Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ağlayan erkekleri sevin bağrınıza basın.. Onlar kalp ve vicdan sahibi az bulunan erkeklerdir.. Güçsüz erkek diye kim demiş.. Bu dünyada en çok ağlayan erkekler peygamberler olmuştur.. Adem as.. 40 yıldan fazla ağlamıştır... Efendimiz Hz Muhammed sav , hayatı ağlamakla geçmiştir ümmeti için.. Sahabe efendilerimiz de öyle.. Ebubekir sıddık çok ağlardı özellikle.. Bu insanlar , insanoğlunun en kıymetli ve en özel örnekleridir... ve bilakis ruhsal dünyaları en zengin ve en güçlü olan insanlardır o ağlayan erkekler.. Dizilerdeki başrol erkekler ağlayınca ah kıyamam canım yaa diyenler, işlerine gelmeyince neden erkek adam ağlar mı der ki? ...
Timsah gözyaşı döken psikopat zavallıları kenara koyuyorum.. Bunlar haricindeki ağlayan erkekler , korumaya alınması gereken çok özel ve değerli insanlardır bilakis..
Ağlayan erkek güçsüz zavallı ezik erkektir diyenleri buyursunlar Odun ve öküz erkeklere bırakıyoruz.. Gitsinler onlarla birlikte olsunlar.. Ağlayan bir erkeğe ezik diyecek bir kadınla da zaten işi olmaz böyle özel bir erkeğin..30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır tabii ki ağlamak hiçbir şekilde kadın olsun erkek olsun insanları güçsüz yapmaz aksine merhametli olan yani vicdanı olan ve duygusal olan insanlar ağlar çoğu zaman Türk toplumunda erkeklerin ağlaması hoş karşılanmadığı için ya da işte kadın gibi neden ağlıyorsun söylemleri söz konusu olduğu için genelde kadınlar ağlar olarak bilindiği için bir erkek ağladığını ya da duygusal olduğunu gizlemeyi tercih eder çünkü Türk toplumunda oluşan tabular insanları böyle yanlış etkiliyor halbuki ağlayan erkek ya da kadın güçsüz olduğu için değil gerçekten vicdanı ve duyguları olduğu için ağlar ve her insan ağlar sadece göstermek istemez. Ama bu o insanın güçsüz olduğu anlamına gelmez.
00 Yorumla
+1 yılevet güçsüzdür. düşünsene yolda eşi ve çocuğuyla birlikte gidiyor. saldırıya uğradılar... eşini ve çocuğunu korumak yerine kaldırıma çöküp ağlarsa... olmaz yani.. ama erkeğin de ağladığı yer olabilir. örneğin babam öldüğünde sessiz sessiz kimseye belli etmeden ağlamıştım. ağlama var ağlama var. giflerdeki gibi ağlamaz bir erkek. bir kadının ağladığı şekilde ağlamaz. erkek ağlarsa erkeğe yakışacak şekilde göz yaşı döker.
00 Yorumla
+1 yılburada güçsüzden kasıt nedir onu iyi kavramak lazım. Ayrıca insanı ağlamaya iten şeyleri de iyi analiz etmek gerekir. Tüm bunları göz önünde bulundurursak ağlayan erkek ile güçsüzlük arasında sistemli bir bağ kurmak zor. Bu yüzden ben katılmıyorum buna.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
+1 yılÇaresizlik ağlatır erkeği. Kaybetme korkusu ağlatır. Ben bu durumdan utanmam. İnsanız bizde şöyle olacaksınız böyle olacaksınız dediler. Erkeksin şunu yapacaksın bunu yapacaksın dediler. Kimse demedi sen her şeyden önce insansın duygularını istediğin gibi yaşayacaksın utanmayacak saklamayacaksın. Ağlasınlar, ağlayalım rahatlatır, rahatlarız.
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yoo çok güzel ağlıyorlar..
Zevkle izleyesim geliyor))63 Yorumla- +1 yıl
Bende siz ağlarken
- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılAğlayan erkek acı çeken erkektir
30 Yorumla
+1 yıl“Erkekler ağlamaz sil göz yaşını” diye bir şarkı sözü vardı o geldi aklıma paylaşmak istedim. Erkekler de ağlar erkek adam ağlamaz diyenler erkekleri duygusuz bir hale getiriyorlar sadece başka bir şeye yaramıyorlar. Biz insan değil miyiz? Bizim duygularımız yok mu? Erkekler duygusuz gibi bir algı var herkeste ama ben asla katılmıyorum duygularımızı hepimiz aynı yoğunlukta yaşamıyor olabiliriz bazen dile getirmiyor da olabiliriz ama bu bizi duygusuz biri asla yapmaz.
