Cuma karne alıyoruz peki çarşamba ya da perşembe günü yoklama alırlar mı :D ona göre okula gideyim

Cuma karne alıyoruz peki çarşamba ya da perşembe günü yoklama alırlar mı :D ona göre okula gideyim

Selamlar,
Karne haftası yaklaşınca öğrenciler yoklama alınan günlerinin telaşını tutuyor. Genellikle karne haftasında yoklamalar düzenli takip edilmiyor ancak bu durum okullara göre değişebilir. e okul yoklama ne zaman kapanacak sorusu merak edilen durumlardan biri. Sistemin kapanma süresi yani notlar ve yoklama listeleri için son giriş zamanını Milli Eğitim Bakanlığı belirliyor. Bu tarihler ise karnelerin alınmasına yakın günleri içeriyor. Net bir zaman söylemek doğru olmayabilir çünkü kılavuzlar her yıl güncelleniyor.
Perşembe günü yoklama alınır mı sorusu için yoklama alınır ancak eğer sistem kapalıysa yoklama listesi sisteme işlenmiyor.

Karne günü genellikle yoklama yapılmıyor. Öğrencilerin tatil öncesi notlarını alma ve değerlendirme günü olarak biliniyor. Ders yapılmayan bugün okulda genellikle karne töreni gibi etkinlikler yapılır.
E-okul zaten Pazartesi akşamı kapanıyor. Yoklama alıp somestr tatilinden sonra e-okul'a işleyebilirler fakat pek sanmıyorum işleneceğini. Eğer benim gibi kıçı kıytırık bir ticaret meslek lisesinde okuyorsan o zaman ayrı tabii, herkes kendini salıp gelmemezlik yapacağından büyük ihtimalle işlenmez. Eğer disiplinli bir okulda öğrenim görüyorsan öğretmenlere danışmanı öneririm.
Gitme bir şey olmaz.
vay sen yaşıyon mu ya
Alınmaz alınsa da devamsızlıklar karneye çoktan işlenmiş olacağı için sıkıntı olmaz
Yoklama alsalar da karneye işleyeceğini sanmıyorum.
Bilemem tabi ama ben sanmıyorum açıkçası. İşlese de 2 günden ne olacak yahu :)
Cevap
13Cevap
:D la gitme sisteme giren geçiren müdür bile adam akıllı iş yapmaz o günlerde :D
ben deniyimliyim :D hiç gitmem karneden bir hafta önce :DD:
yoklama alınır ama karneler en geç çarşamba hazır olacağı için yoklamalar sadece defterde kalır sisteme geçmez
perşembe alınır yoklama ıkıncı döneme yansıtılır devamsızlık işler ve benım devamsızlık daha bakıre
biz okurken sen gibi düşünüyordukta sonra kitliyorlardı o son 2 günü :D
alirlar ama ne halta yarar bilmen 3 gun onceden hazrlarlar karneyi
istemler o hafta kapanır gitmesende bir şey olmuyor
Kaç gitsin okuyup mühendis mi olacan...
Benide okula alın ya :D
Yalandan alıyorlar geçmiyor.
alınır ama siz yıne de kaçın :D
okulun son günleri pek yoklama olmuyor...
6-b de alınmayacakmış 7-a da alınacak
karne ney la :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?