Cidden bu halimden bende memnun değilim ama değiştiremiyorum bir türlü?

uzun uzadıya detaylıca içimi dökmek istiyorum görüş veya fikirleri olan yazsın lütfen🥰
şimdi ben dış görünüş olarak güzel bi kızım yani dikkat çekerim (bunu ben değil çevremdekiler söylüyor kendini beğenmişlik olarak algılamayın🙏) sıcakkanlı da birisiyimdir ama henüz yeni tanıdığım veya cok samimi olmadığım insanlarla beraber olunca çok sert birisi gibi gözüküyorum, sohbet edemiyorum ne desem bilemiyorum şimdi bişey desem saçma bulacaklar diye düşünüyorum. hep sessiz pısırık kız olarak kalıyorum öyle ortamlarda. en son sevgilim beni arkadasıyla tanıstırdı ağzımdan zar zor bişeyler cıktı cocuk da dediki “senin varlığınla yokluğun bir” aslında haklo yani masaya oturuyoruz ben sadece onları dinliyorum guguk kuşu gbi kalıyorum orda😂 hep istemişimdir şu capcanlı sohbeti keyif veren kızlar gibi olmayı😔 insanlardan en fazla duyduğum şeyler “konuşsana, neyin var, iyi misin, sıkıldım mı..” utangaç birisiyim ama böyle birisi olmaktan çooook yoruldum neşeli canlı sohbeti iyi birisi olmak istiyorum sizce bu mümkün mü nasıl olabilirim böyle? ne yapmam gerekiyorrr🙂
Cidden bu halimden bende memnun değilim ama değiştiremiyorum bir türlü?