Kişilik & Karakter En yerin dibine girdiğiniz an neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Dalgalar bikini uzerimi cikartmisti ve yerin dibine girdim. Saatlerce suda kalmistim Güncellemeler+1 yıl Tesekkurler☺️ Güncellemeler+1 yıl ☺️☺️☺️❤️ En yerin dibine girdiğiniz an neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
noeshia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bu bana da olmuştu ksdlxckslsdömfkldsöfmd neyse ki göğsüm yok erkek sanıyorlar nkdsömcsçödxmcdflk 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Keske ben de oyle olsam Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl noldu sonra Yorumla Soran +1 yıl Yedek bikini geldi Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Yok erkeğe soruyom Yorumla noeshia +1 yıl @Lütfetmedinizefenim erkeğe soruyorum ne ya fdlmösçxmcdfskldas ağlarım Yorumla noeshia +1 yıl @Lütfetmedinizefenim denizden çıkıp üstümü giyindim bikinim kaybolmuştu çünkü Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Alınma ya Takiliyorum😭😭😭Bu erkeklerin laflarına bakmaGayette senin gibi kızlar seviliyor Göğsün hamile kalınca büyür Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Kapak foton güzelmiş umarım bilimi sevdiğinden dolayı koymussundur fal falan değildir 😖😖😖😖 Yorumla noeshia +1 yıl @Lütfetmedinizefenim galileo'ya aşığım Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Felsfe seviyormusun Yorumla noeshia +1 yıl @Lütfetmedinizefenim bayılırım Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sana istek yolluyorumIstediğin zaman felsefe ile alakalı soru sorabilirsinMuhabbet ederiz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sanırım az önce “hay yanağından öpim quiz gibi” ya derken mikrofonumun açık kalmasıydı. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Gecmis olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun sansür olduğu anlaşılmıştır tabii Yorumla Soran +1 yıl E tabi belki duyan yoktur Yorumla BüşranurSavaş +1 yıl Allah'tan rahmet diliyorum... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BüşranurSavaş Arkadaslarım duyulmadı dedi ama bilmiyorum artık Yorumla BüşranurSavaş +1 yıl Ha tamam o zaman sorun yoktur:D Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl lisede herkesin içinde beni aşağılayan bi çocuk vardı o zamanlar kafaya takıyodum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Adi kopekmis tam o da😔 Yorumla Occus +1 yıl öyle Yorumla Soran +1 yıl Umarim layigini bulur😔 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Hatırlamıyorum genelde bu tarz şeyleri aklımda tutmam :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Slmffl cidden aşırı utanç verici 😂😂 sağlam birşeyler giy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bileyim ya☺️ Yorumla
bilgichasan Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Bizim buralarda ona gerek kalmıyor cogu takmadan giriyor :) 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nere ki ora Yorumla bilgichasan +1 yıl Ispanya Yorumla BüşranurSavaş +1 yıl o zaman ne oluyor ya tövbe tövbee Yorumla bilgichasan +1 yıl Cogu cıplak giriyor insanlar takmiyor donup bakmiyor Yorumla BüşranurSavaş +1 yıl dönüp bakmadıkları iyi fakat çıplak girme faslını hâlâ anlamadım:D Yorumla Soran +1 yıl Oranin huyu galiba Yorumla bilgichasan +1 yıl burada insanlar cok rahat sokak ortasinda iliski yine yasiyorlar Yorumla BüşranurSavaş +1 yıl olabilir xd Yorumla bilgichasan +1 yıl Ama bi kac kez bende şahit oldum sütyen geziyordu denizde 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmadı. Dikkat ederim. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bravo☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağ ol Yorumla askadami3458 +1 yıl Nasılsın bısı sorucam Yorumla
delinin1iii Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Benimde denizde dalgalar şortumu çıkarmıştı Allahtan arkadaşın yedek şortu varmış onu giydim🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa☺️☺️ Yorumla delinin1iii +1 yıl Yaa işte Yorumla
