Okul yıllarını özledim en başta. Sabahları uyanmak hariç ama. Ben okulu çok severdim. Arkadaşlarım olsun o ortam olsun. Hiç tatil olsun istemeyen öğrenci tipiydim ben. Evi sevmezdim, babam yüzünden. Eskiden herşeye olumlu bakardım adeta pembe gözlüklerle. Onu da çok özledim tabiki. Daha iyiydim ve insanlara güveniyordum. Artık merhamet oranı var ve kimselere güvenemiyorum. Onu geçtim herşeyin en kötüsünü düşünüyorum. Bunlar baş edilmesi zor duygular.
Hayır özlemiyorum. Bir şeyi kaybedeceksem onu dinine kadar yaşayıp bitirir öyle kaybederim. Dönüşüm ve özleyişim olmaz. Güzel günleri bile özlemem. Ve her kaybettiğimin yerine hep daha iyisi gelmiştir. İyi ki kaybetmişim.
Bazılarını belki, çoğunu asla. Kaybetmişsem yeteri kadar koruyup kollamamışım, kıymet gösterecek kadar önemsememişim ki elimden kayıp gitmiş. Bazı kayıplar bile isteye verilir. Onların ardından yas tutmak anlamsız.
Geçmişi özlemiyorum, aksine unutmak istiyorum. Çoğu şeyi Unuttumda. Ceza gibi görülsede unutmak bir ödül aslında. Geçmiş yerine gelicek daha heyecan verici geliyor bana.
Evet rusca terimde milliyetçede karışık olan erkeklere metis kadınlara metiska denir genelde kim sorsa metiska derim ama anlamaz o yüzden mecbur ülke yazıyorum
Ya benim bi barbie bebeğim vardı ama aşırıı iyiydi o zamanın parasıyla bile çok lüks bir şeydi babam almıştı =((( noldu ona bilmiyorum tek oyuncağı oydu
Oluyor ama bazı şeylerin bitmiş olması güzel olmadığı anlamına gelmez. Yani tekrarlanması gerekmiyor her şeyin. Bazı şeylerin geçmişte kalması gerekiyor.
En çok çocuk olmayı özlüyorum. Herkesin el üstünde tuttuğu, sesini dahi yükseltemediği bir çocuk. Her şeyi istediği gibi yapan ve yargılanmayan, sorgulanmayan, sadece dinlenen bir çocuk...
Ailemi mutlu edebilmek adına evet çok sorumlu hissediyorum. Çoğu zaman kendi isteklerimden vazgeçip onların istediği gibi yaşamak için zorluyorum kendimi..
Evet… Kayıp ettiğim eski beni özlüyorum en çok öyle kalsaydım şimdi her şey çok daha güzel olabilirdi… yok yok yine olmazdı hiç bir şey güzel…. En çok özlediğim şey Ata 🥺 umarım bu yazımı bir gün kahkaha atarak hassiktir ya diyerek okurum 😅😅