20 YorumlaSelamlar,
Ağlamakta gülmek gibi gayet insani bir tepkimedir. Erkekler ağlamaz diye bir algı sonra derece yanlış bana göre. Doğumda , cenazede, mezarlıkta, hastane servisinde de, içki sofrasında, şükür namazında, okulda, kadın erkek ayrımı yoktur. Yaş aldıkça zorlaşır dersin aslında kolaylaşır. Şöyle bakınca çocukluğunda daha çok ağlar insan evladı. Çünkü o'nu koruyan kollayanlar he daim vardır. O birisi hayatında olmayanlar ise yukarıda ki bir anda boşalır. Derinden gelen ağlamak gözlerinde tomurcuklanan yaşlarla değildir. Onlar önsezidir ve engel olamadığındır.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkekler de ağlar tabiki. Ama Allah ağlatmasın canım. Ben babamın vefatında ağlamıştım. Hâlâ da aklına geldikçe boğazım düğümlenir, ağlamaklı olurum.
https://www.youtube.com/embed/UUd1yxRkD7k
Sorunu okuyunca aklıma Nilüfer ile Şebnem Ferah’ın muhteşem düeti geldi.Ağlamak duygu boşalma halidir, istenmeden aklın istemsizce göz pınarlarınıvtetşklrmesş ile göz taşınılırlar, bu ya acı işe ya da yoğun duygusal acı ile oluşur. Farkındaysan bazan da insan çok mutlu ilken de nadir de olsa gözünden yaş gelir. O da yoğun duygusal bolalma halidir. Sana ve senin şahsında tüm dost ve arkadaşlarıma mutluluklar diliyorum. Umarım hiç ağlamaz hep gülersin. #06romeo 😎
10 Yorumla
+1 yılYanında sürekli ağladığım biri şey demişti (kız) ağlamak güçsüzlük mü dediğim zaman o zaman benim yürüyecek gücüm kalmazdı dedi o beni çok etkilemiştir
Konu bize geldiğinde bir insan duygusunu o anda ki hislerini saklamıyorsa insandır
Ve erkek veya kadın güçlü olmadığı için ağlamaz bence
O an öyle olması gerekmiştir ve sahtelik ve saklama çabasına girmeden dürüstçe gözyaşlarına izin verir
Emin olun güçsüzdür diyenlerin çoğu da geceleri yorganı kafasına çekip ağlıyordur ya da bunu yaşamıştır
İnsanın doğasındadır ağlamak nasıl su içmek bir insan gereği ise ağlamak da öyledir asıl içine atan insan kendini bitirir güçsüzleştirir içten içe o duygu yoğunluğu ve bunu dışa atıp kurtulmayışı onu kemirir
O yüzden ne ağlayan erkek güçsüzdür ne de ağlayan kadın ihtiyaçtır bu ne ayıplanmalı ne de engel olunmalıdır buna gülmek isteyince bunu tutmayan insanlar her duyguya eşit hakkı tanıyın daha rahat edeceksiniz eminim...10 Yorumla
+1 yılDönem dönem herkesin duygusallığı olabilir ne yazık ki erkekler ağlar mı, aşık olur mu diye sorular var evet olurlar ve ağlarlar bu çok normal. Ben ağlayan erkeğe güçsüz diyemem, ayrıca erkek adam ağlamaz diyenler ayrı bir cahil. erkeğin hayatında hiç mi sıkıntısı sorunu olmuyor? Demek ki anlatamıyor ki içini rahatlatmak için ağlıyor ve bazen ağlarız doyasıya kimse bilmesin dışarıya yansıtmayalım diye içimizi ağlayarak dökeriz ki çoğumuz böyleyiz zaten sırf erkekler değil
41 Yorumla- +1 yıl
Ağlamakta gülmekte biz insanlar için ağladığım oluyor duygusal şeylerde güldüğümde çok oluyor 😀
+1 yılHerkesin sıkıntıları var tabiki bizim de. Dışardan nasıl o kadar güçlü ve umursamaz duruyoruz sanıyorsunuz. Evet kolay ağlamayız ama çaresiz hissettiğimizde ya da tek başınayken artık hayatımızda olmayan biriyle yaşananları hatırlayınca insan bi rahatlamak istiyor.
10 Yorumla
+1 yılAğlayan erkek sadece güçsüz değil feminizmin ekstra yumuşattığı erkeğimsidir. Ağlamak duygusallık değildir. Bir korkak kaçışıdır, kendini ve karşıdakini ajitasyonla dolandırmaktır. Kadınlar kolay ağladığı için duygusal zannedilir ancak alakası yok. Şairler o yüzden çoğunlukla erkeklerdir.
