Şu an sanırım kendimi dinliyorum ve çıt çıksın istemiyorum gönül hanemde.. Alışıyor insan çünkü sadece kendi sesini duymaya.. Üzmeye çalışıyor insanlar nedense.. Düzgün sevemiyorlar ki.. Anca kırıp döküp her şeyi berbat ediyorlar.. O zaman yak yak.. :)
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Eğer uzun sürmüşse ve o sırada ben kimseyi almamışsam hayatıma çok zor başka birinin bozması. Yeni insan yeni hayal kırıklıkları demek. Tekrar tekrar düşüp, baştan başlamak demek. Bu yüzden kolay kolay yeni birini almıyorum hayatıma.
Güzel şeyler bir anda oluyor. Yani karşına biri çıkıyor pat diye ne oluyor anlamıyorsun. Uzun süren bir yalnızlık varsa bence arayışta olmamalısın. Akışına bırakmalısın. Emin ol hiç beklemediğin anda gerçekleşen güzel şeyler seni daha mutlu eder 😊
Buna inanirsam o kişiye kendimi istemsiz adarim bu da kendimi kaybetmeme sebep olur çünkü sevdiğimi birşeyler paylaştımi çok sewiyorum ama benim sevgim yıkıcı, zarar verici bir sevgi değil aksine.. yalnızlığımla sallantiyadayim gerçekler acı verici ama en azından benim bana ait.
Bazen cidden hep yanlız kalmak çok iyi geliyor köyde yaşarım alırım çantamı çıkarım dağa kurarım çadırımı sadece ufak bir radyo alırım o kadar rahat olurum ki sonra gece ateşin etrafında otururken şunu düşünürüm keşke bu yalnızlığı bozmaya değecek birisi olsada bu ateşin başında beraber otursak uzun lafın kısası değecek kişi bozsun yalnızlığımı yoksa hayallerimden etmesin beni ben böyle iyiyim ateş çadır ve gece böceklerin sesleri yetiyor bana
Zeki, yakışıklı, karakteri bana uygun, beyfendi ve beni çok sevdiğine inandigim biri olursa hayır demem onun haricinde ne diğerleri bana dokunsun ne ben onlara.
Kendini bilen, hayata dair bir bakış açısı olan, zeki, vicdanlı, merhametli kimse alıp götürebilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Egosuz önyargısız samimi şefkatli biri çıkarsa tüm dünyamda o olur bu hayatta çok yalnızlık çektim yuva kurmak evlenmek istedikçe olmuyor napalm kaderimiz buymuş
Hoşuna mı gitti ne? 😂😂 Dua et erkek çıkmadı, soruma gelen kız sayısıyla erkek sayısının arasında çok fark olduğu için kimi mavililere yine mavililer düştü. O yüzden sus ve çikilatını ye kahveyle de iyi gider hem.😂