Bütün kararlarım bana birer tecrübe kazandırdı aldığım en büyük karar ise sen ölsen de benden vaz geçmezsin diyen kişiden vaz geçmemdi pişman mıyım hayır değilim bazen kendin için sevdiklerin bazı önemli kararlar almak gerekir canımız yansada kalp birazcık acı çeksede zamanla alışıyor ve aldığın kararların doğruluğunu kanıtlıyor sanırım e böyle böyle tecrübe edinicez sanırım 🤷
O hatayı hepimiz yaptık. Zamansız girdik coine. Ben de zarardayım. Ama zaten diğer enstrümanlarda da zarar yaptı tüm yatırımcılar. O yüzden çok üzülme. Malesef bu günlerde ekonomi iyi gitmiyor küçük yatırımcı hep zararda. Arkadaşlarına değil yatırım danışmanına kulak ver ve kendi kararını kendin ver. Kimseyi suçlama. Karakterli ve daha olgun yatırım yap. 😎
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Kötü kararlarım oldu ama "en kötü" kararım diyecek kadar olmadı. Verdiğim her kötü karar benim yeni tecrübelerim oldu. Hayal kırıklığına uğradım, üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Kaldığım yerden devam ettim.
60 TL ye aldığım Galatasaray Tokeni 300 TL gördüğünde satmamaktı … 100.000 TL lik Tokenim 500.000 TL olmuştu.. gerçi zevkine oynamıştım böyle bir rakam beklemiyordum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her ne kadar güzel hisler olsa da sevmek ve güvenmek benim yaptığım en büyük hataydı. Bunları karar vererek yapmıyorsun tabii ki ama duygularım yerine mantığımı kullanmaya karar verebilseydim şimdi her şey çok daha farklı olabilirdi...
Aslında kötü karar diye bir şey yok. Verdiğimiz her karar bizi bir yolculuğa sevk eder. Yani şu anda kötü karar olarak düşündüğün şey, belki de senin için en iyisidir.