askadami3458 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Sevgılımın 17 yasındakı kızın bızınızkedını anladıgımızda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşk konusunda oluyor ama normalde de bazen canımı sıkanlar oluyor yavaş yavaş atcam üzerimden inşallah aslında kafaya takmamak lazım hiç biseyi 0 20 Yorumla Soran +1 yıl İste bazen dusunuyo insan😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında bunu anlatabiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atlayabiliriz Yorumla Soran +1 yıl Evet atlanabilir daha rezil seyler de var dogru☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takma kuzum emin ol mesela bir şeyi kafana takıyorsun ama zaman geçiyor sen kendini kaybediyorsun kendi bedenini ruhunu sıkıyorsun organlarına yazık değil mi zaman geçiyor tekrardan gülüyorsun hayata kafana taktığın şey aslında basit birsey :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçma sapan emin oll Yorumla Soran +1 yıl Dusundukce kizariyom☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl SAĞLIKLA huzurla yaşayalım inşallah bundan sonra kafana taktığın şeyin üstüne gidersen atlayacaksn bende tabiki insan korkularının üstüne gitmeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be abartma istersen insanlar arasında ğegir ossur umursama 🤣🤣😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben takmıyorum artık 😂 yanlış yapmaktan Yorumla Soran +1 yıl Ay daha neler ya biri duysa olurummm☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umursamayacaksın senden 1 tane var 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsan kafasına taka taka daha da çöküyor sanki boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahat bırakırsan kendini rahat yaşarsın ben umursamıyorum artk Yorumla Soran +1 yıl Evet ama bilmiyom ya sanirim kisilik ozelligi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence yasadigin hayatla ilgili çok kötü şeyler yasadiysan etkilenmissin önceden ben öyleyim şahsen ama oldukça kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi de düşünsene yani herkes kendine hür özgür insan utanmak korkmak böyle saçma şeyleri çöpe atmak lazım artık kocaman insanlarız Yorumla Soran +1 yıl Hakli diyon evet ama bazi insan takiyo ya ben cok takarim bu tarz seyleri☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu beraber atlatalım mj? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birbirimize yardımcı olalım konuşarak Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmadı öyle şeyler hiç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne mutlu Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İyimiş ya niye ben orada yokmuşum 1 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 879 cevap paylaştı. 🤔 bikini üstü bi gitti diyorsun gidiş o gidiş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet aynen Yorumla armada +1 yıl memintolar dikkat çekici derecedelerse demek ki Yorumla armada +1 yıl 😍 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Unuttum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne guzel Yorumla
alicanonk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl zor bi durumm 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet☺️☺️ Yorumla alicanonk +1 yıl benimde havuzda sortum cikti ama hemen giydim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi kurtarmisin☺️ Yorumla alicanonk +1 yıl evet allahtan goren olmadi 🙂 Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Nasıl çıktın 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kuzenim yedek bikini getirmis neyse ki☺️ Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Deniz işi problem oluyor ya çok bende en rezil anımı bu sene yaşadım 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bu bana da olmuştu ksdlxckslsdömfkldsöfmd neyse ki göğsüm yok erkek sanıyorlar nkdsömcsçödxmcdflk
Keske ben de oyle olsam
noldu sonra
Yedek bikini geldi
Yok erkeğe soruyom
@Lütfetmedinizefenim erkeğe soruyorum ne ya fdlmösçxmcdfskldas ağlarım
@Lütfetmedinizefenim denizden çıkıp üstümü giyindim bikinim kaybolmuştu çünkü
Alınma ya
Takiliyorum😭😭😭
Bu erkeklerin laflarına bakma
Gayette senin gibi kızlar seviliyor
Göğsün hamile kalınca büyür
Kapak foton güzelmiş umarım bilimi sevdiğinden dolayı koymussundur fal falan değildir 😖😖😖😖
@Lütfetmedinizefenim galileo'ya aşığım
Felsfe seviyormusun
@Lütfetmedinizefenim bayılırım
Sana istek yolluyorum
Istediğin zaman felsefe ile alakalı soru sorabilirsin
Muhabbet ederiz
Sanırım az önce “hay yanağından öpim quiz gibi” ya derken mikrofonumun açık kalmasıydı.
