AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
337Cevap
Kiyamam ben sana ya. Simdi evde biraz sesini cikar de acik acik anlat. Yani biraz agir ol kiz bagir bu kadari fazla de ne biliyim ben simdi cok kotu bir durum
Senin gibi hamarat bir kızla evlenmek lazım :D Bazı aileler özellikle kız evlatlarını bildiğin hizmetçi gibi kullanıyor yapacak bişey yok annendir evlenene kadar sabredeceksin :)
evlenıceksın tabıkıde ama esıne evde bana boyle davranıyolar dıye sakın anlatma aynı seylerı yasatır :)
bazi insanoglu ne acimasiz be
Evlendiğin de kurtuldun :) ve seni alan kişi yaşadı keşke benim karşımada senin gibi biri çıksa yeminle sadece yemek yapsın bütün temizliği alışverişi çocuğun bakımını falan ben yaparım :D
tipik ev kızı hanı evde bekleyip koca bekleyen hatunlardan böyle hatunlar güzel olur ama malum hayat şartlarında çalışmak şart aslında ideal eş adayısın ama işte hayat :)
Evet ideal es adayi evde size hizmet edecek ama sizde disarda onu aldatacaksiniz. evde ideal koca disarda capkin erkek. oh ne ala memleket
de bana niye kızıyonuz be bacım ben atıfta bulundum ayol aaaaaaa
Ben aşçıyım benimle beraber hayatıma ortak olacak kişiyle herşeyimiz ortak olacak yeemekmi beraber yaparız temizlikmi o çamaşırları perdeleri yıkar ben perdeleri asar düzenlemeleri yaparım bilginize
Bunedir yahu insan kendiyle ilgilenemez , alıştırmışsan böyle gider bacım ağırlına koyacaktın şmdi ne desen kavga çıkar :/ ama çıksın bnce sen yinede kendini müdafa et derim.
Her ailede bir hamal bulunur, piyango sana vurmuş. Ama ne kadar güzel, ailen için kendinden fedakarlık yapıyorsun, belki arkadaşlarınla çıkmak yerine ev süpürüyorsun. Allah kolaylık versin.
intihar etme düşüncesinde biraz yoğunlaş erteleme :D ya da hemen evlen. evlen evlenn. senin gibisi çok az. hadi evlenek intiharı boş ver
üvey evlat olmak zor, hemde çok zor, bir an önce kendi ayaklarının üstünde durup kendi hayatını kur, hemde ivedi bir şekilde :)
üvey degilimki ben
öylemiyim yoksa?
ne bilim yazdıklarına bakılırsa üvey evlatsın gibi geldi bana,
artık bnde öyle dusunmeye basladım bnden 2 yas kucuk kareşim var ona hiç böyle davranmıyolar
gerçi bizim buralarda üvey evlada bile böyle davranmazlar ama, bilemedim ben şimdi
örneklerde de görüldüğü üzere erkekler eş değil eve hizmetçi arıyorlar :)
Bncede :))
allah her erkege senin gibi eş nasip etsin ( bende dahil :) ailen belliki seni iyi yetiştirmiş ya da bu senin hamurunda var ailen biraz üzerine fazla geliyor olabilir sabırlı ol allah herşeyi gönlüne göre versin
Valla bravo sana. Şu yaptıklarının onda birine minnettar olacak insanlar var emin ol. Ki ailen de öyledir bence. Problemlerinizi pek konuşmayan bir ailesiniz sanırım. Sorun bence bundan kaynaklanıyor. Çevremde, akrabalarımda bu tür aile çok çünkü.
Senden her eve lazım.:))
Bir atasözü var eşek olurs semer vuran çok olur diye.