10 YorumlaBenim En Büyük Göz Yaşım Arkadaşım Olduğunu Sandığım Kişinin Hastalığınızı Kullanması
Not: Algılama Ve Birazcık Fark Ettiysem Psikolojik Sorunum Ve Ağlama Krizinin Öfkeye Dönüşüp Sinir Kriziyle Duvara Yumruk Atma Kendime Zarar Verme Ben Böyle Olmak İstemedim Ama Hayatım Yerden Yere Vurulmak Dalga Geçilmek Eziklemek Le Geçti Tek Hatam DOĞRU Bİ ARKADAŞIM OLSUN İSTEDİM ŞU DÜNYA DA AMA OLMADI
Neyse Benim Yaşanmışlıklar Çok Anlatsam Uzun Bi Yol Olur
-VESSELAM-10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir çocuk öldürülürken sağlayabiliyorsam ve ya Kerbela da müşriklerin müslümanlara nasıl lüzum yaptıklarını dinlerken ağlayabiliyorsam bu benim vicdanımdaki kalbimdeki masumiyettendir acizlikten değil. Bunu dinleyip de ağlamayan vicdanını sorgulasın bence
https://www.youtube.com/embed/UjoZgLvEzE010 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAğlayan bir erkek güçsüz değil, çaresizdir. Tek başınayken ağlar kimseler görmesin diye. Erkek adam ağlamaz diye bir tabir yoktur. Erkeklerin de duyguları vardır. Çünkü erkekler de insandır.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Onu diyen halt etmiş insan dediğimiz varlık
içinde duygusunu da barındıran bir canlıdır
Nasıl kadınlarda ağlıyorsa erkekler de aynı şekilde duygularına yenik düşerek ağlar
Biz taştan duvardan değiliz bizim de bir duygumuz var ve bu duyguyu bastıramadıkça içimizden bir şekilde atmak isteriz onu da ya bağırıp çağırarak ya da ağlayarak yapabiliriz
Aynı şeyi kadınlar için de geçerli o da içindeki bas sıraladığı duygusunu yapıları çağırarak atar ya da ağlayarak10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılağlamak insani bi şeydir. erkekte insandır. dolayısıyla ağlamasıda son derece doğaldır.
kendisinede ağlayabilir, çocuğunada ağlayabilir, kardeşinede ağlayabilir.
erkek insandır. taş değildir. tabikide ağlar.
bende bazen ağlarım ve bunda utanacak bi durum göremiyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaa demek erkeklerin ağlaması etkiliyor seni. İlk defa böyle bir kız görüyorum :D Soruna gelecek olursak ben birazcık güçsüzümdür fakat asla ağlayamam. Acılara alışığım hatta babaannemin ölüm haberini aldığım an bile yüzüm hiç bozulmadı onu çok sevmeme rağmen. En son bağırarak böyle ciddi ciddi ağladığımda hastanedeydim bacağım sakatlanmıştı doktor tedavi ediyordu falan 😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ağlayan erkek yürekli, sevecen ve erkek gibi 3rkektir.. Şunu unutmayalım güçlü erkekler ağlar çünkü güçlü erkek vicdan sahibi ve merhametlidir.. Ağlamak bir insanın her şeyden önce ruhsal dengesini koruyan bir durumdur ağlamayan insandan korkun çünkü duyarsız ve vicdansizdir..
00 Yorumla
+1 yılGayet te ağlar. Ağlamak bir insanın kendien olan özgüvenini belirler. Aslında ağlamak isteyip de etrafta bu şekilde görünmemek için ağlamayan erkek güçsüz ve özgüvensiz erkektir. Daha dün okadar uğraşmama rağmen insan şiddeti yüzünden bir köpeği kaybettim ve oturup ağladım. O duygusal baskıya dayanacak bir karakterde değilim.
00 Yorumla
+1 yılBenim geçen sefer başıma bir olay geldi intahar etmeyi bile düşündüm o kadar üzgündüm ki ağlamak istedim ama ne yaptıysam nafile hiçbir gözyaşı gelmedi 😀
Erkekler az aglarlar yalandan aglamazlar bu yüzden çok gorebilecegin bir şey değil
Ağlamak gergin sinirleri bosaltmak Gibi bir şey bu gucsuzlugu temsil etmez ama daha çabuk aglayan mental olarak daha dayaniksizdir diyebiliriz yoksa her erkek aglar burada mesele ağlamak değil ne için aglıyor meselesidir eğer Ota boka agliyirsa evet gucsuzdur00 YorumlaErkek adam ağlamaz sözü en büyük klişelerden biridir. Böyle bir saçmalık olamaz. Ulu orta ağlamamak hiç ağlamadığımız anlamına gelmez. Kendisinin yanında ağlayabilen erkek arkadaşı olan kadınlar o erkeği kaybetmemeye çalışın, o adamdan zarar gelmez.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek adam ağlamaz denilen bir ortamda ağlamak zayıflık değil gücün göstergesidir bence.
