Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum lütfen bana yardım edin?

31 yaşındayım. Uzun yıllardır antidepresan ilaçlar kullanıyorum. Son 1 aydır özellikle yoğun şekilde gelecek kaygısı, sıkıntı, stress altındayım. İsterdim ki yurtdışında yaşayayım hep bu hayalim vardı fakat Düşününce bütün hayatımı mahfettim. Neye başlasam yarım bıraktım. Neyi istesem olmadı. Hep Avrupa yurtdışına ilgim vardı, orada yaşamak istiyordum. Gönüllülük programı ile Polonyaya gittim. Amacim orada yerleşip tutunmaktı. Gidince iğleştim diye kafama göre antidepresanı biraktim kisa bir süre sonra ağır depresyon geçirdim orada (sebebide orada kalmak için bir yol aramak aşırı düşünüp hiçbir şey yapmamak) ve yarım bırakıp döndüm. Şimdi pişman oluyorum. Bütün hayatım tüm hayal kırıklıkları kendimden nefret ediyorum. Hiçbir şey hissetmemek istiyorum. Acikogretim sosyal hizmet okumustum annem kpss hazirlan baski yapiyo kafamda binlerce şey dolaşıyo. Neyi istesem yine başaramıycam mahfedicem herşeyi gibi hissediyorum. Babamla annem boşanmışti annem başka birinden cocuk dogurdu yillarca o sıkıntilarla bogustuk Ne düzgün bir ilişkim oldu, ne güzel bi hayatım, Yine döndüm dolaştım annemin yanındayım artık genç de değilim eskiden umut ederdim, umudum vardı gençtim. Şimdi oda kalmadı. Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Nolur bana bir yol gösterin.
Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum lütfen bana yardım edin?