Bilerek ya da bilmeden insanlar olarak bazı kararlar veririz. Bunun sonucu her zaman istediğimiz gibi olmaz. Peki, sizin bugüne kadar verdiğiniz en kötü karar neydi?

En kötü kararım diyebileceğim hiçbir şey yok, kötü şeyler yaşasamda bunların bir şekilde çok faydasını gördüm. Hayatıma da, kendime de çokça anlam kayan şeylerdi her biri, içimde kalan hiçbir şeyin olmamasına sebepte bu zaten çünkü gönlümden geçen her şeyi yaptım, iyi ya da köyü hiç farketmiyor bu benim için. O anlarda mutluydum ve bu yetiyor bana. Kalan tek şey o mutlu olduğum anlar, diğer kalanlardan da ders çıkarmam kafi, ki çıkardımda. Bunu bu şekilde değerlendirdiğim takdirde geriye dönüp baktığımda önce ki benle, şu anki ben arasında ki farkı görüyorum sadece ve ben şu anki halimdende, düşüncelerimden de oldukça memnunum. “Yine olsa yine yapardım” diyebileceğim çok şey var ve bunların genelini kötü biten şeylerdi fakat yaşamadan da bilemezdim hiçbirini. Belki yaşamayı reddetseydim şu an “keşke deneseydim” diyecektim ya da sürekli aklıma geleceklerdi. Yastığa başımı koyduğumda kendimden kaynaklı değil de karşımda ki insanlardan kaynaklı sorunları düşünmeyi yeğlerim, ben denedim, karar verdim ama olmadı bu kadar. Ötesine berisine çok bakmamak lazım…
Arkadaşlarla Berlin’e gidecektik. Sonra olmadı, onlar gelemedi. Bende onlara inat, tek başıma da eğlenebilirim size ihtiyacım yok kafasıyla tek başıma gittim. Yemin ederim, hayatımda bukadar berbat bir karar, gereksiz bir özgüven yok. Okadar sıkıldım, kendimi okadar kötü hissettim ki, otele ödediğim parayı yaktım, önceden aldığım bileti salladım, döndüm evime.
Çok çok düşünmem gerekir bunun üzerine ama derin bir pişmanlık yaşadığım herhangi bir kararım yok gibi.. Varsa da yüzeysel ufak tefek şeylerdir.. Keyifli akşamlar..
Hayattaki en kötü kararım okumak oldu keşke ilkokuldan beri açık öğretime geçip ticarete atılsaydım gerçi yaşım 19 çok ta geç kalmadım da olsun 😂 anasınıfından beri okumayı sevmeyen bir insanım aklım hep ticarete çalışır nasıl yolumu bulurum diye, yıllarımı okula verip üstümün müdürümün bana emirler vermesini istemediğim için ticarete odaklıyım ve iki kuruş maaş için o kadar yılımı hibe edemem
Cevap
10Cevap
İnsanlara acımak ve kötü sonuçları
Merhaba👋🌹
Bu güne kadar verdiğim en kötü karar net olarak şudur demeyeceğim ancak

Pişman hissettiğim çoğu şey “hayır” demediğim şeylerdi. E tabiki akıllandık. Hayır demek mottomuz oldu
Dogecoin ilk ciktitigi zamanlarda elimdeki bütün bitcoinleri dogecoin yapmıştım, o zamanlar çok ucuzdu exchange yapıyordum elimde o zamanlar 90 milyon adet dogecoin olurdu. O dogecoinleri saklayıp bekleseydim, şimdi ömrüm boyunca çalışmaya gerek kalmamıştı.
Üniden kaydımı sildirmek her aklıma gelişinde keşke dedirtiyor bana
Seneler önce korkak gibi davranarak şehri terketmek ve herkesin (kendimde dahil) hayatını değiştirmek.
Birine 2. Şans vermek gibi bir hata yapmak hayatımın en kötü kararı şimdilik. Kimsenin 2. Şansı haketmediğini unutmuşum😏
Değer vermeyen kişileri hayatıma sokmak.
Şu an ki Türkiye şartlı yüzünden Türkiye'ye dönüş yapmak.
Oyle sonuclari cok kotu olan kararlarim olmadi. Hep ufak hatalar yaptim kendime ve cevreme zarari olmayan hatalar.