şöyle yap birgün cinnet geçiriyor numarasıyla üstünü başını parçala. Yeter artıkkkkk diye at kendini yerlere. Bidaha elin sıcak sudan soguk suya değmez
Tüm bunları sizmi yapıyorsunuz? :) vaybe bu yaşa geldim hiç böyle bir kız arkadaşım olmadı :) Sizi alacak koca yaşadı. Dolmalar pilavlar sarmalar, abooovvv 10 parmakta 10 marifettt :)
teşekkür ederim :)
:) :)
bide universite okuyorum :)
külkedisi gibi oldun :) Saat 12 de ayakkabını unut. biri seni kurtarsın :)
ahh biri beni kurtarsa keşke
unutma saat 12 yi çaldığı zaman gelicem :)
hem dolma hem pilav ıyıymış yanınada bır makarna yap bari:)
Klasik her turk kizinin basina gelebilecek seyler :)
iyide bunları bizde yapıyoruz ben hem çalışıyorum hem yapıyorum sen belliki hep evdesin yap yani nasıl vakit geciriceksin baska
Kardeşim sana talip olurdum ve seni bu çileden kurtaririm ama Kars çok uzak seni nasıl buluruz ki?:((neyse sağlık olsun kısmetini açık ama ;)
masallah on parmaginda on marifet bu zamanda bu isleri yapan hanim kizimiz oldukca az:)
Ayni şeyleri yasiyorum yasiyorum evlenelim hic degilse ayni isleri kendi evinizde yapariz evimizin kadini oluruz.
Ezdirme bu kadar tatlım kendini yapma demiyorum yap ama tozunda yap çıkıp dolaşmak seninde hakkın bir yerde
Sen buna kölelik mi diyosun.. bide bu kadarcik is yapmak kölelikse ben bitmisim hberim yok... bide bisi dicem dolmanin yanina pilav ne alaka?
Senin bu yaptigin butun isler kahvaltiyi yapmayla birlikte hatta dolmayla benim 2,5 saatimi alir.. bn bile daha cok calisiorum evde...:))
Kız seni alan yaşıdı dertlerinide boşadı.. (; Allah sabır ve kolaylık versin.. Taliplerin cok ama.. Biride ben (;
Canım bende babaannemle beraber kalıyorum yaşlı olduğu için bütün iş yükü bende. Aynı halde ben varım inan ki seni çok iyi anlıyorum
ailen onları yapman gerekli gibi görmüş artık sen sürekli yaptıkça artık buna bir dur de benceee ezmelerine hakları yok sni bukadrr
Cok ilginc kölelik diyorsun. Ama aferin alinca ben sunuda yaparim bunuda yaparim. Senin kafan karismis. Gercek bir sikayetse isyan et!
onlara neden böyle davrandıkları hakkında sor bence çünkü sonuçta her işe yardımcı oluyorsun yapmasan daha suçlu olursun sonuçta. Konuş onlarla
Insan kendi ailesi icin calisdikca kole mi oluyo? bu isleti ben de yapiyom ama bu kadar sikayet etmiyorum
Helal olsun sana kız :) bunları yapmal yerıne iş güc sahıbı etselerdi senı daha guzel olurdu :) bravo vallahı
Tavrini koymalisin bu ne ya. O kadar is yapiosun aferim diceklerine bir de kiziyolar. Bence biraz sert çık
offff Allah yardımcın olsun, çalışmıyorsun sanırım o yüzden gözlerine batıyorsundur ailenin, herkes bir cins olmuş...
Evlen kendi evinin işini gör kendini kullandırtma. He bişiler yapıyosanda isteyerek yap zorla güzellik olmaz sonuçta ileride bıkarsın iş yapmaktan.
hasta ayaklarına yat. veya sakar yap kendini iyice kır dök bişeyleri, kullandırtma kendini. hepsini anlarım da abinin yatağını yapmak zorunda değilsin. kazık kadar adam da yatağını kendi toplasın.
İşe başla çalış evden uzak kalırsın hemde rahat edersin.
