Günaydın 🎈
Her koşulda uyuyabilen insanlara hayranım sanırım. Onun dışında uyanmak çok kolay
Her koşulda uyuyabilen insanlara hayranım sanırım. Onun dışında uyanmak çok kolay

Ben kafamı yastığa koyduktan itibaren azami beş dakika sonra uyurum. Uyumakla da uyanmakla da ilgili bir sorun yaşamam. Uyumak veya uyanmakla ilgili sorun yaşayan insanlar genellikle vicdani olarak rahat değildir. Ya uğradığu haksızlıklar, ya yaptığı haksızlıklar ya da her ikisi birden kafasının içinde davullar çaldırır. Gözünü de kapatsa, kafasını yorganın altına da gömse o gerçeklerden daha doğrusu vicdanından kaçamaz. O yüzden de uyuyamaz ve geç uyuduğu için de uyanamaz.
O kısım çok derin ve sorumdan bağımsız esasen
Bir Japon inanışına göre, “ Eğer uyumak istemiyorsanız, uyanmak istediğiniz yerde değilsiniz ” denir.
Çok güzelmiş
İlk öğrendiğimde biraz düşündüm, ve sonra hak vermiştim. İç huzuru sağlayabilmiş insanlar bir bakıma bence rahat uyuyabilir
Teşekkür ederim
Genelde kolay uyurum.
Uyanmak benim için mini bir işkence.
Hep uyumak istiyorum ben😂
Çok büyük bir derdim varsa uyuyamam ama düşünür döner dururum.
Ağlarım o dönemlerde.
Onun haricinde ışık olduğu zaman uyuyamam, tv açıkken uyuyamam, ses varsa uyuyamam asla.
Normalde bu koşullar sağlandığı zamann başımı yastığa koyar ilk yarım saat içinde hayaller kura kura uykuya dalarım.
Uyanmak, başlı başıma işkence benim için. Daha doğrusu kaldıram kişiye işkence de neyse…👀😬
O denli derin uyumak istiyorum işte 😊🙃
Zor uyurum ama tabiri caizse ölüden farkım olmaz uyuyunca da.😬
Güzel bir şey değil emin ol, 10-20 alarmı duymaz mı bir insan? Duymuyorum işte.😂
Hiç alarm beni uyandırmadı ya genelde ben ondan hızlı davranıyorum. Bi kere olsun yaşamak isterdim 😄
Bende senin yaşadığını yaşamak isterdim.😂
Teşekkür ederiim.🌼🥰
Cevap
35Cevap
İkisi de zor değil ya valla uyuyorum, uyanıyorum benim uyku ile sorunum yok
Ben az uyuyan biriyim.. Uykuya kokay dalamıyorum ama uyanma konusunda hiç sorun yaşamıyorum.. Keyifli hafta sonları..
Uyumaya firsat bulamıyorum, ve surekli uykumu alamdan uyanmak zorundayim. Bu çok kötü 😒
Kötüymüş gerçekten :/
Onu bi süre ben de çok yaşadım
Günaydınnnnnn 🍁🍂
Ne uyumak ne de uyanmak ikisiyle de sıkıntım yok
Günaydın 🙃
Uyumak büyük konfor 😊
Yani ben çok az uyuyorum :)
Bugün 5 saate yakın 🙃
2 kedin varsa bazen uyumak çok zor bi iş 🙃 sanırım bünyem alıştı :)
Erken kalkmayı çok fena seviyorlar 🙃
Haliyle :)
Uyandırdıktan sonra günü uyuyarak geçirdikleri için sabah benciller 😄
Değer onlar için deyip uykusuzluğa devam 🙃
Ikisi birbirine bağlı. Gece uyuyamazsam sabah uyanmıyorum. Sabah uynamazsam gece tekrar uyuyamıyorum. Neyse ki artık uyuyabiliyorum.
Her koşul ve durumda uyuyabilirim. Çok saçma sapan yerlerde uyumuşlugum var.. Uyanmakta çok sıkıntı degil.. Genel olarak uykuyla sorunum yok... :))
Uyuyabiliyorum sorun yok. Hatta bazen o kadar derin uyuyorum ki kalkamıyorum.
Uyuöak mesele uyusam zaten rahat bi şekilde uyanıyorum
Benim için uyanmak mesele helede bu kış günü bazen telefonu anlarım çalınca telefonu atasim geliyor ☺️
Uyumak ayri uyanmak ayri mesele... Kafasini yastiga koyar koymaz uyuyan insanlara bayiliyorum
Uyanmak benim için işkence uykuyu o kadar çok seviyorum ki
Yatağıma yürürken uyurumda kalkmak problem değil bende ayılmak sorun
Uyumakta zorlanıyorum ama sabahları uyanırken sanki hiç uyumamıș gibi tüm algılarım açık uyanıyorum.
Mesele değil yeğen uyumak ya da uyumamak asıl mesele kiminle uyumak kiminle uyanmak
ikisi de değil aslında..
uykuda kalabilmek problem..
Uyumak.. çok zor dalıyorum uykuya
İkisi benim için mesele değil
İkiside ayrı zorluk😅
ikiside mesele gibi 💫💭
Genelde uyumak sıkıntı. Ben çok kolay uyanırım.
Uyumak sorun, uyanmada zorluk çekmem.
Zaman zaman uyumak zaman zamnda uyanmak...
Erkenden işim oldumu uyanmak erken işim olmadımı uyumak.
uyumak zor , uyanmak kolaydır !!!
ikisi de sıkıntılı
Uyumak büyük mesele
Uykum cok hafiftir uyumak sanırım..
Uyumak zor benim için..
Uyanmak problem ☺️
Uyanmak
İkiside sorun değil
Uyanmak benim icin
Uyumak, zor iş..
Uyanmak zor
Uyanmak