İkisi de bir anlamda zor diyebilirim. Her insanla konuşur sohbet ederim ama hayatımın içine almam epey zor. Benim hakkımda az bir şey detayları bu sitede sadece bir kişi biliyor. Sosyal hayatta da yeni alımlar yok zaten. Gerekte yok. Kurulu düzenimiz var. :D
Hayatıma girmek daha zordur. Önce gözlemlemek isterim, tanımaya çalışmak ve de çözümlemek. Hayatımda olan insanlara karşı zaafım vardır, öyle kolay kolay bırakamam. Binevi alışkanlık sanırım. Bırakamama fobim var. İlk tanıdığım gibi değillerse de ilk tanıdığım gibi olmalarını isterim sebepsizce. Zamanla bu değişimi farketmem bile. En sevmediğim huyum budur. Kolay vazgeçemiyorum vazgeçmem gereken yerlerde. Bu sebepten ince eleyip sık dokurum, buna değecek biri olduğundan emin olmak isterim hayatımdaki insanların da.
Kesinlikle her ikisi de zor.. Hayatıma zor insan kabul ediyorum.. Karakter olarak uyumlu biri gibi görünebilirim ama herkesle aynı frekansı yakalamam söz konusu değil. Beklentilerimi karşılayabilecek duruşta olması gerekiyor karşı tarafın.. Aynı şekilde ben de karşı tarafın beklentilerine uyum sağlayabilmeliyim.. Keyifli geceler..
Hayatıma girilmesi zordur kolayca insanları hayatıma kabul edemiyorum önce tanımaya çalışıyorum gözüme çok ters gelen hareketleri varsa mesafemi korumaya devam ediyorum. Bence her birey bunu yapmalı hayatına hemen insan almamalı önce bir tanıyıp gözlemleyip o kişinin yapısını çözmeye çalışmalı yoksa ileride büyük pişmanlıklar yaşanabilir. Beni dikkate almayan saygı göstermeyen beni anlamayan anlamak istemeyen insanların hayatımdan çıkması kolay olur zaman almaz.
Hayatıma girmek çok ama çok zor. Öyle kolay kolay birini hayatıma almam, alamam. Lakin, aldıktan sonrada gerçekten beni üzmedikçe, kırmadıkça kolay kolay da çıkarmam. Çıkarınca daha da almam, sildiğim zaman tam silerim.
Hayatıma girmek kolay aslında da kalmak çok zor. Bir sürü sınavdan geçmesi lazım o kişinin kalıcı olabilmesi için. Başarısız olursa hayatıma girdiği gibi hayatımdan çıkar.
Girmek daha zor. Ben ön yargılı ve önyargılarında genellikle haklı biriyim. İnsanları iyi analiz ettiğimi düşünüyorum. Bu yüzden hayatıma girebilenlerle ilişkilerim kötü sürmüyor genellikle.