ne yapmalıyım bekleyeceğim dedim. ama seven insan bunu söylemez sanıırm. tamam bendede hata var onu terkettim sonra yeniden döndüm tekrar ayrılmamdan korkuyor ve sürekli endişeliyim diyor ne yapmalıyım onu seviyorum ama böyle davranması benimde kafamı karıstırıyor
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılBana da oyle dedi ama surekli giden oydu zaten sonra bu sekilde bisey dedi sonra aradi anlasamiyor musuz da felan filan incir cekirrdegini doldurmayacak sebepten yani neyse bencillik iste
04 Yorumla
Soran+1 yılyani sürekl ievlilik konusu açan o ama kafam akrısık diyen o sevgimden eminim diyor ben yine terketcekmisim onu çok duygusaslsın sen diyor ya olmıcak diyorum ama böyel yaptıkça geliyolar bana :(
- +1 yıl
Evlilik mi seneye nisanlanacaktik biz ne diyorsun sen. Hersey hazirdi kafamizda iki gun oncesinde ne yapmamiz gerektigini anlatan kiz iki gun sonra olmuyor dedi gitti. Insana koyan da deger verdigim icindir inanip kandigim icindir.
Soran+1 yılanladım ben duygusallığımdan kaybediyorum sürekli bunu dile gitiriyor sanırım mantıklı düşünmek gerek duygusa değil eminim haklı sebebleri vardır bu hiç kolay olmuyor emin ol severek gitmek zorunlu olduğun için gitmek çok acı verici
- +1 yıl
Seven hicbi zaman zorunlulukls gdemez sadece o durumu kaldirabilecek gucu bulmali sevgisinde. Bende duygusal bir insanim ama gel gitlerim olmadi sevdim adam gibi agzima edip gitti. Seven gonluyle hareket eder biri akil ile hareket ediyorsa bunu sonu hezeyandir.
En İyi Cevaplar
+1 yılkorkmuş senin sevginden şüphe ediyor ondan bence sana güvenmiyor artık
017 Yorumla
Soran+1 yılsöyledi zaten sevgimi güvenimi inancımı kaybettim dedi. sen gittin hayatıımın tadını benden aldın herşeyimi aldın sürekli sitem ediyo bende ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
kesin bir karar vermen ve bunu ona hissettirmen gerekli bidaha ayrılmayacağına. bide hayattan usandırmışsın çocuğu, yapma bunu
Soran+1 yılkesin karralı olduğumu söyledim ama inanmıyor bana daha önce söz verdin ama sen beni terk ettin yine yapacaksın benim kalbim bir yıkımı daha kaldıramaz diyor
- +1 yıl
üstüne gitme ozaman üzüntüsü geçince aşıksa hala sana döner
Soran+1 yılevet onayazdım senin düşünceler netleşene dek sana yazmayacağım bekleyeceğim dedi m bakalım ne dicek
- +1 yıl
bidaha ayrılmayacağım bir hataydı sinirden veya gururdan yaptım demişmiydin önemli olan bu bunu söyle sonra zamana bırak çikolata yemeye devam :D
Soran+1 yıldedim bana inanmıyormuş :( çok kırılmış kalbimi düzelt dedi nasıl düzelir ya nasıl
- +1 yıl
bir fedakarlık yap hediye olur buluşmaya ikna et buluşun kandır onu erkekler çabuk unutur böyle şeyleri tekrar sıcak bir ilgi görürlerse
Soran+1 yılaslında bende biraz mesafeli davranıyorum farkındayım face bile eklemedim daha biraz daha fazla ilgienmeiyim sanırım
- +1 yıl
yakın davran o zaman ama yapmacık olmasın içini ısıt üzüntüsünü azalt sonra barışınca bana haber ver :)
Soran+1 yıltamam inşallah zaten barıstıkta soğuk davranıyor işte
- +1 yıl
sana yazanları talip olanları sakın söyleme benimde nefret ettiğim bişi bu s. iktirgit onla ol diyesi geliyor insanın
Soran+1 yılya dün söledim ne bileyim belki ondan bana bu şekilde davrandı :( tamam artık demem
- +1 yıl
ben olsam bende aynısını yapardım. bence problem bu özürdile ve bidaha yapma
Soran+1 yıltamam sağol cevapların için umarım sadec budur
- +1 yıl
bence durum bu önemli değil umarım barışırsınız
Soran+1 yılinş sağol
+1 yılşu an hayatında bir kız var o kızla arasında birşey olursa senden tamamen ayrılacak olmazsa saba geri dönecek. Keşke direk ayrılsaydın
02 Yorumla
Soran+1 yılo tarz biri değil :( umarım böyle değildir
- +1 yıl
Oyle birisi olmasa emin ol ara verelim demezdi gozlerini aç derim
kafam karışık zamana ihtiyacım var diyen sevgili =
ben biraz baskalarıyla takiliyim seni özlersem geri dönerim05 Yorumla
Soran+1 yılo tarz biir değil ki
Soran+1 yılbir anlasam ne yapmak istediğini tamam hak veriyorum uzun zaman ayrı kaldık pat die öçıktım hayatından pat die girdim hemen bana samimi davranması imkansız sürekli olumsuz ve endişeliyim tavırları banada acaba deditiyor bişey dediğimde ise hemen seviyorum diyor hatta istersen sen başka kız bul dedim birdah böyle sölersen seninle konuşmam bile dedi af napcam ya bu belirsizlik çok kötü
Soran+1 yıltamam sağol
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
İlişkiyi bitireyim ama hata diye bitirmeyeyim kıza yazık ayıp olmasın cümleciğidir
05 Yorumla
Soran+1 yılsoruyorum beni istemiyorsan artık dürüstçe söle die istiyorum dio
Soran+1 yılben terk ettim ama o değil.
