+1 yılLisede haksız yere çok ezilmiştim. Pöpüler ve grup başı çocuğun sevdiği kız onu aldatmış, bahane olarakda beni göstererek aklımı çeldi demiş, çocukta ben onun en yakın arkadaşı olduğum için ihanete uğramış hissedip bana nefret dolduğu yetmiyor gibi birde herkesi aleyhime kışkırttı. Ben ise hiç bir şeyden habersizdim (sebebini yıllar sonra öğrendim). Bir ara sabrım taşıp ne yaptım benim size ne kötülüğüm dokundu die bağırmıştım, çocuk küfrederek suratıma tokat geçirmişti. Tabi dayımda bunu öğrenince, bu yaptığı haraketten dolayı, o çocuğu komalık edene kadar dövdü, oda olayın hıncıyla hakkımda her yere benim kötü bir kız olduğum hakkında iftirayla dedikodu yaptı. Herkes benimle konuşmaması gerektiğini düşünüp dışladılar, dışlamayacak kadar sevenlere ise, konuşulmaması için baskı yapıldı. Yani El üstünde tutulan herkes tarafından sevilen ben, bir anda ayak altına alınmış, tiksinilecek bir varlık olmuştum; oysa ki ben hep aynı bendim.
Liseden yıllar sonra çocuk çıkıp karşıma defalarca özür diledi yaptığı hataları anlayıp ama asla affetmem. Ve ironik şekilde bana karşı gelen, dalga geçen uğraşan her insan,lisedeki arkadaş grupları bölündükten sonra benimle dostluk kurmak için baya uğraştılar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVAR ,saçlarımı igrenç hale getiren kuaförü ömür boyu affetmem çünkü onun yüzünden 2 sene eski haline gelmesini bekledm hep toplamak zorunda kaldım nefret ediyorm ondan asla affetmem sanki saçlarm yokmuş gibi geliyodu hep aglıyodum çok kötü bi durum:((((((((((((((
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmazmı sanal ortamdan tanıdığım bir kız vardı.halbuki sanal ortamlardan hiçte kız ayarlama gibi bir niyetim yoktu,ama kısmet işte geldi beni buldu,seni tanımak istiyorum dedi.başta olmaz dedim ama itina ile zorladı ve kabul ettim güvendirmişti kendine allahın adını ağzından düşürmeyen biriydi üstelik,gel zaman git zaman sevdirdi kendini bana .artık ona ya bişey olursa diye korkmaya bile başlamıştım.hergece konuşurduk,bağlanmıştım ona iyice,bana seni daima seviceğim derdi.hiç bırakmıycam seni derdi,ve bende bunlara inanırdım,ve tam 1sene sürdü böyle ilişkimiz,günün birinde sessiz sedasız hayatımdan yok oldu,hemde sebebsiz yere belkide ailesi beni istemedi çünkü kız tıp okuyordu,ama bana yinede bişey demeden hayatımdan yok oldu,allaha havale ediyorum,o aklıma geldikçede kendime kızıyorum nasıl inandım ona salak kafam diyorum.kolay kolay beddua etmem ama ona ediyorum ,belasını bulur inş
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende üzülmüştüm.ama şimdi allahıma şükürler olsun o pisliğin yokluğunu bana fazla hissettirmedi ve çabuk unuta bildim onu
Cevap sahibi+1 yılyoo onun başına bişey gelmez.kötülere bişey olmaz zaten, benden habersiz ayrıldıktan 1 ay sonra bir erkek arkadaşı olduğunu öğrendim.hemde erkek arkadaşı kendi itiraf etti.küstük bu yüzden snnle oyun oynamış dedi
+1 yılVar. En büyük Türk düşmanı rte. bir çuval kömüre masum hayatları satın aldığı için.
