+1 yılMarksizm, maoizm, leninizm kavramlarını iyice ögren gerçek devrimci kişi nasıldır ögren ve beyninin yıkanmasına müsade etme
Atatürk ün yolunda gittigini söyleyen öyle çok devrimci varki Atamım kemikleri sızlıyordur
Günümüzde devrimcilerin birçoğu benim gözümde teroristtir, gerçekten iyi niyetli olanlarınada azca rastlıyorum
Sözün özü devrimci olunmaz herkezin bir dünya görüşü vardır Görüşünüz devrimcilikle örtüşüyorsa devrimcidirsiniz zaten bu kadar basit.12 Yorumla- +1 yıl
Su gibi beyinler "Atatürk" diyince akan sular duruyor birde onlardan istedikleri fiilleri yargılasalar böyle olmayacak, 1000 devrimciden 1 i nutuk, u okumamıştır ve yine 1000 devrimciden 1 i dışında ne yaptıgını sana açıklayamaz Atatürkçülük bunun neresinde anlamıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılahaha ergene bak devrimci diyo. sanki meslek seçmiş kendine. cahil kardeşim eğer birşeye ilgi duyuyosan kulak dolma isimlerle ilgi çekip kendini rezil etme. Kitap oku bilgilen adam olmaya bak en büyük devrimci böyle olunur. burada gerzek taklidi yaparak bir yere varamazsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılgerzek taklidi ne demek bilmiyosun. ayrıca ne var yani o insanların yaptıklarını doğru bulup onlara katılmak istediysem ayrıca sen hiçte merak etme hukuk okuyorum canım sen kendi işine bak
- +1 yıl
biraz kafanı çalıştır istersen tıp oku banane eşşee altın semeri vurmuşlar eşşek yine aynı eşşek. bu zamanda o tarz işlere girişmene izin verirler mi sanıyosun. Bahsettiğin insanlar senin o ufacık beyninden daha zeki insanlardıda sonları nasıl bitti seni daha ilk adımını atmaya kalkışırken ergenekon ya da ergenlikkondan içeri alırlar te allahım ayrıca seni kim kaale alır ki. kimi örgütleyebilirsin daha hukuk okuyom diyosun.
Soran+1 yılher devrimci senin dediğin gibi insanları örgütlemeyemi çalışıyor yoo hiçte bile görüyoruz çevrede ayrıca ben olacam dedim devrimci olupta pis işlere girecekmişim gibi yorumlar yapıyorsunuz
- +1 yıl
Devrimcinin tanımına bir bak ben kimlerle muatab oluyom ya ah be abim tamam sen haklısın daha cevap atmıyorum sana.
devrimci olmskta moda oldu. siz daha neyin ne oldugunu bilmiyorsunuz. devrimci olmak istiyorum hoop istedim bakk oldum gibi bir şey degil bu. o düşünceyi benimsediysen öylesindir zaten.
20 Yorumla
hayatlarini bu ulkenin bagimsizligina adamis bu guzel insanlarimizin mekani cennet olsun. haklisin tabiki.
12 Yorumla
Soran+1 yılamin. aynen bu ülke için adamlar canlarını hiçe sayıp baş koymuslar bu yola fikirlerimde devrimciler gibi olmak istiyorum ha devrim doğulur felan diyorlar ama bana yol gösteren cevremde oyle cok olan ınsanlar olmadı kendim buldum bu yolu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Hayatini bitirirsin..
Seni maşadan daha beter hala getirirler.
Öyle bir kullanırlar ki zamanı gelince devrim diye çıktığın yolda hüzün acı pişmanlıktan öte bir şey göremezsin.
Nice Zeki insanlar harcandı bu hayaller uğruna..
Yolun sonuna geldiklerinde dedikleri tek şey ; Onlarin Cocuklari ve Saltanati sürsün diye hayatımızı heba etmişiz!
Yazik etmisiz gencligimize ailemize! Tabi canli bomba olmadan görursen bunlari.. Cok Merak ediyorsan, senı birine yönlendireyim birde ondan dınle gerçekleri..11 YorumlaEn iyi devrimci ülkesi için çalışan okuyan topluma faydası olan kişidir ben devrimciyim diye eylem yapan onu bunu yapan kişi değildir milliyetçiyim deyip devletten çalmaya çalışan kişi gibi daha kendi yanlış düşüncelerini devirememiş kendisini değiştirememiş insanlardan devrimci olmaz sadece kendisini devirir o söylediğin isimler gibi
10 YorumlaTkp üyesiyim özelden konuşalım sosyalistlik bu zamanda bu ülke için em iyi bakış açısıdır bugun atatürkçü olmanın bize hiç bir faydası yok nedeni: saygı duyarız severiz ama gerisine gerek yok çünkü bir atatürkün daha gelmesi beklenmez ozaman hangi düşünceyi savunuyosun? Kürdün, türkün, ermenisinin en iyi bakımdan ve eşit bir çatı altında yaşanmasını istiyorsan sosyalist olucaksın. Ülkenin cumhur başkanı ile cumhuriyet savsıcısı ile aynı yargı önünde yargılanmak istiyorsan sosyalist olucaksın. Ve kararın hayatında verdiğin en önemli ve güzel karar özele gelirsen devamınıda anlatırım. YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!
12 Yorumla
+1 yılDevrimcilik Nedir? Devrim neden yapılmıştır ya da Neden Yapılmak İstenmiştir? Önce bir çok sorunun cevabını bulmak için senelerce, ama senelerce kaynaklar bulup okuman incelemen lazım.
Eğer ki devrimci olacağım, Deniz Gezmiş gibi olacağım diyorsan, bir devrim örneği istiyorsan; Atatürk'ü örnek al. Dış mihrakların sömürgesinden Osmanlı'yı kurtarıp, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak en büyük devrimi O yapmamış mıdır?00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Denizlerin mücadelesine seve seve katılırım onları anlayamamak onları hiç araştırmamak ve okumamaktır bu yüzden buradaki cahil faşistler bunu anlayamazlar mhp o dönemde ön yargılı bakıyordu şimdi daha değişik bakıyor olaya , akpli cahiller daha kötü... onlar baktığı halde görmüyo
00 YorumlaSonuna kadar haklısınız Bayan ben bir mhpli olarak deniz gezmiş sempati duyan biriyim sizin içinizde çok güzel insanlar var bunun farkındayım ama bu ülkenin inanç profilini düşündüğümüzde sizce devrim için uygun bir ülke mi bence çok zor insanlar komünizm eşitlik olarak değil favor gözüyle bakıyorum. ben mhpli olarak dediğim gibi sizde iyi insanlar var ama çok saygısız ve bir tarafı terörizm kayan insanlar var sizcede öyle değilmi yani?
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle adam gibi eleştiri yapan insanlarda var ya ölsemde gam yemem adamsın!
Devrimci diye beyni yikanan gencleri cok gördük hepsi uc noktalarda hayalperest yaşıyorlar once adam olun insan olun vatana millete hayriniz olsun devrimci diye başlayıp dagda gerilla dedikleri pkk iti olanlari cok gördük. ..
10 Yorumla
+1 yıldevrimci olmak için çabalamaya gerek yoktur başından ruhunda vardır zaten insanın. tereddütteysen hiç kalkışma derim, tamamen sanma kalmış. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevrim yapmak istiyosan git gerekli bölümü oku çabala ve çevre yap milletvekili ol ve başbakanlığa aday ol iyi yönden devrim yap. Başka yoldan anca kötü yoldan yapmış olursun
20 YorumlaŞu devrim işlerini bir ben çözemedim önüne gelen devrim yapıyo ne bu ya kimi deviriyonuz isyanınız kime
22 Yorumla
+1 yılDevrimi sadece solcular yapmaz bknz en büyük devrimci Hz Muhammed ayrıca onlar tam bir soyguncu adam kaçıran devletin düzenini yılmaya çalışan varlıklar iyi araştır objektif ol
05 Yorumla- +1 yıl
Ahhaa:) illa bişeyi devirceksşniz demi o zamn söyleyim putları devirdi
- +1 yıl
Ideolojik anlayışın bu kadar kıt ve salakça git biraz kitap iki araştır bilgilen
- +1 yıl
insanları cehaletten kurtarıp bilgili yapmak kötü huylardan kurtarıp iyi huylu yapmak kız çocuğunu diri diri gömen bir topluluğu karıncayı bile ezmemek için demirden ayakkabı giyip sesi duysunlarda böcekleri ezmiyeyim anlayışına sahip bir topluluk yapmak cahillikle puta tapmakla meşgul olan bir topluluğu ilim öğrenmek için can atan bir topluma çevirmek bunları hangi önder yapmıştır?