Soran+1 yılneden kestirip atmıyor hep olumsuz konuşuyor hep bilmiyorum diyor beni sevmiyormusun diyoruum ama evlilik konusu açıyor sürkli sorduğumda beni delirtme diyor sevmesem neden evlenmek isteyeyim diyor anlaamdım ki kalbi çok kırılmış düzelt diyor ben ilgileniyorum ama nasıl düzeltecem bilmyporum
Sen sirtustu birakip terkedip gitmissin adami daha da sana guvenmez bisu bisuna ugrasma
018 Yorumla
Soran+1 yılciddi sebeblerim vardı kendisinede anlattım barıştığımızda ama baslangızta hemen evlenelim dedi şimdi kafam karışık diyor anlamıyorum ya ben isteyerek gitmedim ki
Soran+1 yılonun iyiliğini düşündüm bunu kendsinede söledim sürekli ama sen beni terk ettin deyip duruyor ben nasıl kendimi affettriecğim bilmiyorum ne yapmalıyım gerçekten seviyorum onu
Soran+1 yılbir sağlık sorunum vardı ve hayata olumlu bakamadım o an ve beni unutup daha iyi bir kız bulur dedim onu düşündüm ve ayrıldım şimdi o biliyor ve beni bu şekilde kabul etti
Soran+1 yılsağol kabul etti zaten ama hala terk edeceğimi düşünüyor :( ben diyorum bir sbeb yok sen öğrendin herşeyi die ama yok sürekli endişe duyuyor
Soran+1 yıltamam bekleyeceğimi söledim ama yazmaya devam mı edeyim yoksa bir krar vermesi için sessiz mi kalayım ben olsam hep yazsın isterdim ama o farklı bir insan sonuçta sıkılırmı
Soran+1 yıltamam :Ç) inş
Soran+1 yıltekrar terk etmemden korkuyormus
Soran+1 yılbeklicem dedim az önce konuştuk sende düşün dedi bende gerek yok dedim sevdiğimi söledim öyle
Soran+1 yılbelkide beni deniyor böyle hissediyorum biraz
+1 yılara verelim demek istiyor yani bu da demek bitirelim
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( belki beni istemiyordur hastalığımdan dolayı
- +1 yıl
ne hastalığın var ki?
Ara verelim diyen senden sıkıldım biraz başkalarıyla yaşayayım sonra iyisini bulamazsam sana dönerim demektir
00 Yorumla
+1 yılSen bir köşede dur sensizliğe dayanabilirsem dönmem, dayanabilirsem hadi bana güle güle demiş.
00 Yorumla
+1 yılBir kız buldum onunla olmazsa geri sana dönerim. Tercümesi bu.
00 Yorumla
+1 yılo ilişki coktan bitmiştir canm
09 Yorumla
Soran+1 yılneden kestirip atmıyor o zaman
- +1 yıl
her zaman elinin altında biri olsun isterler
Soran+1 yılöyle bir insan değil eminim
- +1 yıl
hiç bir erkeği iyi tanıyamazsn
Soran+1 yılne yapmalıyım bilmiyorum bekleyip bekleyip hayır cevabı alırsam yıkılırım
- +1 yıl
bana sorarsan unut gitsin cok daha iyilerine layıksın :)
Soran+1 yılo hayalimdeki adam zaten isteyerek ayrılmadım ondan ve allah bizi yine bir araya getirdi sadece bana güvenmesini sapğlamalıyım yani onu terketmeyeceğimi anlamalı ama nasıl
- +1 yıl
annesi gbi ol yani her dk arayıp nerdesin deme hatta bunu hiç deme ama ona yemek yap hastaysa falan onu merak et ona suprizler yap bu kadınla evlenmeliyim demeli
Soran+1 yılaslında dün iyiydik , yani konuşuyoruz ama o soğuk konuşuyor ismimle hitap edşiyordu ama konsuyorduk sonra benn düğüne gittim rda biri bana talip oldu ben bunu söledim buna birden değişti zaman istiyorum falan demeye başladı ben ne yapayım sucum ne buna mı kızdı anlamadım ki :(
+1 yılO İlişkiden Hayır gelmez Kendimden blyrm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası var sende avcunu yalıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( o karakterde biri değil
terkedilesi sevgili. net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar sürede geri döndün peki?