23 Yorumla- +1 yıl
Yine eyvallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Allah Allaaaaaaaaaaah yansıııııııın
https://www.youtube.com/watch?v=Diq85zNtJlw
14 Yorumlayanlış yapan kimseyi affetmem çok sevdiğim bir insan değilse ufak yanlışlarında bile silerim bidaha görüşmem dünya zaten yeterince kalabalık biri olmazsa diğeri olur herkesle dost olmanın iyi geçinmeye çalışmanın alttan almanın kime ne yararı var o sebeble tek yanlış butun dogruları goturur bende
00 Yorumla
+1 yılherkeze hakkımı helal ettim .ölmüş yada yaşayan fark etmez .allah herkezin mekanını cennet eylesin .çok üzdüler ama ne yapayım hep üzülerek yaşayamam hayatımı .bende böyle bir adamım kinci değilim kesinlikle .
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılvar tabi acısı hala içimde yaptıklarının kat kat pişman ettim ama hala içim soğumadı affetmeyi bırak daha yapmak istediğim onca şey varki adamdan sayarlarda onu hayatımı mahvederim diye kendimi frenliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
uzun mevzu baştan anlatmak lazım 5 yıllık geçmişi var
+1 yıl"Seni hiçbir zaman affetmeyeceğim", içerisinde "Seni hiçbir zaman unutmayacağım"ı da barındırır Bukowski abimiz öyle diyor... kin tutan biri değilim..ama ne kadar içimdekileri söylesem de, söylediklerimin asla tükenmeyeceğini bildiğim biri var.
00 Yorumla
+1 yılBelediye itlaf ekibi ve sokak hayvanlarını zehirli et vb yiyecekler ile öldüren ... boşluğu sessizce doldurun...
10 Yorumla
+1 yılvar çünkü bana yaptığı kotuluk yüzünden iki sene rüyalarımdan çıkmadı . eğer ortada ki mesele bi insanı bu kadar sarsmışsa affetmek ne kelime elimde olsa intikam alırım...
00 YorumlaAaaa. Yaprak dökümündeki Ali Rıza beyin kızı soru sormuş. Öldürdünüz la adamı!
Neyse. Sorunun cevabı: var. Nedeni: Bana acı çektirdi. İşte bu kadar basit. :)00 Yorumla
+1 yılSana acı çektiren seni zor durumda bırakan biri varsa onu yok edeceksin..
Yaralı bırakma..Kalkarsa sana yeniden sataşması bi önceki sataşmasından daha yüksek seviyede olacaktır..00 Yorumlaaffetmek büyük bir erdemdir... ben beceremiyorum. bana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam. kin yaparım içimde büyütürüm...
11 Yorumla- +1 yıl
ben de öyle..
Bu huyumu sevmiyorum ama çok kinci bir insanım. Asla affedemiyorum kimseyi, aşamıyorum bu huyumu. Bana yapılanı asla unutmam iyi ya da kötü
00 Yorumla
+1 yıleski sevigilim 3.5 yıllık ilişkinin ardından neden olduğunu söyleyemeden, telefon mesajıyla ayrıldığı için...
00 Yorumla
+1 yılBana kazık atan kimseyi affetmem. Ölüyorum, bir bardak su ver deseler vermem. Biliyorum kindarım. Oğlak burcu. :)
00 Yorumlacanımı yakan insanlar oldu affetmem dedim ama affettim kimseye karsı kin duygusu barındıramıyorum belkı de en kötü özelliğim bu. Allah' a havale ettim onları
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. Var tabi ki beni aldatan yalanları sıralayan ve hala kabullenmeyen insanlar. Ya da iyiliğimi çıkara dönüştürmeye çalışanlar .. :)
00 Yorumla
+1 yılSize ömür boyu yaşayamıycağınız mtluluğu yaşatıp sonrada cehennem ateşinden çok canınızı yaktığı için affedemezsiniz.
00 Yorumla6 Yıllık arkadaşım..Hayvan arkadaşımdı ama değilmiş seviyomuş beni gerizekalı..Bak aklıma geldi yine.. Ölürüm de affetmem onu..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. halam var niye babamın gözünden bir damla yaş döktü onun için 2,5 yıl oldu konuşmuyorum oun bulunduğun ortama giriyorum bana gelince kaçıyorum
00 Yorumlaaşık olduğum kız var ama affederim heralde bi kaç yıl daha geçsin de ama şuan ölse sevinirim o derece sinirliyim ona
00 Yorumla
+1 yılvar muhakkak ki insanız herşeyden önce ve başımıza binbir türlü şey geliyor..:) beni bırakıp giden birisi vardı onu hiç affetmiyorum.. ahirette karşısındayım:))
00 YorumlaYakin akraba olunca maalesef kolay kolay silinmiyor öyle. Akrabalik disindakileri direk hayatimdan cikariyorum.