O senin özendiğin kominist devrimcileri lenin stalin gibi bir araştır kaç milyon insan katlettiklerini koministlik şiddeti savunur ben asla böyle bir anlayışı benimseyemem - +1 yıl
Benimle aynı fikirdesin@kullanıcı89
+1 yılDevrimci olucaksan bu ülkede olma diyicem :D bu Ülkede devrim nedir bilmiyolar Yakmak , yıkmak sanıyolar ayrıca deniz gezmiş dediğin adam Polsine kurşun sıkmış adamdır. Araştır öğren
01 Yorumla
Soran+1 yılpolis çokmu şerefli?
+1 yılbu ulkede devrim artik internette yapiliyor:)
gerisi hikaye
o dönem.. geride kaldi10 Yorumla
+1 yılDeniz gezmiş gibi bir adamın adını ağızlarına alıpda kirletenlerden olcaksan hiç olma o gördüğün örgütlerin hepsi faso fiso onlara katılıp ben devrimciyim halkcıyım diceksen hiç olma diceklerim bu kadar
00 YorumlaAcaba öğrenim durumunu ve bölümünü öğrenebilir miyim?
00 Yorumla
+1 yılAna dayanağı komplo olan insanlar devrimci değil anarşisttir..
Deniz Gezmiş ve tayfasının ne mal olduğu biliniyor...10 YorumlaDevrimciler mi ülke için çabalıyor? Onlar daha ne yaptıklarını bilmiyorlar. Internette devrimciyim ay ne kadar coolum kafasındalar.
10 YorumlaOndan kolayı mı var yahu? Tak boynuna bir che kolyesi, dövmesini yaptır, tişörtünü de giy tebrikler artık devrimcisin
20 YorumlaBu soruyu sorduğuna göre bence hiç olma başkalarının görüşlerine göre devrimci olunmaz onay alıyorsun burdan olsan bile 1 sene sonra hevesin geçer :)
10 YorumlaYahu bunu böyle saçma sapan bir sitede mi soruyorsun? Böyle cahiller toplaştığı siteden sana ne cevap gelir sanıyorsun?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılDevrim yürekte başlar ve bir insan devrimci olmaz devrimci doğar.
00 Yorumla ülkeyi sevdiğin içinmi gericilik politikasını savunuyosun?
16 YorumlaDevrim ne zamandan beri gericilik politikası? Sen din insanları ileri götürüyor da dersin şimdi.
Soran+1 yılne gericiliği açıklasana
Soran+1 yılkb ama g. kıllarından akpli felansan tartışma bırak senın ıcın bır cumle bile yazmam
- Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın tabi. Devrimle ilgili kitaplar okumanı tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılokuyorum gerçekten haklıyım bence düşüncelerimde ama burdakilerdende fikir almak istedim
+1 yılİnsan ilk önce kendini düzeltmeli içindeki kötü huyları, sonra başkalarını düzeltsin ama herkes başkalarını düzeltmek istiyo nedense, asıl devrim içindeki kötü duyguları güzel huylara çevirmektir.
00 YorumlaDevrimci olmak istiyorsan ol. Ama olacaksan bil de ol, etrafta devrimci diye gezinen boş insanları görüyorum. Bir devrimcilerden ümidim var şu ülkede bir onlar bozmasın.
