1 Maskülist erkek yalnız takılan alfadır. Arkadaş, dost, ortam, kalabalık, gürültü, hovardalık sevmez. Feminen meriçler dedikodu, ilgi budalalığı yapmak ve kız avlamak için kalabalık ortamlardadır.
2 Maskülist erkek basit bir gecelik ilişkisini bile en yakınına anlatmaz, ısrarla soranı da bozar. Feminen meriçler ilk fırsatta sorulmadan tüm erkeklere anlatır ve gizli çektiği videoyu paylaşır mağrur bir şekilde.
3 Maskülist erkek aşırı koruma iç güdüsünden paralı tuttuğu eskorta bile iş bitince sarılıp uyur ve yanında laf edilince ölümüne korur. Feminen meriç için kadın bir av olduğu için iş bitince arkasını döner, kadın için hayatını tehlikeye atmaz. Sadece mor çerçeve takar, kadın hakları savunur, erkeklere idam der, taciz iftiralarında linçlere önderlik eder ve kadını önemsiyor gibi görünür.
4 Maskülist erkek kendisini kadından üstün, kadını da kendisinden aciz gördüğünden asla şiddet uygulamaz. Feminen meriç kadını eşit gördüğünden, 50kg kadınların 120kg erkekleri dövdüğü filmlerin etkisiyle kadına yumruk, kafa atmaya çekinmez.
5 Maskülist erkek egosu bir kadına 2. Kez teklif etmeyi hatta reddeden kadına selam verip bakmayı bile eziklik saydığından asla taciz ve tecavüz etmezler. Yasalar izin verse bile bu ego meselesidir. Feminen meriçler yalakalık, dedikodu, hemcinslerine ihanet ederken ezip geçtikleri onur, şeref, şahsiyet sayesinde taciz ve tecavüzü rahatlıkla ederler.
6 Maskülist erkekler doğrudan istediğini söyler. Feminen meriçler yalakalık eder ama adını koymaz. Bir kadın gibi kadını cazibesine çeker. İlk kadının vermesini sağlar ki işini bitirip kıçını döndüğünde kadına " sen istedin" diyebilsin.
7 Maskülist erkek özgüvenli olduğundan ve vücuduna baktığından ve de ilgi budalası olmadığından pazardan bulduğunu giyer, koku sıkmaz. En fazla spor, duş sonrası ucuz bir deodorant. Feminen meriç kadın gibi pahalı giyinir, pahalı parfümlere bulanır. 8 Maskülist erkek kıskanır, feminen meriç kadınını teşhir etmeyi sever.
2 Maskülist erkek basit bir gecelik ilişkisini bile en yakınına anlatmaz, ısrarla soranı da bozar. Feminen meriçler ilk fırsatta sorulmadan tüm erkeklere anlatır ve gizli çektiği videoyu paylaşır mağrur bir şekilde.
3 Maskülist erkek aşırı koruma iç güdüsünden paralı tuttuğu eskorta bile iş bitince sarılıp uyur ve yanında laf edilince ölümüne korur. Feminen meriç için kadın bir av olduğu için iş bitince arkasını döner, kadın için hayatını tehlikeye atmaz. Sadece mor çerçeve takar, kadın hakları savunur, erkeklere idam der, taciz iftiralarında linçlere önderlik eder ve kadını önemsiyor gibi görünür.
4 Maskülist erkek kendisini kadından üstün, kadını da kendisinden aciz gördüğünden asla şiddet uygulamaz. Feminen meriç kadını eşit gördüğünden, 50kg kadınların 120kg erkekleri dövdüğü filmlerin etkisiyle kadına yumruk, kafa atmaya çekinmez.
5 Maskülist erkek egosu bir kadına 2. Kez teklif etmeyi hatta reddeden kadına selam verip bakmayı bile eziklik saydığından asla taciz ve tecavüz etmezler. Yasalar izin verse bile bu ego meselesidir. Feminen meriçler yalakalık, dedikodu, hemcinslerine ihanet ederken ezip geçtikleri onur, şeref, şahsiyet sayesinde taciz ve tecavüzü rahatlıkla ederler.
6 Maskülist erkekler doğrudan istediğini söyler. Feminen meriçler yalakalık eder ama adını koymaz. Bir kadın gibi kadını cazibesine çeker. İlk kadının vermesini sağlar ki işini bitirip kıçını döndüğünde kadına " sen istedin" diyebilsin.