02 Yorumlaaffetmek iyidir.hem zihinsel hemde beden sağlığı açısından. ben bana zarar veren herkesi en içten duygularımla affettim.bana yapılan kötülüğü sonlandırmış oldum ve daha sağlıklı birşekilde hayatıma devam ettim.
00 Yorumla
+1 yılGönlümü yaralayanları Tanrı olsam bağışlamam, ki olmadığıma göre mümkünü yok. Affetmek Allah'a özgüdür.
00 Yorumla
+1 yılvalla ben ederimde eski nişanlımın beni affedebilceğini hiç zannetmiyorum:(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar var eski sevgilim. yıllarımı verdim. nolduuu adam gitti başkası ile evlendi.
sonra ne oldu
evlii çocuklu veeee halaaaa beni arıyor !014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvicdan işte. kendini kötü hissediyor. sürekli mail atıyor. nasılsın iyimisin
lütfen affet beni. merak ediyorum seni . iyi olduğunu söyle bana. v.s...
neden çünkü beni yarı yolda bıraktı. kazığın alasını yedim. şimdide içi acıyor.
Cevap sahibi+1 yılben kendisine bu zamana kadar cevap vermedim. bana yakışmaz. artık eşi var çocuğu var ayıptır dedim.. hattımı değiştim. iyice delirdi. en son mailler yağdırdı. ben eğitimli kariyerliyim.işim gücüm param yerinde. karısı hakkında kötü bişe diyemem. bilmior kocasının bu hallerini. benim yerimde başkası olsa çoktan dağıtırdı o evliliği. ben cevap versem illaki birşeyler der ama çocuğu için yapmam. vicdanı yaksın onu ölene kadar. ahım tuttu bir güzel. karısına yazık sadece kocasınun aklı hala eskide.
Cevap sahibi+1 yılevet. ona cevap verseydim ben basit olurdum. adam hem evlenmiş birde güzel 1. sene sonra da çocuk yapmış. benim bununla konuşacak birşeyim olamaz. ben bu kazığı asla affetmem işte.
olan bana oldu. yıllarımı verdim. o hayatında ilerlerken ben aynı yerdeyim.
Cevap sahibi+1 yıl6 senemi verdim. sorsan nasıl yaşadınız aşkın alasını ama olmadı. şimdi 28 bitiyor. 29 olacağım
Cevap sahibi+1 yılbana göre ailesi. doğudalar geri zihniyetli. o zmn ayrılırken dediği şey ailem dedi.
kendisi ist. hukuk kazandı. o istanbulda yaşıyordu. aynı okuldayıdık falan öyle başladı. bitiş ise amcasına söylemiş. olmaz oradan demişler. ist. dan falan. demekki ikna edilmedi. doğuda aile sözü önce bilirsin. neysee aldığı kız adapazarı çıktı bu ne yorum yaparsın bilmem :D ay sinirim bozuldu yine.
Cevap sahibi+1 yılzaten beni araması yeter :)) Allahta onun kızından çıkarsın diyorum bazen
sonra da onun günahı ne diyorum
Cevap sahibi+1 yılevet aynen :))
Fahriye-ozcan sen yarimdin diyorum ve onu affetmiyorum!
03 Yorumlabir ömür boyu affedilecek bazı şeyler hariç yoktur bence anlayan anladı bazı şeyleride
00 Yorumlaomur boyu affet etmem diye dusundugum olmustu birkac defa ama zaman unutturuyor...zamaninda onemli gorunen sorunu sacma gosterior ve huzun gecince aff ettirior :))
01 YorumlaKimseye karşı kin beslemem aslında ama ilk sevgilimi ömrüm boyunca asla affetmem. çünkü acemiliğimden ve ona karşı olan sevgimden yararlanmaktan başka birşey yapmadı 9 ay boyunca
00 Yorumla
+1 yılÖmür boyu affetmem dediğin insan ? Bunun için çok kızmış olmak lazım, sanırım ben insanlara kızamıyorum. En fazla 1 haftalık kızarım sonra hatalı olan karşı taraf bile olsa bir yolunu bulur barışırım.
