"Şans" keşke arada da olsa uğrasa diye düşünüyorum.😀 Millette şans var bende pek yok. Başıma ne geliyorsa şanssızlığım yüzünden geliyor. Birazcık şansım olsaydı belki de şu an daha iyi yerlerde olabilirdim.😄
Merhaba🎈 Bazen duygusuz olmayı ve takmamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Ama bi yanım da "asla" diyor. Herkesin çok kolay geçip gittiği ya da gidebildiği manzaralar ve olaylar karşısında kendimi fazlasıyla suçlu ve sorumlu hissediyorum ne yazık ki. Yağmur yağarken gördüğüm bi kedi, poşetini taşımayan bi yaşlı amca o günkü vicdani koltuğumun misafiri olabiliyorlar. Bu eskiden haddinden fazlaydı, şimdi biraz daha köreltmek zorunda olduğumu hissettiğim için içimde çalışmalarını yapıp tamamladım maalesef. Sevgiler
Zenginlik duygusu ve güven duygusunu yaşamak istiyorum 😄 yani birilerine koşulsuz teslim olmak nasıl bir merak ediyorum 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bazı doğuştan şanslı beylerin yüzlerine hanımlar ay çok yakışıklısın dediğinde o beyler ne hissediyorsa onu hissetmeyi isterdim ama kısmet değilmiş. 😊 Benim de yüzümü kediler yalıyor en azından onlara göre tatlıyım demek ki... 😊
Onların gözleri açıldı. Onlar artık Slav kızları ile birlikte ata binerek güzel diyarlara doğru yol alıyorlar. Anadolu kızı da evde kalıyor ve kedi sahipleniyor hahaha