Aşk İlişkileri "Al beni ara sıra kollarının arasına" demek istediğin biri var mı? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 69 Yapay Zekaya Sor Al beni ara sıra kollarının arasına...Sar beni ardı sıra, geçmişin yarası var.. 🔥https://m.youtube.com/watch?v=snmAu25tqMw#smell#aşkilişkileri "Al beni ara sıra kollarının arasına" demek istediğin biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Yok ya böyle birisi yok olmasını ister miydim bilmiyorum belki isterdim ama aşk konusunda da pek şanslı bir insan değilim ama belki bir gün olur bilemeyiz 1 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Var bi tane sarıla sarıla uyut demek istediğim. d 2 9 Yorumla HeartofFire 7 ay Tamam ato dhdhhd Yorumla s KafiyeKırığı 7 ay Ayıp be jsjs Yorumla HeartofFire 7 ay Etiket ederken düşünecektin shdhdh Yorumla s KafiyeKırığı 7 ay Kırılcım jsjs Yorumla HeartofFire 7 ay Zaten kırık değil miydin ahshhs Yorumla s KafiyeKırığı 7 ay e yok diyolar jsj Yorumla ᏒҽժᏇօʍɑղ_ 7 ay @kafiyekirigi Duygularını ifade eden erkek güzelliği. Görünce yazmak istedim. Herkes bu kadar cesur olmaz 🫡 Yorumla s KafiyeKırığı 7 ay @ᏒҽժᏇօʍɑղ_ Teşekkür ederim :) Bazı şeylerin gerçekleşmeyeceğini bile bile hayalini kurarız.O bile kâfi 😅 Yorumla ᏒҽժᏇօʍɑղ_ 7 ay 😀 hayırlısı bea Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dişil hissederim öyle olmaz ben alayım kollarımın arasına 1 1 Yorumla HeartofFire 7 ay bence de olabilir ahddh Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 7 ay Hayır yok. Şans beni sarsın sarmalasın insan istemiyorum 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Yok teşekkür ederim... Temas sevmiyorum... Sarılma olunca daralıyorum nefes alamıyorum 1 0 Yorumla
Orhan2623 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 7 ay Bana yabancı gelmiyorsun sanki Rihanna delisi olan üye sen misin? 1 6 Yorumla HeartofFire 7 ay Rihanna delisi derken Yorumla Orhan2623 7 ay Yani seven hayranı Yorumla HeartofFire 7 ay Yani severim ama öyle onla yatıp kalkmıyorum Yorumla Orhan2623 7 ay Ebru sen misin öyle diyim Yorumla HeartofFire 7 ay Hayır değilim. Yorumla Orhan2623 7 ay Pardon seni ona benzettim Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Amann sıkıldık yaw😅😅 1 1 Yorumla HeartofFire 7 ay Dimi dimi az hareket lazım 😜😄 Yorumla
Rüyai_Tabir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 7 ay yok , ama balıketli ya da tombil bir kadın isterim 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır yok.. 1 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Var ama takıla kakıla gelmiyor acep nedendir 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yok hayır ne münasebet 1 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Şöyle bir baktım da kimse yok 1 0 Yorumla
KaRa-MaSKe-34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. Kadife tatlısı ve çay olmadan almam 🤣🤣 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Var da neyse... 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yastığım var 1 2 Yorumla HeartofFire 7 ay sen onu alıyorsundur daha çok ahsdhd Yorumla u вshєldσn 7 ay Olabilir dfdf Yorumla
DarkAngelNyxx Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Yok 😕 2 0 Yorumla
Titizzz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Yokdu ama artik var 1 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmadı heçç... 1 0 Yorumla