Kotu karardan çok geç karar vermiş olmam bazi şeyleri daha sonra elde etmemi sağladı ancak bu da bir tecrübe :))
Düşünüyorum da yok sanırım. Keşke dediğim hiçbir şey olmadığı gibi kötü karar diyebileceğim bir kararım da yok😄
Merhametsiz, egoist birisini sevmeye devam etmek. Geç olsada hatamı anladım ama beni çok yıprattı bu durum.
Askeri personel olmamak.
Okulum bittikten sonra memleketime donmek... cakilip kaldim bu lanet sehirde
20 gün kadar önce neredeyse kendimde olmadığım bir anda verdiğim bir karar. En kötüsü oydu
Verdiğimiz kararlar bazen bize olumlu dönmüyor maalesef...
Eğitime devam etmemek, iş konusunda aceleci davranmak.
Yanlış kişiyle yola çıkmak çok şükür tekmeyi bastım
En kotu kararım kararsizliktan iyidir o yüzden kötü karar verdiğimi düşündüğüm bı kararım yok
Yanlış arkadaş seçiminde bulundum ve şu anda telafisi mümkün değil
Hiç sevgilim olmamıştı 23 yıl buna dayanmıştım eksikliğini hiç hissetmedim bu aşk denilen şeye bulaşıp değecek kişiyi bulamamak 23 yıllık beklentimi adeta bir enkaz gibi üstüme çökertmişti aşk bence en kötü kararımdı
Sevdiğim kıza açılıp reddedildikten sonra arkadaş kalmaya devam etmek
düşündüm düşündüm bulamadım..
kötü kararlarım var ama en kötüsü hangisi bilmiyorum..
İnsan hayatta verdigi bircok kararda hatalar yapabilir. Ama insani en cok yaralayan ve en kötü kararlar genelde hayatina aldigi yanlis insanlar oluyor
Birinin arkasında durmak istediğim için kusursuz yalanlar söylemiştim gün yüzüne çıktığında da çok pişman olmuştum..
Hepsinin o an için mantıklı bir sebebi vardı. Hiçbirine kötü diyemem.
Sevgilim aldattıgima inanmadı diye video ile kanıtlamistim
Içime kapanmak herkesden uzaklaşmak
Az kalsın türkiyeye dönüyordum
Dikkaq et bebeim fmfkfkkf
Dkjdsj artık kesin dönüş fikri kafamda yok bitirdim
Aman boş ver dönüp napcan bu arada fenomenlikle alakalı görüşün çok iyiydi
Ama o konuda haklıyım aktif olmuyorlar sadece etiket ve takipçi için alıyorlar fenomen olunan kategoride bir şekilde aktif olmayanların fenomenliği alınmalı bence herkes feno herkes mod normal üye yok
Kesinlikle haklısın. Ben mesela korkuyom görüş ya da soru yapmayınca fenomenlik alınır diye. Birden fazla konuda feno olunca daha mı çok takipçi geliyor?
Özellkle cinsel yaşam alınıyor takipçi için
Hımm🤔
Yalnızlık politikasına geçmem
Ailemin yanında üniversite okumak
Bir kişiye güvenmek hayatımdan 6 yılımı çaldı
Özel saydığım kişilere müsamaha göstermek
O kadar çoğaldı ki hangisini söyleyeyim
Hatırlamak istemiyorum
Verdiğim kötü bir karar yoktu hepsinden memnunum.
Eğitimi hayatımı yarıda bırakmak..
Lisede okul değiştirmek... tüm hayatımı değiştirdi
İçini bilmediğim bir rüzgara girmek
Birkaç kötü kararım var, anmamaya dikkat ediyorum
Bana zaaf gösterenlere merhamet etmek……..
zaafimin olduğu kisiye verdigim tavizler heralde.
Hayatıma aldigim çoğu insanlar
Vermemem gereken insanlara çok fazla değer
Devlet üniversitesine gelmek diye dusunuyorum.
hiç sorma. sevgilim olmasıydı
Sınırsız güven
Sanırım onu unutmadan başka ilişkilere adım atmak
Şuanlık yok🙄
bu ulkede kalip sinir krizi gecirmek
Olmadı hiç
Inanmak güvenmek
Evlenmek
Saymakla bitmez
İçime kapanmak
Ondan ayrılmaktı
Sevmek