Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum. Bağıra çağıra haykıra haykıra ağlamak istiyorum?
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Konu nedir böyle üzülmenize ne sebep oldu bilmiyorum ama açınızı içinize atmayın rahatça yaşayın. Bastırılmış duygular ilerde size stres hastalık olarak geri döner. Acınızı üzüntünüzü sonuna kadar yaşayın ama yaşarken kendinize asla zarar verecek bir şey yapmayın normal bir şekilde kendinizi kaybetmeden bu üzüntülü süreci geçirmeye çalışın. Hayatta maalesef çok acı şeyler yaşayabiliyoruz içimize atıp başkalarına yansıtmamaya çalışıyoruz ama acıları sonuna kadar yaşamanın en doğru yol olduğunu düşünüyorum.
Hiç şüphesiz ağlamak insanı rahatlatıyor.. keşke bende ağlayabilsem ama avazı çıktığı kadar hiç ağlamadım kendimi çok zorlasam birkaç damla yaş hepsi bu daha ilerisi asla olmadı..
Acı nasıl geçer yaşadıkça geçer her acının zaman karşısında direnme gücü yok birazcık acıtıyor çok acıtıyor belki yaşamak zor geliyor şu anda size ama geçecek zaman her şeyin geçmesini sağlar izi kalır belki ama artık bir süre sonra eskisi gibi acıtmaz..
Umarım acılarınızdan kurtulur ve daha acısız bir hayat yaşayabilirsiniz
Merhaba, öncelikle sizin adınıza üzüldüm yani her ne yaşadınız bilmiyorum ama içinizi dökün, ağlayın, rahatlayın yani duygularınızı dolu dolu yaşayın ve içinize atmayın. Sonrasında toparlanıp her şeye rağmen herkese inat bu hayatı dolu dolu yaşayın ve böyle şeylerle karşılaşabileceğinizi, hayatta böyle şeylerin olduğunu fakat her şeye rağmen güzel şeylere olan inancınızı da yitirmeden bu hayatı yaşamaya çalışmanızı tavsiye ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ağlayabildiğin kadar ağla. Konu ne bilmiyorum ama yaşa acını.
Kaçma içinde bastırma, yoksa hiç olmadık bir yerde, olmadık bir şekilde çıkaverir içinden atlatman daha da güç olur.
Maalesef bazen istemediğimiz şeyleri yaşamak zorunda kalıyoruz.
Yaşadığımız hayal kırıklığı elimizdeki gücü alıp götürüyor.
Biraz zaman ver kendine. Ama nasıl düştüysen daha güçlü kalk ayağa. Daha sıkı sarıl hayata. Sakın pes etme. Herkese ve herşeye inat daha güçlü ol.
Cevap
11Cevap
Bazı acılar geçmez ama küllenir.
Ağlayın, bağırın, çağırın, haykırın. İçinizi yakan ateş bırakın herkesi her şeyi yaksın.
En azından kalbinizdeki yük hafifler. Ağlamamak için diretirseniz daha da kötü hale gelirsiniz.
Sonra da devam etmenin yolunu bulur insan. Bir şekilde devam eder.
Diğer tüm kötü günler gibi bu da geçecek güçlü olmaya çalış. Eğer rahatlıyorsan bol bol ağla ve kendini toparla
Acını yaşa, zaman herşeyin ilacı her kötü günün bir sabahı oluyor. Sabret bu günlerin de geçeceğini unutma.
Sarılalım mı istersen kollarımda uyumak ister misin veya ağlamak :/
En kısa zamanda iyi olursun inşallah
Ağlamak rahatlatır içinde tutma
Ağla bende haytaimim en barbar yasantisini yasiyom evliyim ayrı yatiyoz 2 aydır
Merhaba.
Sorun ne ki?
ben üç yıldır bu haldeyim senin yine iyi
Hangi acı ablacım dermişin nereden bilelim
Anlat bana ne oldu?
senin acın bu ne bekliyorsun?
Bağır be
Benimle dertleşerek