7 Maskülist erkek özgüvenli olduğundan ve vücuduna baktığından ve de ilgi budalası olmadığından pazardan bulduğunu giyer, koku sıkmaz. En fazla spor, duş sonrası ucuz bir deodorant. Feminen meriç kadın gibi pahalı giyinir, pahalı parfümlere bulanır. 8 Maskülist erkek kıskanır, feminen meriç kadınını teşhir etmeyi sever.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben de maskülistim ama maskülistler müslümanları sevmez sizin dininizin yarattığı sorunlarla uğraşıyoruz zaten
bir de namusçu yapmış ismini tam bir kazmasın
Kadınların iftira atmasını sağlayan, 1 günlük evliliğe aldatan kadının süresiz nafaka aldığı, abdnin hayat kadını muamelesi yapıp uçağa almadığı p*rno yıldızı gibi giyinen kadınları ülkemizde kutsal kadın yapan, kadınları sabah programlarında ihanet ve başkasından çocuk itirafı ettirecek kadar şımartan 6284, süresiz nafaka ve İstanbul sözleşmesini islam getirmedi. Senin gibi ateistlerin oyu alınabilmek için yapıldı. Sen sadece islam düşmanlığı yapan, islama karşı feminist ve eşcinsellerin ardına sığınan zavallı bir meriçsin.
boş adamsın, ben 10 ülke gezdim tr kadar abazan bir ülke görmedim sebebi müslüman olması türk ve müslüman erkekler abazan ve kadın yalakası full senin dinin bu ortamı yaratıyor cennet anaların ayağı altında diyen bir dine inanan yobaz için fazla iddialı olmalı
Boş palavra atma. Vajina köpekliği yapan meriçlerin hepsi ateist ve solcu. Muhafazakar adamlar eskort gibi, p*rno yıldızı gibi gezen kadınlara selam bile vermez. Ayrıca evlilik ve cinsel rüşt yaş ortalamasının 15'in altında olan, kadınların otobüsten tekmeyle atıldığı, öldürülen ladın sayısımda ilk 18. Ülkeyi barındıran avrupayı hala ülkenin muhafazakarlarından üstün tutacak kadar cahilsin. Ülkemiz kadar kadına secde edilen bir ülke yoktur ki bunun nedeni oy uğruna sola hizmet etmeyi seçmiş iktidarın ve solcuların eseridir.
o kadar zekasızsınki asıl mericin kendin olduğunu göremiyorsun bile
''Ayrıca evlilik ve cinsel rüşt yaş ortalamasının 15'in altında olan, kadınların otobüsten tekmeyle atıldığı, öldürülen ladın sayısımda ilk 18. Ülkeyi barındıran avrupayı hala ülkenin muhafazakarlarından üstün tutacak kadar cahilsin.''
ee kadın kutsal mı sana göre erkekler dövüyor işte ne güzel sen git annenin ayağını kokla cennet orada dinine göre dgdfgd
Kadın analık ve bir erkeğe eş olduğu sürece erkeğin namusudur elbet. Sen kavatlıkla, deyyuslukla maskülistliği karıştırma. Elbet bir kadın edebiyle giyindiği, edebiyle hal takındığı sürece erkekler korumalı ve yardım etmelidir. alışveriş yapan bir annenin torbalarını taşımak, otobüste hamileye yer vermek gereklidir. Ülkemdeki sorun terbiyesiz, şımarık eskortlara, amatör p*rno yıldızlarına ateist erkelerin secde etmesidir. Avrupadaki sorun; aile babası arayan, erkekten maddi bir şey beklemeyen muhafazakar kadınların itilip kakılmasıdır.
git bir travestiye sor en has müşterileri ülkücüler ve islamcılardır çok az seküler erkek gider çünkü biz sevgililerimizle sevişiriz zaten ülkenin en büyük sorunu sizsiniz
Kaç tane sevgilinizle ya da hanginizin sevgilisiyle seviştiğinizin önemi yok. Travestiler semtin en sol ve seküler semtlerinde otururlar. Kız arkadaşından anal izni alamayan potansiyel eşcinsel ateist, sol cenah gider. LGBT geçit törenlerinde hiç bozkurt işareti, islam işareti, hilal bıyık, sakal, sarık, cübbe vs. Görmedim. Hepsi chp ve hdp bayraklarıyla geçti. Hadi boş yapma.
sarık cüppeliler çocuklara tecavüz edip birbirlerini badelediği içindir dsgggdfg
Ensar olayındaki tek bir fail eşcinsel olduğunu itiraf etti. Tüm muhafazakarlar yükleyemezsin. Barlarda 13lük kızları kons yapan, parti teşkilatlarında üniversteli kızları sıkıştıran, seçim otobüslerinde travesti fetiş yapan sol cenahtır. Her solcu ve ateist pisliğini Ensar ile örtmeye çalışır beyin yetersiz kaldığında.
bırak bu işleri türkiye dünyanın en sapık ülkelerindendir sebebi de dincilerdir sizsiniz kızları flört dönemlerinde örtü altına sokup dışarı çıkarmayan eminimki akplisindirde. sen maskülistim deme zaten değilsin de maskülizm askerliğe karşıdır sen karşı mısın boş adam?
Hastır lan iyice boşladın. Bir argüman yok, siyasi görüşe, inanca saldır ancak. Askerlik yapmayan erkek erkeğim demesin. Düşman karına çökse senin gibiler vatandaşlık almaya çalışır. Rezil.
maskülistim deme o zaman değilsin çünkü git araştır azıcık cahil herif. maskülizmi sosyalistler kurmuştur ve gelenesel yapıya karşıdır
Maskülizm, militaristliktir ve ataerkil islamla güçlenmiştir. Hz. Muhammed 3 dişi putu yıkana kadar erkekler kadın emriyle birbirini öldürüp, kadının insan yaratan tanrıça olduğunu zannedip dişilere tapıyorlardı. Sen askerlikten bile korkan, profilini gizleyip desteksiz sataşmalar yapan, temcit pilavı gibi sol palavralarını konuşan bir acizsin.
senin mk cahil bir pisliksin
Solcunun bilgisi ve zekası bitince ağzından b. k fışkırır.
Ne ilgisi var islamafobik. Dinimiz olmasa şu an herkes hastalıktan geberiyordu batının avicennası nasıl ünlü tıp kaşifi olduğunu sanıyorsun
Irkçılardan tiksiniyorum.
Yanlış yere yazdın ya da ırk, ırkçılığın anlamını bilmiyorsun?
İtalyan ortadogu yerine yazcaktim
Orada ben ırkçılık yapmadım ırkçılık yapan tc kadınına eğitim verdim. Ayrıca hiçbir erkek yolunacağını bile bile tc kadınıyla evlenmemelidir.
Sende talipleri evlenmissin ama yorumda yazmissib
Evet ben muhafazakar, ataerkil, kadın gibi kadın bir TC adını denk geldi evlendim ama 30 yaşımda buldum ve nesil olarak z kuşağı değil. Benden 6 yaş büyük. Denk gelmeseydi ya evlenmez asexual olurdum, ya da Asyalı, Rus, Ortadoğulu kadınlarla evlenirdim. Zira onların evliliklerinde ne şiddet ne boşanma duyulmamıştır.
Tc kadınını asagilamamissin aldatır boynuzu geçirir şu aygırı flnmis çirkin nafakali peki başına bunların gelmegecegi3 ne malum büyük konuşma yolun basindasin daha
Ve de ufak at her irkta her bok dönüyor sadece Türkiye ye ait değil sosyal yaşam olaylari
Türk kadını kadar şımarık bir kadın yok. Hiçbir ülkede kadın beyanı ile delilsiz erkek sokağa ya da hapse atılmaz. Hiçbir ülkede çalışan, çocuksuz kadın kısa evliliğe süresiz nafaka alamaz. Aldatan kadın bile nafaka alıyor. Benim başıma böyle bir şey gelirse eşim başına geleceğini bilecek kadar zeki.😉
Bu nasıl bir hile sen nasıl bir insansın bide tehdit ediyorsun neler gelecekmiş kadının başına
Senin memleketin neresi
Hile ne ya? İhanete uğrarsam öldürürüm demek suç değil. Ha öldürürsem suç ve cezasını çekerim. Memleketi ne yapacaksın, ırkçılığın mı tuttu?
suri ya da Afgan sigintiligin yetmiyor bide tehdit ve propaganda mi yapıyorsun
Yazma tiksindim senden pos herif