00 YorumlaMaçtan önceki gece oda arkadaşım gece yarısı playboy tv izleyip hocanın gece kontrollerinde yaklanıp benimde kadro dışı kalmama neden olan arkadaşım seni hala affetmedim.
00 Yorumlayıllara önce bişey yapmıştım sırrımı habire etrafta yaydı konu aileme kadar geldi ömrümden ömür gitti
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Valla cok var mezarcilar yalancilar borc alip ustune yatanlar vb. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde affederim diyenler olmuş ama insan iftira atana, namusuna laf edene birde canına kastedenleri affedebileceklerini sanmıyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 643 cevap paylaştı. Sözleriyle canımı çok acıtmış biri var. Asla affetmem hatta beddua ediyorum sürekli
00 Yorumlaolmazmı. öteki dünyada ganırta ganırta alıcam haklarımı. allahsızlar !
10 YorumlaGeçen Yıl Ayrıldığım Sevgilim hariç hiç kimse affedilmez değildir benim için
00 Yorumlaeski sevgilim azla affetmem çünkü beni psikolojik olarak mahvetmişti
00 Yorumlavar insanın arkadaşından ummadığı şeyleri yaptıkları için bir insanın arkasından kuyusunu kazıyorsan bu insanda en yakın dostun ise affedilmez
00 YorumlaBacm dediğim iki kişiyi asla affetmem arkamdan iş çevirdiler oyun oyndlr ..
00 Yorumla
+1 yılvar benimde verdiğim değere karşı cook yanlış yaptı asla affetmem
00 Yorumlaacı çektiren var ama...
ben hepsini affetim... onlarla yaşayamam affet geçsin...00 YorumlaKinci değilim.
Affedemeyeceğim insan yok.
Güvenemeyeceğim insan çok.00 Yorumla
+1 yılOlmaz mı! Çekildim köşeme nasıl mahvolacağını izleyeceğim..
00 Yorumlabi insanı affetmeyecek kadar aciz ve karaktersiz değilim
00 Yorumla
+1 yılvar affetmek gibi bi huyum pek yok kasıttlı durumlarda tabi
00 Yorumlaeski sevgilim.. ben affetmeyecem allahta affetmesin ...
00 Yorumla
+1 yılben her insani severim sadece bazilarina gicik olurum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen insanlara çok zor güvenir, çok kolay silerim. Epey bi' insan var etrafımda.
Ben kimseye yanlış yapmam. Bana yapanları direkt silerim, direkt.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece bana değil. Yanlış yapması kafi.
"bana dokunmayan yılan, bin yaşasın" kafasında değilim yani.
+1 yılVar... hayatımda oldukları için hayatımı zehir ettikleri için affetmiyorum affetmeyeceğim...
00 Yorumlavar tabiki.. 2. bir şans verdim onu da iyi değerlendiremedi dolayısıyla bir daha asla affetmem..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 kişi.. biri o..puydu öteki ikisi de o.. ç ğuydu.. başka bi soruda açıkladım..
00 Yorumlaeee zararı olan varsa sil bence
01 Yorumlaİlk aşkım demekten utandığım insan.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılyok affetmek Allah a mahsustur
14 Yorumla- +1 yıl
herkesi affedebilirim demek,Allah varken bize noluyo demek..
- +1 yıl
o sensin işte bu da ben:)
+1 yılYuvami Yikip hakima girenleri olur boyu affetmicem
00 YorumlaIlkokulda bi cocuk vardi o :D
02 Yorumla- +1 yıl
hıhı
+1 yılBabam mı asla affetmem
11 Yorumla- +1 yıl
eksi veren dengesız neden eksı verıyorsun nedenını bılmeden !
Var. Hepsi de söyledikleri yalanlar yüzünden.
00 YorumlaEski sevgilim affetmicem onu beni çok üzdü :(
02 Yorumla- +1 yıl
işşt deniz fıstıgı :D
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım