Eski̇ sevgi̇li̇mi̇n kuzeni̇yle çıksam si̇zce olur mu?

Ben 3 buçuk ay bir çocukla çıktım çok seviyodum herşeyimi onunla yaşadım ilk. Ama çok iğrenç bir insandı en yakın arkadaşımla opstugunu öğrendim. Bende ayrıldım. Sonra bunun akrabası beni sevdiğini söyledi ben hiç bir şekilde ümit vermedim benden bişey bekleme dedim. Sonra buluştuk falan şakalaşıyoduk gülüyoduk birbirimize falan karşımıza birden arkadaşlarıyla beraber o eski çıktığım çocuk çıktı. Öyle güzel gülüyodu ki görünce birden suratı düştü. Baktı gidene kadar, uzun uzun baktı hatta. Sonra direk çocuğa mesaj atmış arkamdan orspu demiş falan saydırmış bende direk mesaj attım sen neler yaptığını unuttun heralde az saygın olsun şerfsiz diye, özür diledi seni kuzenimle görünce ben kendimi kaybettim zaten sinir hastasıyım biliyosun dedi. Arada yanıma gel lütfen falan dedi, çok duygusal bir çocuk zaten. Sonra facebooktan upuzun bişey paylaşmış. Özledim falan filan baya uzun birşey. Ama konuştuğu bir kız var hemde sevgili gibi. Ama kuzeniyle çıkmamı da istemiyo niye anlamıyorum bana inadına mı o kızla konuşuyo çünkü ben ayrılmıştım çocuktan. Kuzeni de beni çok seviyo gel ben sana onun sana yaptığı herşeyi unuttururum diyo ve benim için herkesi sildi çok iyi bir insan. İnadına mutlu olmak için gel benimle ol diyo. Napcam ben laan
Eski̇ sevgi̇li̇mi̇n kuzeni̇yle çıksam si̇zce olur mu?