Yüreğimiz taştan değil bizim de canımız yanıyor, biz de parça parça oluyoruz, acı çekiyoruz. Ağlamak doğal ve olağan, insani bir eylem.10 Yorumla
+1 yılHayır, tabi. Hep toplum yüzünden böyle zaten. Erkek adam ağlamaz falan diye yetiştik ama bizde insanız tabi ve bazen duyguları dışarıya boşaltma gereği duyuyoruz
10 Yorumla
+1 yılSelamlar gülüm🌹
Ağlamak güçsüzlük değildir. Bu her iki cinsiyet için değildir. Ağlamak yeniden ayağa kalmak, yeniden direnmek için güç kazanmaktır.10 Yorumla
+1 yılBence değildir. Ağlamak da insani bir duygu. Erkekleri canavara mı dönüştürelim gözümüzde.
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılağlamak normal ve insancıl bi duygu öyle bişey olmamalı
aglayan erkekler tam tersi güçlüdür32 Yorumla- +1 yıl
bu konuda asla cinsiyett ayrımı olmamlı
bu söze asla kaıtlmıyorum
Saçmalık, yetiştireceği çocuğu duygusuz yapar, çocuk babasının her anına şahit olmalı ağlarkende görmeli, onun karakterini anne babası sağlıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBrn çocuğumu kaybetsem bile gözümde yaş görmezsin. Yapı olarak farklıyımdır. Doat var dğşman var değil. Dost yok dğşman dedikoducu var etrafta. Güçsüz görülmeyi sevmem
10 Yorumla "Erkek adam ağlamaz" bu kendisi ve iç dünyasıyla savaşan, bir zavallının bahanesi ve yalanıdır. Erkekler de ağlar hem de kadınlardan daha çok
10 YorumlaAğlayan erkek güçsüz değildir ve bir erkek ağlamışsa artık kaybedecek bir şeyi yoktur onun için kralının yolu geçmez bu saatten sonra
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAğladığımı hatırlamıyorum. Ağlamak zor bir eylem. Ağlayan erkek yıkılmıştır. Güçsüz değildir. Duygu karmaşası yaşıyordur.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, güçsüzdür. Duygulu olmak zaten başlı başına güçsüzlüktür. Hayatta duygusuzlar bir yere varabiliyor.
10 Yorumla kriter güçlü erkek olmaksa , ağlamak bir ölçüt olamaz. insanın duygusallığı hakkında fikir verebilir.
zayıflık değildir. eziklik değildir.10 Yorumla
+1 yılBence hayır. Duygularını gösterebilmek, yaşayabilmek güçtür asıl. Üzüntünün kadını, erkeği yok ki.
20 Yorumla
+1 yılağlama nedenine bağlı,
karı kız için ağlıyorsa güçsüzdür.10 Yorumla
+1 yılAsla güçsüzlük değildir. Erkek ağlarsa demek ki harbiden sorun vardır.
10 YorumlaDuygusal erkektir ağlayan erkekten zarar gelmez yargıtaydan karar gelmeyene kadar
10 Yorumla
+1 yılGücün ağlama ile bağlantısı olduğunu kim çıkardıysa alnını karışlamak istiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevdiğim kadın için çok ağladım hıçkıra hıçkıra salya sümük oldum. ağlamaktan başım ağırmıştı hayatımda hiç bu kadar ağlamamıştım... Güçsüz değilim SEVDİM olmadı kavuşamadık...
10 Yorumla
+1 yılErkek de insandır, ağlar elbette. Güçsüzlük anlamı da çıkarılamaz bir erkeğin ağlıyor oluşundan.
10 YorumlaGayet normal erkektir. İsteyipte ağlayamayanlar var ne rahatlarsın peş peşe gelen derin acılarin ardindan ama nerdeee buz gibiyiz
10 YorumlaErkek lerde ağlar
Güçlü ve güçsüz olarak tanımlamak son derece yanlış!!!10 Yorumla
+1 yılAğlamak güçsüzlük değil ki. Ayrıca bir erkeğe ağlamak çok yakışıyor bence, ondaki o ağlayabilen yürekten şahsen etkileniyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Ve bir insan sulu göz değilse ve güçlü biriyse normalde; eğer ağlıyorsa bu onun aşırı güçlü olmasından olur, yani omuzları yorulmuştur o yükten..
