Değerlerinin değerini bilmeyenler, değer görmeye değerler mi?

Hayatımda birbirinden değersiz ve önemsiz pek çok insan tanıyınca, bu açıdan bir hızlı tespit yeteneği gelişmiş hissediyorum kendimde. Vereceğim değeri zaten artık hakikaten kıymete sahip insan kimse ona sunmayı tercih ediyorum. Yani ben artık kimseye değer vermiyorum, ben değerli insanın kıymetini biliyorum sadece. Gerçek kıymet tespiti yapabildiğim için bugün belki de hayatımdan gelip geçen tüm kıymetsizlere teşekkürler demeliyim. Fakat hepsi benden uzak olsunlar. Hayatımı arındırdığım ve bunu başardığım için kendime teşekkürler diyorum. Karşıma kıymetli insanlar çıktığı için sonsuz şükürler olsun, amin...🦄🍀🍏⭐❤️
Vermiyor olabilir. Ben duygularımı yoğun yaşarım ve mümkün mertepe herkesin yardımına koşarım. Değer vermeyen olursa çokta tın der mesafeyi koyarım. Çünkü Haddinde fazla verilen değer Soytarıyı Kral eder.
Cevap
13Cevap
Çok doğru bir söz. Değer vermediğini düşündüğüm insanı hayatımda tutmam
Aynı değeri görduğum için hayatımdalar ne zaman o değeri görmem o zaman hayatımdan cıkaririm
İnsan kendi değerini kendi biçer. Altınsa kalbi gümüşse sözleri her daim değerlidir.
Aldığım değere göre değer veririm..
insanlar değer vermem
kimseye değer vermiyorum
Alıştım artık değer görmemeye pek etkilemiyor.
Çok değer verirsen değersizleşirsin?
Hayır...
evet veriyor..
veriyor
Annem bile benim verdiğim değeri hak etmiyor
Kesinlikle hayır
Vermiyor
Vermiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?