00 YorumlaKardeşimin ortancı ismi Devrim. O ismi söylediğim zaman bozuluyor :S
Nasıl bir etki veriyorsa artık.00 YorumlaDevrimci olunmaz, devrimci doğulur. Bu yol çok uzun ve zor bir yol. Vizontele'de geçen bir repligi sana ithaf ediyorum;olaylara karışma! :)
10 YorumlaBu zamanda devrimcilerin başına ne geliyor görmüyormusun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbu ülke için herşeye katlanıcaksın
Devrimci olmak istiyorum diyerek devrimci olunmaz. O kadar geriye de gitme Ali İsmail Korkmaz, Ethem Sarisuluk devrimci olmak istiyorum yanlis bir karar mi diyerek gitmemislerdir eminim olume.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalık. Ben yapılan ülkedeki ilerlemeye bakarım. Tamam hepsini saygıyla anıyorum helal olsun yaptıklarına ama bu kadarda olmaz ki önüne gelen devrimciyim bn diyo.
10 Yorumla
+1 yılolacaksan halkçı ol emekci ol ezenden değil ezilenden yana ol olacaksan devrimci ol ülkene vatana millete sahip çık ;)
00 Yorumla
+1 yılKardeşim ben şu an dar ağacında üç fidan kitabını okuyorum sanada tavsiye ederim süper birşey
00 Yorumla
+1 yılDevrimci olman için inanman ve kimsenin dolduruşuna gelmemen lazım.
00 YorumlaÖzele gel :) ayrıca Vicdana sahip olman güzel bişey
03 YorumlaÜlkeni sevmen , koruman , ülken için çalışmaların , halkın için çalışmaların elbette takdire şayan birşeydir ama bence buna bir isim koyman gerekmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kalkta bir soğan doğra önce bi. pabucumun devrimcisi, hey Allah'im ne günlere kaldık... Şu güzel ülkemiz nasil kazanıldi, kimlerle kaybediliyor... Yazik sana:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeniz gezmiş bekaa da israil gözetiminde silahlı eğitim alıp. Gelip hslkına ve devlete silah sıkmış birisi. Nesine özendin?
210 Yorumla- +1 yıl
kardeşim bilmiyorsan git biraz araştır. Deniz Gezmiş, Filistin Halkın Kurtuluşu Cephsei üyesidir.
Cevap sahibi+1 yılfkö eğitimi nerede vermiş? Bekaa vadisi nerede? Bekaa da deniz den sonra kşmler eğitilmiş? Bekaa da israil den habersiz kuş uçabiliyor mu? Sen bunları bir cevapla. Ben sana hangi istihbarat servislerinin kucağındaydılar onu anlatayım.
- +1 yıl
Kardeşim ben sana ne desem sen onu İsrail ajanı yapıcaksın Beka vadisi Lübnan da. Senin kimseye onun bunun kucağında demeye hakkın yok. Ayrıca bunları gizliden yazmanda her şeyi açıklıyo. Beka da İsrailden habersiz kuş uçmadığını nerden biliyosun? ayrıca Beka dağında pkk vb örgütlerinde eğitim aldığını biliyorum fakat farkındaysan Deniz Gezmişten SONRA. Bu Deniz Gezmişi değil, fkö yü bağlar. Sonuç olarak fkö İsraile karşı savaşmıştır. Deniz Gezmiş de Amerika,6. filo vb ile savaşmıştır. bunları inkar ediyosan bu senin görüşündür. Fakat erdoğanın oğullarının israille ticaret yapıp yapmadığını da sen bana söyle lütfen eğer erdoğanı destekliyosan
Cevap sahibi+1 yılHer gördüğün sakallıyı deden sanıyorsun. Bekaa da Türkiye nin ne kadar düşmanı varsa eğitim görmüştür. Asala, thkp-c (deniz), pkk, dhkp-c şimdi hepsini hain seçmişler. Deniz vatansever olsun mu demişler?
