine göre şekillenebilecek istekler bütünüdür. Öncelikli kendimden bahsedeyim; beni mutlu edecek şeyler genelde minimalist olgulardan ibaret. Çizgi filmler, abur cuburlar, evcil hayvanlar, bilim ve sanat diyebilirim. Genele bakarsak erkeklerin en mutlu olduğu şey kadın ve cinsellik algısı olarak gözüme çarpıyor. Hemcinslerimin bazılarının hayattan tek beklentisi karşı cins üzerine kurulu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türkiye'de kadınların geneli ilişki yaşama olayını çok yanlış anlamış durumda. Bunu ister kabul edin ister etmeyin , erkekler arkadaşlığı , dostluğa kadınlardan daha çok önem verir ve özen gösterir. Bu nedenle bir erkeği mutlu edebilmenin birincil kuralı , onunla aynı zamanda yakın arkadaş olabilmek. Çoğu kadın ''benimle ilgilenmedin , bana yazmadın , beni aramadın , akşam neden çıktın '' kafasında. Nasılsın? , günün nasıl geçti? , gel akşam bir şeyler yapalım vb. yaklaşımda bulunan çok az. O kadar kendi konforlarına ve amaçlarına odaklanmışlar ki , karşısında ki insanın sırf cinsiyeti erkek diye , hiç bir şeyden etkilenmediğini , hiç bir şeye kırılıp darılmadığını düşünüyorlar. Biraz farkındalık ve akıl sahibi kadınlar görmek dileğiyle :D
Beni ilgi, anlaşılmak, iş konusunda gündelik işlerde karışabilir kadınım, çalışma hayatında da şahsım adına bana yapılan şeyleri anlatırım hatta sevdiğim zeki olsun istiyorum yardım edeceği şeyler olursa yardımcı olabilir 🙂 kadın bambaşka şeydir ya 🙂 erkek tüm duygularını tutku ile hoş karşılayan birini arar. Maç hiç izlemem ama bilirim 🙂 çünkü futbolcuydum, halen öyleyim durum karışık neyse, mutlu edilmeyi isterim zaten ilgili birini görürsem o zaman ilgim o hanımefendiye karşı daha çok olur.
şimdiiiiii olay büyük başlayalım bakalım.. Bence;*ilgi,*anlayış,*bunaltmadan sahiplenme,*aşk ama dozunda (ölüyorum bitiyoruma pek gelemiyorlar),*erkek olduklarını hissetirmek (tabi aşkım sen ne dersen aşkım, sen istemezsen görüşmem aşkım vs vs ) gibi gibi.. Her insanın isteyeceği kadar anlayış ilgi alaka olsa bence sıkıntı çıkmaz. Her şey karşılıklı
Genelleme yapamayacağım. Ama benim sevgilim bir motor sevdalısı. Eski bir motor alsak ve kendi tamir etse , eklese bir şeylerle tekrar çalışır hale getirse deli mutlu olur. Ama istediği motosiklet eski bile olsa çok pahalı.. durum bu olunca x box one x aldım sevgililer günü hediyesi olarak ona aşırı sevindi. Yetişkin de olsalar oyuncakla mutlu oluyor adamlar.
Canım sıkıldığında sarılacak biri olsun. Konuşkan olsun soru sorsun işime de karışsın hoşuma gider. 😂. Sadece sinirliyken mesafeli dursun kalbini kırmıyim bide bazen bir huzurluluk geliyor bana o zamanlar rahat bıraksın biraz sessizlik olsun yeterli benim için 😃👍
Erkekleri bilemem ama beni tayin haberi çok mutlu eder az önce aldığım habere göre bu senede bulunduğum yere çakılı kaldım gerçi demişlerdi böyle olacağını ama içimde bir ümit vardı işte ne bilim moral motivasyonum yüksekken birden yerle bir oldu. Ne yaparsın işte hayırlısı olsun deyip geçiriyorum bende burda ailemden uzakta... ☹️
söylediklerin doğru ama uygulama da hiç göremiyoruz. dediğin gibi işine karışılmaması, sevgilin ya da eşinin sana güvendiğini ve sırtını yasladığını hissettirmesi, kısıtlamaya çalışmaması, hayatına ve isteklerine müdahale edilmemesi, güzel yemekler sunmak vs vs
Turk erkeği once kendiyle baarıssın ne istediğini bimsin adam olsun Hem pastam dursun hem karnım doysun... hem onüme gelenle yatayım hem de evlendigim kızin eline erkek eli değmesin... Bu resmen karaktersizliktir ve karaktersizlerin de ne istediğinin bir önemi yoktur
Bence canları sıkkınken onlara arkadaş dost kardeş olmak dertlerine derman olmak çünkü çok darbe alıyorlar ve güvenleri kırılıyor o güveni tekrar oluşturmak gerekir
Anlaşılmak Güzel yemekler Şefkat gösterilmesi Başarılı olmak Güven verilmesi Hayatına karışılmaması Sevilmek Futbol Anlayış gösterilmesi İçten bir gülümseme
Ben sevdiğim adamı mutlu etmesini bilirim. Ama genel olarak bakınca çok içlerine kapanık yapıları var. Nerede nasıl davranılması gerektiğini bilemiyoruz.
Cinsellik, kadınlar görsellik ve cazibe.(gördüğüm kadar ve gözlemlediğim kadarıyla erkeklerin -çoğunluğu- yaşlanana ve cinsel güçleri azalana kadar bunu istiyor).
hani varya böyle bir şarkı kullandığım isimde başlangıcı😀 kara biberim vur kadehlere hadi içelim serdar ortaçın şarkısı aklıma geldi espiri olsun diye yazdım anlayamadın tabi 😀
Anlayamadım, üzgünüm. "Haydi vur kendini şaraba, kedere ve aşka vur" diyen bir şarkıyı biliyorum. Serdar Ortaç dinlemem pek. Aklıma, yazdığım yoruma verdiğiniz cevaptan gelmemesi normal değil mi?
En İyi Cevaplar