Tövbe de :D o kadar şaapmamak lazım. Ben Safım, duygularımla hareket ediyorum. Affederim ve şunu söylerim, “seni ben değil Allah affetsin”. Ben kendi vicdanımdan sorumluyum. Karşımdaki insanın gerçekten pişman olduğunu görürsem, hatası çok büyük değilse bana karşı, göz yumarım. Belki hayatıma almam, yeniden. Ama affederim, kendim için. Kaldı ki, Yaradan bile affediyorsa, biz kimiz ki? İnsanlar gerçekten kendisini dev aynasında görmeyi bırakmalı :D gireceğin yer toprağın altı. Affet veya affetmeyip kendine yük et.
Bana çelenk boyutunda çiçek al demişti. Bir de 50 tane çikolata.
Yalvar yakar aldım en sonunda çünkü güzel bir kızdı. Kafeye gittik oturduk. Bu ha bire telefonuyla oynuyor. Bende sinirler gerildi ama çaktırmıyorum. Hemen arabaya binelim dedim. Bindik, benim eve geçiyoruz. Yolda gelmek istemediğini falan söylüyordu, zorla alıkoyamazdım, insan sonuçta. Ben de İznik'de yeşilliğe çektim arabayı. Akşam 9 suları. O kadar çiçek ve çikokata seker aldırdı bana. Onları da zaten benden sonraki erkeklere gönderecek ya da kullanacaktı. Hemen yakınlaştım, karşı koyamadı. Gıkı bile çıkmadı. Biraz daha yavaş yap dese de ben genel ev kadınıymış gibi hızlı hızlı gir çık yaptım. Orgazm etmedim kendisini bilerek, cezalıydı.
Arabadan in, ileride durak var motelin önünde, otobüse binersin dedim. Bastım gaza gittim. Çiçek ve çikolatayı da benden sonra benimle yatağa giren kadınlara verdim. Anadolu kızı böyledir işte, acımayacaksınız. İlla böyle olmamızı istiyorlar maalesef.
Kinci bir insan değilim. Oldum olası olmadım da. Kendimi kin tutarak, insanlardan nefret ederek yoramam. Her şeyden önce zaman kaybından başka bir şey değil. Direk affeder yoluma devam ederim. Affederim ama hayatımda da tutmam kesinlikle orası ayrı bir şey. İnsan kin tutarak ya da bu tür olguları kafasına takarak yaşamamalı ya. Hayat aslında bu kadar uzun bir süreç değil. Bu süreci böyle şeyler ile yalan etmenin bir anlamı yok.
Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Elbetteki var.Zaten yapı olarak çok affedici biri değilim. Affettim dediklerimin bile geçmiş hatalarını en ufak canımı sıkmalarında hatırlatıyorum. Unutmuyorum sözde affedemiyorum yani. Ama hiç affetmeyip, ömür boyu kinli kaldığım kişiler var. Onları kim affederse etsin, benden uzak zebanilere direkt olsunlar. Beni bu denli kara kalpli yapan kişilerin, en yakınlarım olması da ayrı bir berbat.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Yaptıklarını asla unutamayacağım kişiler var. Dilim affetmiş olsa bile kalbim affedemiyor bir türlü. Ben Allah'a havale ediyorum. Kırdıkları yerden kırılmaları dileğiyle...
Allah kendisine olan günahları affeder, ama kul hakkını kula bırakır. Birini affetmemek çok ağır bir yük. Ben unutmayı tercih edip, ama hak alma işini öbür tarafa bırakanlardanım. Yoksa Allah kul hakkını kula bırakır yani.
Yaradan kul hakkına önem verir ve bir insan hakkını helal etmezse Allah affetmez o insanın hakkını alır zaten. Birkaç insan var benim de affedemeyeceğim, evet...🦄🍀🍏⭐❤️
Merhabalar..🎈 Affetmek erdemliktir derler; ama bazı insanları affedemiyorum olmuyor içim almıyor affedemem. Allah affeder belki ama ben affedemem; affetmiyorum.. Günün birinde yaşattıklarını öyle ya da böyle yaşarlar o zaman anlarlar mı orasıda meçhul..
Allahın affettiğini ben affetmem diyecek kadar kibirli değilim. İçimde bu tip olumsuz duyguların dolaşmasına izin verecek kadar aptal da değilim kin ve nefret insanı içten içe kemiren duygulardır herkes kendine yapar sonuçta ve hıncımı aynı dakika alır sonra kafama bile takmam. Zaten birileri kırılacak diye susmak, durmak gibi güzel huylarımda yok her şeyi sıcağı sıcağına çözerim. 😊
Evet var affedersem olmaz mümkün değil. Bunun bir bedeli olmalı. Affetmeyeceğimden zerre haberleri yok. Günün birinde illaki yüzleşecekler. O günü bekleyeceğim. 👒
Ne pamuğu yaa, saflık aptallık. Dünyanın kötülüğünü yapıyorlar, pişmanım diyince affediyorum. Utanmasam haklı çıksın diye çabalıycam. Harbi aptalım ben 😶
Aptal değilsin sadece kalbin onlar gibi olmayı red ediyor. Her ne kadar kötülükler görsende kalbin merhamet ve iyilik barındırıyor. Bu aptallık değil insan olmaktır. Sen insanlığını yaşıyorsun. 🙃
Var affetmicem. Allah’a havale ettim. Zaten günahımı hayatımı altüst edince aldılar onlar. Asla mutlu olmayacaklar eminin. Allah’ıma benim haberim olmasın günaha girmeyeyim yarabbim dedim. Sen ne dersen o olur.
1. Sı tanrı değilbenim için Allah 2. Si Allah bile affetmiş ben niye affetmiyim ben neyim ki koskoca Allah affetmiş ben sadece bir kulum niye affetmiyim