zaten İzmir de universite okuyorum buraya gelmeyi hiç istmeiyorum ama gelmezsemde bin ton laf ediolar en azından 3 ay dısında mutluyum
Yaz okulum var falan de işe girdim de projem var bitirmem gereken de az kalmış kurtuluyosun gözün aydın :))
:) ahh 4 gun sonra gidicem :) ama 4 gun 4 yıl gibi geliyo bana. D
diren gizli kullanıcı :D
valla ne diyeceğimi şaşırdım aslında yaptıkların çok güzel bir şey ailene karşı çok iyisin ama buna çözüm dersen bilmiyorum , başta alıştılar isyan çıkarırsan kavga olur büyük ihtimalle
ne güzel iştee bazı kızlar makyaj yapıp gezıyo sadece evlenıncede yemek yapamıyo temızlık desen aynı aç kalıyo kocası bir iki gün bişi demezler ama sonra baslarlar yemek yapamıyoo dıye her ısın altındn kalkıyosun :)
vayy be böyle kız kaldımı bence bir çaresini bul git evden mesela ben sana bir yol söylim gel benle evlen kurtul ya da gel ev arkadaşı olalım hem adam akıllı yemek yemeye başlarım yatağımı kendim toplarım ben ya da ellemezsin dağınık kalır
ergen psikolojisi 3-5 gün sonra aynısını sende yapacaksın bir de ana baba ne dese batar uçakta hostesten su istesen güle güle getirir evde kocası istese zoruna gider seninki de aynı ana baba isteyince zor geliyo
desene biz dünyaya 12-0 önde başlamışız biz :D valla sabah 11 de kalkarım kahvaltı hazır. yatağım toplanır. giyeceklerim bile annem getirir verir :D
Butun isleri yaparim. Ustelik bir de ogretmenim. Ev isi okul ogrenciler... ne yaparsan yap ailene yaranamazsin. Ben yaranamadim hic. Bosver
Birgün gerçekten hiç bir sey yapma anlasinlar diyecegim ama anlamazlar bence ise hir calis olmadi evlen o da olmazsa evden kac pavyona dùş
Uçtun sende 😄
anlamazlar. benmkıler cokmu anlıo :D
Bu yüzden iş falan yapmıyorum :) kızacaksa'da yapmadım diye kızsın yaptığım halde kızınca iş yapma hevesim kaçıyor.
Birazda cene yapmalisin abinin bir ozru yoksa yattigi yatagi toplayabilir herhalde bunlari soyle ezdirme kendini
Evlen diyenlere aldırma ekonomik bağımsızlığını almadan evlenirsen yine böyle mal yerine koyarlar seni
O senın dediğini genelde her kız yapıyor fazlası vardır eksiği yoktur. genel olarak tabi. senden bir cacık olmaz. işden kacan sevmeyen kızlar genelde erkeklere itici gelir.
aile pskolojisi o kızmaları tabi sen kendini annenın yanında heder etme bian önce evlen kocana yap onları :) kıymet bilir belki kocan
annen bilmesede :)
Bunlar seni köle olarak kullanıyorlar bir an önce kaçmaya çalış
lutfen bu tür şakalar yapmayın cıddıye alacak saflıkta temızlıkte ya da bunalmıslıkta olan kardeslerımız var
yaşın itibari ile bilmezsin bu diziyi izle seni anlatıyor
https://www.youtube.com/watch?v=Ek0Hq0Ti_V0Kız sen halen nette mi takılıyorsun, kalk çorba hazırla çabuk açıktı millet !
Onlar alışmış sürekli senin iş yapmana yaptıklarını işten görmüyorlar. Sabah yaptıklarını yapma sende o zaman
Canim bence okumuyorsan kpss dene bak talibin artar :D
sen aılenı alıstırmıssın onlar alısmıs bırseyı kotu yapsan hemen gozlerıne batar hemen bıseyeler der bunun sebebı sensın yanı
bide üstüne nete girip soru yazıyosun oda önemli atlama :D
Bunları yapman normel yanii herkesin yaptığı işler :)
BANA'DA LAZIM HAMARAT BİR BAYAN
BİLEN DUYAN var mı ACABA?
Bunları bende yapıyorum daha fazla seyde yaptım oluyor şikayet edecek bişey yok sen yeni yeni atıldın için zor geliyor olmalı alıştında farkında olmadan hic şikayet ci yapacak sın
bana özelden cevap atarmısın konuşmak isterim müsaitsen arkadaşım
evlilik öncesi prova gibi olmuş :D :D
sabır sabırrr ya sabır :))
hiç sevmem kız , erkek ayrımını sen kızsın diye erkekler rahat olacak değil götünü toplamak zorunda değilsin yani biraz da aile yapısından bence o ama neyse takdir ettim her şeye rağmen