Kişilik & Karakter Perşembe günün nasıl geçiyor? Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uçuşum yok. Bende denizin seslerini dinlemeye geldim. Biraz sonra dalga sesinde kestiririm. Misineleri salladım. Balık tutarsa, akşam balık yerim. Perşembe günün nasıl geçiyor? Cevapla Deniz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
daydreami Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sıkıcı her gün gibi 0 3 Yorumla Eğitilme +1 yıl Hergün muhteşem ama sen sıkıcısın 😉 her güne Biraz ayak uydur Yorumla daydreami +1 yıl Tamam abi yaşıyorsun bu hayatı Yorumla Eğitilme +1 yıl Yaşıyorum, seninde yaşamanı isterim. Sen de yaşa. Sen den zengini mezarda yatıyor, mutlu ol Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Normal bir gün 0 41 Yorumla Eğitilme +1 yıl Sen normalsindir, hayatın değil 😉 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Derken Yorumla Eğitilme +1 yıl Hiç bir gün normal olmaz Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl okke Yorumla Eğitilme +1 yıl Öyle bir dedin ki 😂 s kimde bile değil gibi söyledin Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl ahaha :D no problem baby :) <3 Yorumla Eğitilme +1 yıl Çözüm değildi bu 😂Günün iyi geçsin Yorumla Eğitilme +1 yıl Hoş kal 😊 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Teşekkür ederim senin de iyi geçsin hoşcakal :) Yorumla Eğitilme +1 yıl Geçiyor 😁 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl :D Ne güzel işte :) Yorumla Eğitilme +1 yıl Güzel buluyorum 😊 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl okke :D Yorumla Eğitilme +1 yıl 😂 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Hayat sana güzel paraşütcülük dağ taş gezme sen de o miss :) Yorumla Eğitilme +1 yıl Bu yol böyle. Ben de tadını çıkarıyorum 😁 sen de yapabilirsin. Dağ taş her yerde Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl :) felaket tellalı mısın yoksa gün ışığımısın belli değil :) Yorumla Eğitilme +1 yıl Her an her şey olabilirim 😂 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Hah :D ona ne şüphe Yorumla Eğitilme +1 yıl Ben süphe içindeyim işte 😂 bu ne şüphe. P iç eğleniyor işte Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Ne tuhaf adamsın be :D Yorumla Eğitilme +1 yıl Pek aldırış etmediğinden 😁 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl okke :) Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Sence pp resmim güzel mi yeni bir foto mu koysam :) Yorumla Eğitilme +1 yıl Sevgilinle koy Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl :) sevgilim yok Yorumla Eğitilme +1 yıl Kendini koy o zaman, böyle resimleri ben de koyamıyorum. Neysem oyum, bana diğerleri doğal gelmiyor Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Anladım hayalim dekileri resimleştirip koyuyorum :)) Yorumla Eğitilme +1 yıl Türkiye burası, hayalini yaşarsın. Düğününe paraşütle iniş yapayım ben de 😁 düğümünü eğlence dozunu arttırmak lazım Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl ahaha :D olursa davetiye atarım sana :D Yorumla Eğitilme +1 yıl Muğla da yapın nikahı. Buralar harika yerler Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl :D ailem izin vermez :) evlenme yasal değil biliyon erkekle :) Yorumla Eğitilme +1 yıl Siz birlikte olduktan sonra, imzanın ne önemi var Yorumla Eğitilme +1 yıl Ailen yaptığın seçimi bilmiyor mu Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Bu seçim değil ben ilk okuldan beri erkeklere ilgi duyuyorum kadından erkeğe geçmedim ya da seçmedim iradem dışı gerçekleşen bir olay ve ailem bu konularda gerçekten katı uzun hikaye. Yorumla Eğitilme +1 yıl şu an ilkokulda değilsin şuandasın. Seçimin bence 😁 şeçim yapmak güzel. Umarım her şey senşn için iyi olur Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Bakış açına saygı duyuyorum :) teşekkür ederim :) Yorumla Eğitilme +1 yıl Saygı zor kazanılır. 😁 Sağ ol Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl ye baby :) Yorumla Eğitilme +1 yıl Kendine dikkat et. Hoş kal 😊 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Teşekkür ederim sende kendine iyi bak <3 Yorumla
crankywoman Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Bugün Perşembe miydi 0 1 Yorumla Eğitilme +1 yıl Sabah söylediler, evet Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yoğun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıkıcı her gün gibi
Hergün muhteşem ama sen sıkıcısın 😉 her güne Biraz ayak uydur
Tamam abi yaşıyorsun bu hayatı
Yaşıyorum, seninde yaşamanı isterim. Sen de yaşa. Sen den zengini mezarda yatıyor, mutlu ol
Normal bir gün
Sen normalsindir, hayatın değil 😉
Derken
Hiç bir gün normal olmaz
okke
Öyle bir dedin ki 😂 s kimde bile değil gibi söyledin
ahaha :D no problem baby :) <3
Çözüm değildi bu 😂
Günün iyi geçsin
Hoş kal 😊
Teşekkür ederim senin de iyi geçsin hoşcakal :)
Geçiyor 😁
:D Ne güzel işte :)
Güzel buluyorum 😊
okke :D
😂
Hayat sana güzel paraşütcülük dağ taş gezme sen de o miss :)
Bu yol böyle. Ben de tadını çıkarıyorum 😁 sen de yapabilirsin. Dağ taş her yerde
:) felaket tellalı mısın yoksa gün ışığımısın belli değil :)
Her an her şey olabilirim 😂
Hah :D ona ne şüphe
Ben süphe içindeyim işte 😂 bu ne şüphe. P iç eğleniyor işte
Ne tuhaf adamsın be :D
Pek aldırış etmediğinden 😁
okke :)
Sence pp resmim güzel mi yeni bir foto mu koysam :)
Sevgilinle koy
:) sevgilim yok
Kendini koy o zaman, böyle resimleri ben de koyamıyorum. Neysem oyum, bana diğerleri doğal gelmiyor
Anladım hayalim dekileri resimleştirip koyuyorum :))
Türkiye burası, hayalini yaşarsın. Düğününe paraşütle iniş yapayım ben de 😁 düğümünü eğlence dozunu arttırmak lazım
ahaha :D olursa davetiye atarım sana :D
Muğla da yapın nikahı. Buralar harika yerler
:D ailem izin vermez :) evlenme yasal değil biliyon erkekle :)
Siz birlikte olduktan sonra, imzanın ne önemi var
Ailen yaptığın seçimi bilmiyor mu
Bu seçim değil ben ilk okuldan beri erkeklere ilgi duyuyorum kadından erkeğe geçmedim ya da seçmedim iradem dışı gerçekleşen bir olay ve ailem bu konularda gerçekten katı uzun hikaye.
şu an ilkokulda değilsin şuandasın. Seçimin bence 😁 şeçim yapmak güzel. Umarım her şey senşn için iyi olur
Bakış açına saygı duyuyorum :) teşekkür ederim :)
Saygı zor kazanılır. 😁 Sağ ol
ye baby :)
Kendine dikkat et. Hoş kal 😊
Teşekkür ederim sende kendine iyi bak <3
Bugün Perşembe miydi
Sabah söylediler, evet
Yoğun