- +1 yıl
Türkiyenin gerçek düşmanları türkiyenin kaymağını yemek için ülkeyi her türlü satanlardır. Türkiye'yi, dini, insanları sömürenlerdir. Ayrıca artık herkesi yahudi, israil ajanı vb diye suçlamayı bırakıp gerçek deliller bulmanız lazım insanları suçlamak için. Deniz Gezmiş ülkesini kurtarmak için inandığı şeyleri yapmış. Belki doğru belki yanlış. Buna ne sen ne ben karar verebilirz. Ayrıca deniz thkp-c den çok thko üyesidir sanırım sen kavram karmaşasına düşmüşsün.
iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılSen deniz i bir daha araştır yine yaz sorun değil. Hiç bir vatan evladı yurtdışında silahkı eğitim görüp gelip askerine polisşne ateş etmemiştir. Dünün denizini hoş göreceksek. Gelecekte hoş görülecek apo ya hiç küfretmeyelim. Bekaa ya az emeği geçmedi. Size her bir söz diyeni dindar sanacak, akp li sanacak kadar acz içindesiniz. Bu kafa ile kendinden başka hiç kimseye faydan dokunmaz.
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran oraya g. t kılı felan demişsin de. Ne mezunusun merak ettşm. Eğer iyi kötü edebiyat ve paragraf bilgşn varsa orada o teyzenin g. t kılı derken kılıçtaroğlu nın yerini tarif ettiğini anlarsın. Hadi şimdi de sarılsana o video ya. Cahil insan seni
Cevap sahibi+1 yılSoran video https://m.youtube.com/watch?v=al74EoFjaic
- +1 yıl
çok doğru demişler cahillerle tartışmaya girme asla kazanamassın diye. şu an apo yu hoş görenler akpliler, apoyla görüşen de mit. Ayrıca kendi askerinin üstüne bomba atıp (süleymanşah türbesinde) savaş başlatmak istiyenler için ne düşünüyosun?
Cevap sahibi+1 yılAt izi ile it izi. birbirine karıştı. Feto nun popo temizleyicileri de buradaymış. Feto da, deniz de, apo da başı içeride kuyruğu yurtdışında yılanlar. Sen senol başkasının ipi ile kuyuya inme. Biz iradesiz değiliz ki siz gibi 10 ağudtosta istemediğimiz adaya "tıpış tıpış" koyun gibi oy verelim:)))
+1 yılörnek olduğun adamlardan daha örnekleri var bence onları al.
00 Yorumlasonuna kadar haklısın :) devrin bu dünyadaki en iyi şeydir bencee
00 YorumlaDevrimci Başkan Muro Sizlere Yardımcı Olacaktır :-):-)
00 YorumlaOlma boşver böyle giderse ülke zaten kendinden devrilir
10 Yorumlahırsızı savunana g*t kılı deme hırsız de yeterli.. hırsız olma devrimci ol.
00 YorumlaOl tabi ki tek yol Devrim.
00 Yorumladevrimcilik güzeldir hakini veriseen -__-
00 Yorumla
+1 yıldevrimci olmak kötü degil
00 Yorumla
+1 yıldevrim demek vicdan demek !
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılOlacaksan da okumuş ol
00 Yorumla
+1 yıldevrim yaparken tepe taklak olma sonra :D
00 Yorumla
+1 yılHaklısın gizli kardeş.
00 Yorumla
+1 yılTek yol devrim bacım ✌
00 YorumlaDevrim demek kötüleğe karşı gelen iyiliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle bir soru soruyorsan
* sen gelme l*n ayi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkücü ol bacı 💪
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn büyük devrimci kim?
06 Yorumla- +1 yıl
karl ::)
Cevap sahibi+1 yılEmin misin?
- +1 yıl
ya karl ya CHE.
Cevap sahibi+1 yılHz. Muhammed'i Peygamber Efendimiz i devrimci olarak görmüyor musun?
- +1 yıl
konuyu saptırmaya calısıyosun..
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok.
Yazık.
00 Yorumla
+1 yılbana devrim deme :(
10 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılYanlış bence
00 Yorumla
+1 yıloyuna gelme yeter
00 Yorumla
+1 yılİnsan ol en faydalsı