Farklı olarak mesela herkesin sevdiği ya da beğendiği kişiler ve şeyler benim hoşuma gitmiyor. Genele uymuyorum. Bu var sanırım ahım şahım bir özellik değil. Bence herkesten bizi çok farklı kılacak birşeyde yok. 6 parmak falan değilsek her yönden eşitiz. Bazılarımız belki daha güzel ve daha eğitimli olabilir ya da statü sahibi vs.
Merhaba, kendimi düşüncelere çok atıyorum bir şeyin tüm olasılıklarını, ihtimallerini hesaplıyorum ve bu bir hastalık oldu artık. Zaten her şeyin en kötüsünü de düşünüyordum. Birini arayıp ulaşamayınca araba mı çarptı?, başına bit şey mi geldi? Gibi o kadar olasılığı düşünürken bir de en kötüleri aklımdan çıkmıyor. Mesela karşıdan karşıya geçeceğim diyelim araba çarpar mı? Başkasına araba çarpar mı? Biri yolun ortasına atlara mı? Biri o an yere yığılıp kalp krizi geçirir mi? Trafik lambası devrilebilir mi? Gibi birçok olasılığı kafamda kuruyorum. Bir ortamda olduğum zaman hep orada biri her an ölecek ya da kaza olaack gibi düşünüyorum. Okulda felan lambalar düşecek, tahta devrilecek diye düşünürdüm hep biliyorum hastalık belki okuyan inanmaz bile ama çok kafam ağrıyor bazen.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tek farkım benden başka yok 😬😬😂 Tabi bu özellik herkeste var. Beni arkadaşlarımdan farklı kılan şeyler, onlara göre daha deli dolu olmam. Diğer türlü hepimizde aynıyız. Birbirimizle uyumluyuz, aynı kafadanız bu yüzden 35senelik arkadaşlığımız sürdü. Ailemden farklı kılan hepsinin esmer olup benim sarışın olmam 😂😂
Kendimi farklı görmüyorum öyle fakat sevdiğim özelliklerimi söyleyecek olursam; anlayışlı biri olmam, duygusal biri olmamdan zaman zaman yakınsamda yine de diğer insanları gördükçe buna da şükrediyorum, sakinimdir, uyumluyumdur… Öyle çok bir numaram yok yani.🤷♀️
Ben biraz soğuk ve mesafeli bir insanım. O yüzden genelde beni yanlış değerlendirirler. Yani daha çok egoist ve bencil biri gibi. Fakat normalde böyle bir insan değilim tabi ki. Sadece her insana kendimi açmıyorum. Buda insanlarda farklı bir imaj çizmeme sebep oluyor. Oysaki genel yapı olarak gayet sıcakkanlı bir adamım.
Birde oldukça sakinim. Olaylar ve olgular karşısında kolay kolay kontrolümü kaybetmem diyebilirim. Ayrıca bir duruşa sahip olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden pek sevimsiz görünüyorum.
DNA olabilir. Bir Da Vinci, Frida Kahlo, Schubert ve ya Kasparov olmadıktan sonra kimse farklı sayılmaz.
Mesela ben aptal biri değilim ama benim gibi aptal olmayan milyonlarcası var. Benim gibi araba motoru tamirinden anlayan bir çok hemcinsim de var ama Da Vinci, Mozart kadar yetenekliler çok az gelir.
Japon degilim ama Ceku'yumm dermişim 😂 Ya genelde çok neşeli espirili doğal olduğumu söylerler birde anında laf bulup yapıştırma özelliğim var buna kıvrak zekadaa diyorlar ama bunlar olabilir sanırım ( bu arada asla övünmek değil bu) ahajsjf
Beni farklı kılan özelliğim bir tane değil. Güçlü hafızam, etkili konuşmam, beden dili kullanımım, entellektüelliğim, espirili oluşum, kimseyi sorgulayıp yargılamadan dinleyip yol gösterici, çözüm önerici olmam beni çevremdekilerden farklı kılar.