Gecmis olsun
Onun sansür olduğu anlaşılmıştır tabii
E tabi belki duyan yoktur
Allah'tan rahmet diliyorum...
@BüşranurSavaş Arkadaslarım duyulmadı dedi ama bilmiyorum artık
Ha tamam o zaman sorun yoktur:D
lisede herkesin içinde beni aşağılayan bi çocuk vardı o zamanlar kafaya takıyodum
Adi kopekmis tam o da😔
öyle
Umarim layigini bulur😔
Hatırlamıyorum genelde bu tarz şeyleri aklımda tutmam :)
Slmffl cidden aşırı utanç verici 😂😂 sağlam birşeyler giy
Nerden bileyim ya☺️
Bizim buralarda ona gerek kalmıyor cogu takmadan giriyor :)
Nere ki ora
Ispanya
o zaman ne oluyor ya tövbe tövbee
Cogu cıplak giriyor insanlar takmiyor donup bakmiyor
dönüp bakmadıkları iyi fakat çıplak girme faslını hâlâ anlamadım:D
Oranin huyu galiba
burada insanlar cok rahat sokak ortasinda iliski yine yasiyorlar
olabilir xd
Ama bi kac kez bende şahit oldum sütyen geziyordu denizde 🤣🤣🤣
Olmadı. Dikkat ederim.
Bravo☺️
Sağ ol
Nasılsın bısı sorucam
Benimde denizde dalgalar şortumu çıkarmıştı Allahtan arkadaşın yedek şortu varmış onu giydim🙄
Yaaaa☺️☺️
Yaa işte
Sevgılımın 17 yasındakı kızın bızınızkedını anladıgımızda
Aşk konusunda oluyor ama normalde de bazen canımı sıkanlar oluyor yavaş yavaş atcam üzerimden inşallah aslında kafaya takmamak lazım hiç biseyi
İste bazen dusunuyo insan😔
Aslında bunu anlatabiliriz
Atlayabiliriz
Evet atlanabilir daha rezil seyler de var dogru☺️
Takma kuzum emin ol mesela bir şeyi kafana takıyorsun ama zaman geçiyor sen kendini kaybediyorsun kendi bedenini ruhunu sıkıyorsun organlarına yazık değil mi zaman geçiyor tekrardan gülüyorsun hayata kafana taktığın şey aslında basit birsey :)
Saçma sapan emin oll
Dusundukce kizariyom☺️
SAĞLIKLA huzurla yaşayalım inşallah bundan sonra kafana taktığın şeyin üstüne gidersen atlayacaksn bende tabiki insan korkularının üstüne gitmeli
Yok be abartma istersen insanlar arasında ğegir ossur umursama 🤣🤣😂
Ben takmıyorum artık 😂 yanlış yapmaktan
Ay daha neler ya biri duysa olurummm☺️☺️
Umursamayacaksın senden 1 tane var 😉
İnsan kafasına taka taka daha da çöküyor sanki boş ver
Rahat bırakırsan kendini rahat yaşarsın ben umursamıyorum artk
Evet ama bilmiyom ya sanirim kisilik ozelligi
Bence yasadigin hayatla ilgili çok kötü şeyler yasadiysan etkilenmissin önceden ben öyleyim şahsen ama oldukça kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum
Bi de düşünsene yani herkes kendine hür özgür insan utanmak korkmak böyle saçma şeyleri çöpe atmak lazım artık kocaman insanlarız
Hakli diyon evet ama bazi insan takiyo ya ben cok takarim bu tarz seyleri☺️☺️
Bunu beraber atlatalım mj?
Birbirimize yardımcı olalım konuşarak
Olmadı öyle şeyler hiç
Ne mutlu
İyimiş ya niye ben orada yokmuşum
🤔 bikini üstü bi gitti diyorsun gidiş o gidiş
Evet aynen
memintolar dikkat çekici derecedelerse demek ki
😍
Unuttum
Ne guzel