Diğer 3 ay Son zamanlarda en sık duyduğunuz o kelime? Beyazzz2525 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler3 ay Herkes zam, yazmış cidden ya baydı artık Son zamanlarda en sık duyduğunuz o kelime? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kaybolmuşzabit Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Ne zaman evleneçeksin? Son zamanlara en sık duyduğum kelime 0 4 Yorumla Beyazzz2525 3 ay Senin öldugun gün de birdaha soran olursa Yorumla Kaybolmuşzabit 3 ay Bu ağır olur Yorumla Beyazzz2525 3 ay Olmaz , yoksa hergun sorarlar Yorumla Kaybolmuşzabit 3 ay Ben Allahın dediği olur diyip kapatırım, zira dedinizi söylesem söyleyen kişi kırılır gerek yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Ne zaman izne cikacaksin 1 14 Yorumla Beyazzz2525 3 ay Harbi mi bunu mu duyuyorsun en cok Yorumla Cevap sahibi 3 ay 1 yıla yakındır izin kullanamdim Yorumla Beyazzz2525 3 ay Sebep? Yalandan hasta olsaydin izin alsaydin doktora gidip rapor alsaydin ya Yorumla Cevap sahibi 3 ay İş yoğun olunca konuda vatan olunca yapamiyorum Yorumla Beyazzz2525 3 ay Cidden mi bilmiyordum kusura bakma, ama keske izin alabilseydin , izin almayi dene Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yok estağfurullah ne kusuru. Bir süre daha bekleme mecburiyetindeyim sonrasında cikacam inşallah Yorumla Beyazzz2525 3 ay Nereye gitceksin sonra Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hiç belli olmuyor 🙂 Yorumla Beyazzz2525 3 ay Buraya gel , birlikte cay iceriz gezeriz Yorumla Cevap sahibi 3 ay Düşünmen yeter 😊kısmet artık Yorumla Beyazzz2525 3 ay Tabi 😊 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Günün güzel geçmesi dileğiyle 🙂💐 Yorumla Beyazzz2525 3 ay Senindeee Yorumla Cevap sahibi 3 ay 🙂💐💐 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 3 ay Diğer konusunda 341 cevap paylaştı. Ne zaman tatile cikarsin 1 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 35% 3 ay Diğer konusunda 995 cevap paylaştı. Secim Zam 1 8 Yorumla Beyazzz2525 3 ay Al bendede okadar Yorumla pinklove123 3 ay Gerçekten öyle artık biktim Yorumla Beyazzz2525 3 ay Yemin ederim bende gercekten sorma , herkes ayni seyi konusuyor ve yetmedigi gibi tv heryerde Yorumla pinklove123 3 ay Uzun zamandır tv izlemiyorum o yüzden biraz rahatim Yorumla Beyazzz2525 3 ay En iyisi bende izlemiyorum uzun zamandir ama heryerde yapcak birsey yok , Yorumla pinklove123 3 ay Gerçekten sanki konuşacak başka bisey yok Yorumla Beyazzz2525 3 ay Ülkenin hali bu düzelene kadar boyle , artik paradan zamdan ücret kelimesinden tiksindim Yorumla pinklove123 3 ay Haklısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Memen çok güzel 2 5 Yorumla JayWest 3 ay Bakayım Yorumla madrigal77 3 ay Kaç beden Yorumla Beyazzz2525 3 ay Dürüst haha Yorumla Cevap sahibi 3 ay Skkfkdkf Yorumla serdarrrr1907 3 ay Merak uyandirdi gıcik Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 30 3 ay Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Seçim 1 1 Yorumla Beyazzz2525 3 ay Valla sorma Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 27 3 ay Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sıra sana geldi ne zaman evleneceksin 0 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 45% 3 ay Bekarmisin :D 0 4 Yorumla Beyazzz2525 3 ay Degilim 20 cocuk annesiyim Yorumla Beyazid 3 ay Nan en sık duydugunuz laf nedir demedinmi bende onu soledim sen ne dion :D Yorumla Beyazzz2525 3 ay Bende hep bunu duyuyorum hshshshs Yorumla Beyazid 3 ay Sana sormadik yanliz sen sordun sadlkaisdlkaidkaidslk Yorumla
holothewolf Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Zam. 0 1 Yorumla Beyazzz2525 3 ay Harbi yaa yine birseye zam gelmis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne zaman evleneçeksin?
Son zamanlara en sık duyduğum kelime
Senin öldugun gün de birdaha soran olursa
Bu ağır olur
Olmaz , yoksa hergun sorarlar
Ben Allahın dediği olur diyip kapatırım, zira dedinizi söylesem söyleyen kişi kırılır gerek yok
Ne zaman izne cikacaksin
Harbi mi bunu mu duyuyorsun en cok
1 yıla yakındır izin kullanamdim
Sebep? Yalandan hasta olsaydin izin alsaydin doktora gidip rapor alsaydin ya
İş yoğun olunca konuda vatan olunca yapamiyorum
Cidden mi bilmiyordum kusura bakma, ama keske izin alabilseydin , izin almayi dene
Yok estağfurullah ne kusuru. Bir süre daha bekleme mecburiyetindeyim sonrasında cikacam inşallah
Nereye gitceksin sonra
Hiç belli olmuyor 🙂
Buraya gel , birlikte cay iceriz gezeriz
Düşünmen yeter 😊kısmet artık
Tabi 😊
Günün güzel geçmesi dileğiyle 🙂💐
Senindeee
🙂💐💐
Ne zaman tatile cikarsin
Seninki çok güzelsin olmalı 😍
Secim
Zam
Al bendede okadar
Gerçekten öyle artık biktim
Yemin ederim bende gercekten sorma , herkes ayni seyi konusuyor ve yetmedigi gibi tv heryerde
Uzun zamandır tv izlemiyorum o yüzden biraz rahatim
En iyisi bende izlemiyorum uzun zamandir ama heryerde yapcak birsey yok ,
Gerçekten sanki konuşacak başka bisey yok
Ülkenin hali bu düzelene kadar boyle , artik paradan zamdan ücret kelimesinden tiksindim
Haklısın
Memen çok güzel
Bakayım
Kaç beden
Dürüst haha
Skkfkdkf
Merak uyandirdi gıcik
Seçim
Valla sorma
Sıra sana geldi ne zaman evleneceksin
Bekarmisin :D
Degilim 20 cocuk annesiyim