AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
337Cevap
Ben de aynı senin durumundayım. 99 gün ev işi yap, 1 gün yapma senden kötüsü yok bu dünyada. Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Bizim gibi evlatların kıymeti bilinmiyor ne yazık ki :(
ilk olarak Allah yardımcın olsun :) ailen senın gibi kızları oldugu için bence gurur duymalı bu devirde ev işi yapan yemek yapan fazla kız yok
takıldığım şey sarma varken pilav mı yapılır ikiside pirinçli :S
hamarat kızımız :)) helal olsun valla :) cevaplardan gördüğüm kadarıyla taliblerin çoğalıyorr :d
maddi anlamda bagimsiz oluncaya kadar dayanakcasin sonra viiiinnnnnnnnnnn kacis o kacis
bunları yapan evlenıyo mu la? :D :D bana niye söylemiyosunuz. ben niye evde kaldım o zaman la
Aynı benim annem:)) valla işin zor. Memnuniyetsiz ler malesef
Arada olur cok takılma Anneler der öyle benım kızkardesımede öyle diyo :)) ama cidden şaşırdım böle kızlar kaldımı benım sevgılım yemek yapmasını bılmıyo ben napıcam ki :))
sen evlenmek için gelmişsin burası esra erol değil kardeş :D
en sinir oldugum şey herşeyi sen yaparsın genede yaranamazsın! bırak bırak hiç bişey yapma tavrını koy!
Şaka falan değil. Direk talibim ben sana :)) Dediklerine tamamen katılıyorum diğer arkadaşların.
Inanki tek deilsn tum yaz boyu bnde boyleydmm yazik bizeee :((
Olur oyle ama iyi dayaniyosun takdir ettim masallah bende yaklasik 4 aydir yemek yapmiyorum ozledim ya
gerçekten seni kutlarım. aileni düzeltmen imkansız ama eminim ki çok anlayışlı bir eşin olacak. oldukça maharetlisin sen belli:)
evet maharetli. dolmanın yanına pilav yapiyo arkadaş. super bende. tarhana çorbasının yaninda mercimek çorbası yapar :))
her dolma pirinçle mi oluyo sanıyosun ne cahilsiniz siz ya
normaldir canım bir dönem benimde başıma geliodu o durum okul açıldı kurtuldum
ah bu anneler... ah bu anneler... bir zamanlar ben bundan dert yanarken evlendiğimden beri kardşim dert yanıyo... ne yapsak bir türlü memnun olmuyorlar...
Benimde seninkine benzer bir durumum var. Sabret gecer hepsi
O yatağın örtüsünü o market poşetlerinide paralarim. Kizim sen manyak misin ya? Rest çeksene bedava hizmetçi. Ohh.
bu kız sürpriz bir yurtdışı gezisi ve sık sık sürpriz özel yemekleri hakediyor.. ben yapmam şahsen aşık olmam lazım.. kalbi yastık gibi babacan bir sevgili dilerim..
benim annemin kızı olacaktın sen :D kadın her işe kendi koşuyor bildiğin ya utanmasa çayı karıştırıp içirecek :D cidden iyisin işte tembel ananın çalışkan kızı olurmuş diyorlar :D
Maşallahın var öncelikle bunu belirtmeden geçemem. İdeal birisin. Suçlamalara bakınca evde adaletsizlik olduğu belli. Bence evlen kendi hayatınla ilgilen. İyi bir eş bulursun umarım.
bir de bunları yapma bakalım o zaman ne diyebiliyorlar? daha mı iyimiş
bence kendi azaad paranı toplamaya basla olmazsa evden kaç saka la sakın cidye alma
Al bndende o kadar ama şöyle bişey sonuçta baba evi ne kadar bağırsalarda insan fazla takmaz koca evinde rahat edersin belki:) genelde öyle oluyor baba evnde çeken koca evinde rahat ediyor:)
işleyen demir pas tutmaz devam aynı hızla çalışmaya :D
İnanki bende öyleyim sabahtan akşama kadar ev işi yapıyorum pc başına oturmaya zamanın çok az kalıyo
Dolmanın yanına pilav, pilavın yanına da makarna yap bari :)
Okumuyor musun? .. en olmadi bohcani alip evi terk et.
böyle kız varsa acil pm plizz merak etmesin annesi değilim ben köle gibi kullanmamm
dolma sardın tamam da pilav niye yapıyon gitmez yanına :D
Ailen kıymetini bilmiyor. Çok Muhteşem birisin bence. Yazık sana
Hiç bir ev işi yapma, tamamen kendine vakit ayır; süslen ve gez ge z gez.. Değişikliği görünce teşekkür edersin..
Vay anasini. Seni bence nesli tükenen insan tiplerine almari lazim. ya da beraber neslini devam ettirebiliriz. bir an once evlen okumuyosan...
bir gunde saydiklarınin hicbirini yapma kendindende taviz verme ozaman neler yaptiginin farkina varirlar ve aen neymişsin derler emin ol ;))
Teskler :))
hiçbirini yapmadığın zaman değerini anlaralr
kimseyi alıştırmayacaksın
#diren
will you marrie me :D
köleyle alakası yok o senin evin ve kendi evini temizliyosun kendini hizmetçi veya köle gibi hissetme yani O SENİN EVİİN !!
evlenmek isteyen beylere duyrulur. kız hamarat çalışkan :D
üstelik üniversitede okuyorum :D
maşallah :D
hayırlı bir eş bulana kadar sabredeceksin sırf evden kurtuluyum diye ilk karşına cıkanla evlenıp yağmurdan kaaçrken doluya tutulmayacaksın kıssadan hisse sabır edeceksin bu arada yaşın kaç
Valla bacım allah yardimcin olsun.. Böyle aileleri hiçbir zaman anlamış değilim ! Yaptığı isle takdir edilmesi gereken bu durum varken bu mevzu kötü.. Senin direncini kırar.
yapmadığın zaman daha kıymetlisin boşver yapıyosun begenmiyo bulmuşun öppte başına koy yani
Finansal olarak güçsüz olanlar hep bu şekillerde ezilirler. Kız/Erkek farketmez...
Aslında sen yapman gereke yapıyosun, normal bir evladın yapmasını gereken şeyler ama biz yapmadığımız için ters geliyo bize. fakat böyle bir olay da var sen biraz abartmışsın annende abartmış bence bunu düzgün bir dille annene açıklamalısın
Yaptigin işler iyi hos güzel ama abinin yatagi neden duzenli değil ne demek ya :((
Bende iki saattir börek sarıyorum yapcak bişey yok :D
Dolmayla pilav olmaz bu kiz yalanci
tam ben yazıcaktım be :))
Ha Ha
:D:D iyi tespit bacım d. D:D
Günümüz kül kedisi meğer burdaymış? Şaka bir yanada bunları yapabilmen çok güzel ama karşılığında hakaret görüyorsan bu gidişe bir dur demen lazım artık seninde bir birey olduğunu öğrenme vakitleri gelmedi mi?
trol sorumu bu dolma yapılan evde pilav yapılmazkii? bu makarnayı ekmekle yemek gibi bişey. sen kız olsan bilirsin bunları
Gıcık olurum böyle annelere Abi'ni şımarıyorlar büyük ihtimalle sana her işi yaptırıyorlar
ben tek kızım inan bende sen gibiyim ders çalışamıorum bile kamu yönetimi okuyorum bu sene başladım ama aynıyım
Kaynanasız damat adayı olmakla övürüm ama karşıma böyle mutfak robotu çıkmaz. Hep havalilar hep.
S. kerim sizi de evinizde delirtmeyin l*n adami evlenirim evinizi b. k gorturunce anlarsiniz degerimi de.
canım bana mesaj atsana ozelden bsy demek istiyorum cok haklisin
evlenenlım mı hemde hemen çokta cddıyım:D saydıklarnı yapabilyorsann :D
külkedisi:) Masal gibi hayatın var sonuda masal gibi biter inş.
evlatlık mısın? kendine ait bir zamanın yok bu ne.. o_0
bu kadar çok iş yaptığın için sen ezik oldukça seni ezmek istiyolar
Hayat zordur. hem İyi işte ya yarın evlendiğinde kocandan kaynanadan fırça yemezsin dört sekizliksin.
ben erkek halımle usenmıyorum ve ustelık engellı abımede bakıyorum ve okula gıdıyorum senın bu tavrın sasırttı
Evlen kardeşim evlen bu hamaratlikla kiymetin bilinmiyorsa evlen ne isin var daha duruyorsun. Sonra gidince anlarlar kıymetini
Uzme kendini tatlim bendede var ayni dert bence hic bir temizlik yapma yapincada yapmadin diyorlar en iyisi yapma kendini yormassin