"İyiki varsın" bunun anlamı benim için büyüktür. Ona dokunmuşumdur. Varlığımı hissettirmişimdir, huzur vermişimdir, şükretmiştir, içini rahatlatmışımdır. Değerli hissettirir. Bu sözü insanlar her zaman diyemez. Heleki bunu bana diyen yegane dostum kardeşim sırdaşım canım ciğerim diyorsa daha da anlamlıdır. İyiki varsın @smellsmoke 😊
:) Ah be bu gece de içirme beni bak.. Dışarıdan bakınca hissizin tekisindir insanlara karşı ama an gelir biri seni görmeden bile anlar halini.. Sormadan söyler senin bir derdin mi var bakayım diye.. Her koşulda ve tüm engel olmaya çalışanlara rağmen yan yana olmak çok keyifli canımm benim.. Burada böyle güzel bir samimiyet yakalamak herkesin harcı değil.. Maşallah diyelim de.. :D İyi ki varsın can dostum.. 🙏♥
“Zayıflamışsın.” dediklerinde bir mutlu oluyorum 😌 Heh bir de “Güzelleşmişsin.” dediklerinde. Geçenlerde senelerce görüşemediğim bir ablamla görüşmüştüm kiloma bir şey demedi de güzelleşmişsin deyince baya sevindim dkdjds Onun dışındaki sözler pek samimi gelmiyor bana..
Merhabalar🍫 „çikolata” ve „kahve“ kelimelerini duyup gördüğüm an kocaman bir tebessüm kaplıyor yüzümü. Bu iki kelime hoşuma gidiyor. Bu da benim dünyam..