Bir ay sonra 2021 yılına “Elveda” diyeceğiz (umarım). Bu yılın sizden alıp götürdüğü şeyler neler? Yıl sonuna kadar daha borçlanır mı? 😄
Sizce gelen gideni aratacak mı? 🕰
Sizce gelen gideni aratacak mı? 🕰

Yıllar sağ olsun yaşama isteğimi aldılar. Buna çözüm olarak da her yeni yılda bir önceki yıla giriyorum. Şimdilik yaşama isteği yavaştan geri gelmeye başladı, optimum değere gelince de o yıldan çıkmamayı düşünüyorum bence süper bir plan. Sence? Sana 2021 ne borçlu?
Ohh ne güzel bizimki utanmasa biraz daha borç isteyecek.
Cevap
14Cevap
Bu yıl bana direnç borçlu. Benden sağlık direncimi aldı. Önceden nadiren hasta olan ben en ufak şeyde kendimi halsiz hissetmeye başladım.
2021'in nasıl geçtiğini anlayamayacak kadar yoğundum. Benden 1 seneyi öylece aldı gitti , bana yaş borçlu , kuru kuru 26 oldum )
2021 yılı en sevmediğim yıllardan biri olabilir. 2020 onun bir ön hazırlığı gibiydi. Umarım giriş, gelişme, sonuç gibi olmaz da 2022 iyi geçer.
1 ay içinde çok şey borçlanacak ve 11 ayda yaptıklarıda yeterince borcu birikti hiçbir zaman ödemeyecek belki 2050 o borçları öder.
Dışarı çıkınca, iş güç harici ne yapıyorduk onu unuttum ☺️ 2020 2021 çiftinden sosyal hayatımı geri istiyorum. Vicdansızlar!!!
Yapılan haksızlıkların bedelini ödetmediği için fazlasıyla borçlu bana...
Bakalım borcunu ödeyecek mi güzel haber var bi tane
Merhaba
Zaman kaybı her zaman ki gibi yaşlandırıyor
2021 bitmesine az kala beni hüsrana uğrattığı için bana huzur ve mutluluk borçlu😐
Bana pek kotulugu dokunmadi buna da şukur😀
huzur borçlu bir de iş
Daha çok ben borçluyum sanırım..
herşeye borçlu💫🌺💭👼
Bir şey borçlu değil , benden haberi bile yoktur
Artık hiçbir şey borçlu değil
Böyle bir yıl görmek istemiyorum bir daha.
Büyük bir mutluluk borcu var
Aşk love
Hayatımı borçlu 😡
Hiç iyi gelmedi
Bana 1 yıl borçlu
Ömrüm
Sevgili ve para
Bir @ta00ta borçlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?