042 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay :(
Cevap sahibi+1 yılBende benzer bir olay yaşıyorum , benden ayrıldı ama yoklugumda özlüyor gibi , bizim daha 1 ay oldu ama 5 ay olsa kabul etmem , başkasını bulamadı bana döndü diye düşünürm...
Soran+1 yıl:O o öyle düşünmüyor sadece onu tekrar terk edeceğimi düşünüyor. ve çok kırılmış çünkü ben tam bir hafta bitti dedim o sürekli ısrar etti ben kestirip attım hatalıyım biliyorum ama büyüksorunlarım vardı ve onu ileride üzmemek için ayrıldım daha iyi bir kız bulur dedim onu düşündüm içim yanarak gittim hiç kolay olmadı
Cevap sahibi+1 yılOda benzeri olayı bana yaptı , pek farklı oldugunuz söylenemez ama ben süründürmeden kabul etmem artık :)
Soran+1 yılhmm sürüncez ne yapalım seviyorum onu hatta aşığım ve bu herkese oan bişey değil buldum ve kıymet bilmeltyim o çok anlayışlı biri bense fazla duygusalım ve ani karralarım oluyor bu onu korkutuyor
Cevap sahibi+1 yılbildigin sen bernim sevgilimi tarif ediyorr gibisin , ikizler burcumusun?
Soran+1 yılhayır oğlak
Cevap sahibi+1 yılOğlak baya sadık olur ya :D Kendimden biliyorum , eğer seviyorsa er ya da geç dönecek bunu biliyorum sadece
Soran+1 yılinşallah öyleyim 5 ay ayrı olduk ama kimseye bakmadım o hep benimleydi
Cevap sahibi+1 yılBen valla 5 ay içinde birisiyle denedi olmadı geldi diye düşünürüm ama dürüst olmak gerekirse
Soran+1 yıl:( umarım öyle düşünmez öyle düşünse affetmezdi sanırım affetti beni tek söledigi beni yine bırakacaksın belkide hastalığımı öğrenince beni istemedi kırmamak için sölemedi bilmiyorum ona ddim dürüst ol seviyorum istiyorum dedi anlamaıyorum ya gerçekten
Cevap sahibi+1 yılZamana bırakmalısın , geçmiş olsun ne hastalıgı :/
Soran+1 yılonu söelmesem kadınlarla ilgili bir r rahatsızlık
Cevap sahibi+1 yılHmm geçmiş olsun yinede , öyle düşününce bende onun hasta oldugunu bilsem üzmemek için bile yanında olabilirim yani ondanda olabilir
Soran+1 yılbu yüzden bir kez gittim , şimdide gitmeyi düşünüyorum aslında yani sevgim mi insanlığım mı agır basıyor henüz bilemedim sanırı mbelkide ondan seni istemiyorum lafını duymak tamamen ümidi kesmek istiyorum belkide daha önce ben terkettiğim için zaten anlamadım nasıl barıştık ben karakalem resim yapıyorum tesadüf elime resimler geçti defterin arasndan onun 2 resmini çizmiştim birlikteyken sonra ona mesaj attım sana onları göndericem çöpe atmak istemiyorum emeğim var sonuçta die sonra bir baktım barıştık yani ona söledim hemen evlenelim filan dedi kafam o kadar karışık ki şu an :'(
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsan o senin yanında olsun bırakta mutlu olun benim sevdiğim kızda neyi varda söylemiyor du oysa söylese dahada sıkı sarılır yanından ayrılmazdim , gidersen hata yaparsın bence o senin yanında olursa daha güçlü olursun
Soran+1 yıldeneyeceğim ona istediği zamanı verdim bekleyeceğimi söyledim belki hiç dönmeyecek en azından keşke demem
Cevap sahibi+1 yılKeşke oda ansızın gelse , tekrar umut ektin benim içime de olmadı bu seviyorsan nolursa olsun gururu bırak o aynı durumda olsa napardin?
Soran+1 yılasla bırakmazdım asla , ve uzakta durmazdım hep yanında olurdum düşünecemde demezdim ben onu düşündümde ayrıldım ama o bir türlü anlamıyor anlamak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılBen olsam bende anlamam işin doğrusu benimle aşmak varken kaçtı derim suç sende daha fazla malesef
Soran+1 yılama düşün benim kansızlık sorunum vardı , onunla birlikteyen bunu onunla paylaşmıştım. o dedi ki , ya ileride çocuğumuz olmazsa ne alaka dedim olabilir dedi doktora sordum öyle bişe olmaz dedi alakasız dedi bunu söledim sora bende soru işaretleri oluştu bunu prolem yapan biri başka şeye ne der kimbilir die bu yüzden gittim benim çocuk sorunum yok ona söledim ben bir kaza geçirsem ya da daha fazla hasta olsam sen beni bırakırsın asla dio peki neden ihtimaller üzüeirnde duruyor hep cidden beni üzüyor zaten sonra öğrenince bu olay aklıam geldi ve gittim belki suçluyum bana görede onun hayatına engel olmak istemedim o kadar karmaşık ki beynim bu kez asla vazgeçmeyeceğimi defalarca söledim artık bir sebeb yok herşeyi biliyorsun dedim ama yok o kadar emin ki onu bırakacağımdan
Cevap sahibi+1 yılBir kere ayrılık yaşandımi hersey kolay kolay yoluna girmez bende hep şüpheyle bakar tam sevgimi belli edemem sevince giderse diye o soruyu soruyor ama demekki çok ciddi düşünüyordu hayallerini yiktin belkide onun bu yüzden korkar , bir daha hayal kurarim yine bırakır diye
Soran+1 yılevet evlilik düşündük ilk andan itibaren
Cevap sahibi+1 yılahh ah aynı onunla beni anlatıyorsun ya :)
Soran+1 yılinş sizde barışırsınız az önce konuştuk yine ben sana hala çok kırgınım her ne olursa olsun beni bırakmamalıydın bir kez daha kırılırsam benim kalbim dayanmaz lütfen sadece düşünmek istiyorum dedi bende tamam dedim
Cevap sahibi+1 yılÖyle birşey olmıcak demeliydin , barışırsınız ya siz inşallah , bize umut yok :)
Soran+1 yılkaç kez söyledim napayım artık sende düşün dedi bende gerek yok benim düşünmeye ihtiyacım yok seni seviyorum dedim. siz neden ayrılmıştınız?
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor denedim ama yapamıyorum dedi , eskisini unutmamıs sözde ama ben sevdiginden emindim , bunları konusurken telefonda ağladı...
Soran+1 yılumarım döner , sevdiğinden eminim diyorsun o zaman merak etme inş barışırsınız. sevenelr kavuşsun her daim :)
Cevap sahibi+1 yılO olsaydı 17'sinde incir reçeli vizyona giriyordu , giderdik o yine omzumda uyuyakalırdı felan , ancak hayal dönmicek biliyorum :(
Soran+1 yılsen adım at keşke dememk için durumunu analt belliki çok seviyorsun bunu söyle
Cevap sahibi+1 yıl1 hafta söyledim 1 hafta , oda senin gibi yaptı işte kabul etmedi , uzak durdu benden , bugün tam 1. ay :(
Soran+1 yılanladım bekle sabret bak ben 5 ay sonra yazdım hiç belli olmaz ne olacağı
Cevap sahibi+1 yıl5 ay sonra ben kabul etmem işte :/
Soran+1 yıledersin edersin çünk üseviyorsun belli
Cevap sahibi+1 yılBence asla etmem :)
Soran+1 yıl:( ya benim sevgilim bana inansın ya içimi karartma lütfen
Cevap sahibi+1 yılBol şans affeder o konuşuyor çünkü :)
Soran+1 yılinş. sağol
Cevap sahibi+1 yılOlucak senin işin ya şu an ben öyle hasta olduğunu duysam koşa koşa giderim yani :)
Soran+1 yılbilmem beni deniyor sanırım , tek sölediği tekrar bırakıcaksın endişeliyim kırgınım. beni bekleticek sonra evet brkamaz beni dicek sanırım düşüncesi bu eski günlerimizi öyle özledim ki ne olursa olsun birdaha onu bırakmıcam o vazgeçmezse eğer ki onun istediği de buymuş neden bıraktın diyor ne olursa olsun vazgeçmemlyidin diyor biz en basta söz vermiştik birbirimize sözünü tumadın diyor işte oysaki tuttum o hep benmleydi kendisinede söledim şu an için tek istediğim onunla bir hayat :)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olur inşallah :)
+1 yılyedek oyuncusun bunu iyi bil...
02 Yorumla
Soran+1 yılbuna inanmak istemiyorum :(
- +1 yıl
gerçekler acıdır...
bence ilişkien biraz soğumuş gibi geldi
00 Yorumla
+1 yılayrılacak hazır ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı