Kişilik & Karakter Kendinizi hiç manevi olarak kullanılmış hissettiniz mi? DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Herkese 🌸Kendinizi hiç manevi anlamda kullanılmış hissettiniz mi? Kendinizi hiç manevi olarak kullanılmış hissettiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yani öyle dönemler oldu. Zor oluyor insan anlayınca kendinden bile soğuyor ama hayat bu. Düşmez kalkmaz bir Allah 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Tabii ki Allah’ın belki de en çok değer verdiğim kulu benim o kullandığımın daha farklı bir şekilde kullandı beni 1 0 Yorumla
ruhanikadın Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Dunyevi manevi her yönden zaman zaman hissettiğim için 10 senedir çevreme kimseyi almıyorum 1 0 Yorumla
so-espresso Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet en son aşık olduğumu düşündüğüm ilişkimde öyle hissetmiştim. 1 0 Yorumla
Sevda13490 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Evet birinin yalnızlığında konuşmak istediği biriydim. 1 0 Yorumla
cesaretliol Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kesinlikle evet insanlar sevmiş gibi değer vermiş gibi yapıp kullanmaya geçiyor insanlar Allah ıslah etsin böyle pislikleri 1 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cuma çıkışı camiye yardım ettim ama imamın lojman kirasıymış... 0 0 Yorumla
birmüptelağ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Evet hemde çok hissettim aga iğrenç bir durum ya Allah kimsenin başına vermesin 1 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Maddi olarak evet manevi olarak hayır ya 2 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok tabi 1 0 Yorumla
Alisaofficial Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. Çok şükür hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani öyle dönemler oldu. Zor oluyor insan anlayınca kendinden bile soğuyor ama hayat bu. Düşmez kalkmaz bir Allah
Tabii ki Allah’ın belki de en çok değer verdiğim kulu benim o kullandığımın daha farklı bir şekilde kullandı beni
Dunyevi manevi her yönden zaman zaman hissettiğim için 10 senedir çevreme kimseyi almıyorum
Evet en son aşık olduğumu düşündüğüm ilişkimde öyle hissetmiştim.
Evet birinin yalnızlığında konuşmak istediği biriydim.
Kesinlikle evet insanlar sevmiş gibi değer vermiş gibi yapıp kullanmaya geçiyor insanlar Allah ıslah etsin böyle pislikleri
Cuma çıkışı camiye yardım ettim ama imamın lojman kirasıymış...
Evet hemde çok hissettim aga iğrenç bir durum ya Allah kimsenin başına vermesin
Evet hissettiğim çok oldu
Maddi olarak evet manevi olarak hayır ya
hayır🌺💫💭👼
Evet
Iyi niyetimiz suistimal edildi doğru
Hayır Hissetmedim
Çok tabi
Her türlü hissettim
Çok şükür hayır
Hayır
Hissetmedim.