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her halta ağlıyorsa güçsüzdür
Her halta ağlayan herkes güçsüzdür20 Yorumla
+1 yılErkeklerin en kötü yanında kimse olmadığı için ağladığını göremezsiniz. Toplumsal normlarından ötürü güçlü durmak zorunda kalıyorlar. Yalnız hissettiği süreçlerde bununla sınanıyorlar ayriyeten duygularını bastırıyorlar. Bu şekilde ağlamak bir nevi haram kılındı. Kendimden örnek vereyim duygularımı hissedemiyorum sadece taklidini yapıyorum bu yüzden anksiyete ve kişilik bozukluğu (hangisi olduğunu hatırlamıyorum) yaşamaktayım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılağlamak biraz merhametli adam işidir güçsüzlükten ağlamak farklı bir konu içten ağlamak farklı. Ağlamak güçlü bir erkeğin de yapabileceği bir şey merhameti olan ağlar
00 Yorumla
+1 yılGözyaşı bir nevi manevi tedavidir herkes ağlayabilir erkekler ağlamaz klisesine kanmayin gözyaşı rahmettir aslında eğer olmasaydı pişmanlık kaybetme korkusu olmazdı hatalardan arinamazdik ağlamak ihtiyaç ve bunda utanılacak bir durum yok robot değiliz insanız 🙂
00 Yorumla
+1 yılErkek adam veya erkekler ağlamaz diye bir şey yoktur oda insan sonuçta fakat erkekler gizli ve tek başına ilken ağlar öyle ulu orta ağlayanlar ya çok ciğeri yanmıştır ya da çaresiz yokluktan ağlamıştır onunda duyguları gururu vardır pek belli etmesede aglar sonuçta kimi eşine kimi sevdiğine kimi çocuklarına çaresiz olduğunu belli etmemek için gizli ağlar fakat bu güçsüz anlamına gelmez
00 YorumlaAğlamanın tersi nedir? Gülmek. O zaman soruyu şöyle soralım: Gülen erkek güçlü erkek midir?
Ağlamak ve gülmek duyguların bir ifade ediliş biçimidir.00 Yorumla
+1 yılMilletin icinde ağlayan erkek güçsüz erkektir. Ölen bir sevdiğine ağlaması dışında
10 YorumlaDuygularını dışa vurmak ne zaman zayıflık olmuş, acını mutluluğunu yaşamak kadar göstermek doğal bir davranış.
00 YorumlaBir erkek ağlıyorsa cidden baya üzülmüştür, canı yanmıştır🥺 bazen doluyor insan ağlayası geliyor o zaman da ufaktan göz yaşı döker ben yaşarım bunu müziklere dalınca gözlerim yaşarır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayat bu hep gülemeyiz ya da hep ağlayamayız yeri geldiği zaman gülerim yeri geldiği zaman ağlarım insanım ben çünkü. Adamlık ağlamamak değil ağlatmamaktır
00 Yorumla
+1 yılAğlamak kadınlara özgü değildir erkeklerde ağlar ama kadınlar kadar sık ve uzun değil. Erkekler acıyı içine atar
00 YorumlaÇok ağlarım genelde ama güçlüyüm bu demek oluyor ki alâkası yok, ama işte bazı kızlar küçümsüyor bu halimizi 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 senedir ağlamadım ağlayamadığım için rahatlayamıyorum
10 YorumlaBence ultra extreme durumlar dışında erkek asla ağlamamalı. Annesi, babası veya yakını ölmesi durumları dışında ağlamaya değecek hiçbir şey yok yeryüzünde.
10 YorumlaGüç derken? Ne gücü? Güç tanımlamanız nedir. Ağlamak hiçbir güç tanımında negatif bir şey olarak gözükemez. Oradaki şudur çalışırken, kavgadayken, çatışmadayken vs ağlamak hoş değildir.
10 Yorumla
+1 yılGüçsüz değildir tam tersi güçlüdür ama toplumsal baskı var kız gibi ağlama, erkek adam ağlamaz vs
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğlamayı seviyorum ve her damla gözyaşımın anlamını bir tek ben biliyorum. Hanımefendiler aşk mesajları yağdırdığı Ümitcan Uygun gibi duygusuz kötü çocuk olamadım affola...
00 Yorumla
+1 yılen güçlü anım en aciz olduğum andır. kudret-i sonsuz birinin varlığını hissederim arkamda
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar