Karşimda ağlayan bir erkek gorsem asla dayanamam bir kız aglasa üzülmem ama bir erkek agladiğında çok kötü hissetmişimdir her zaman :/ peki çok duygusal erkekler sizce güçsüz olduklarindan dolayimi aglarlar yoksa yapı meselesimi
"Ağlamak güçsüzlüktür" algısı çok yanlış bir algı bence. Neden güçlüksüz olsun? İnsanız hepimiz, duygularımız var. Kadın/Erkek diye ayrılmamalı bence...
Taktınız sizde erkekde kızda insan değilmi ve insanlar üzülünce ağlar bu duruma cinsiyetçilik yaparak yaklaşmayın
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sakin olurmusun once. Sadece sordum detay kısmindada belirttim aglayan erkeklere karsi zaafım var sadece ağladiklarinda kendilerini gucsiz hissettikleri icinmi agliyorlar bunu merak etmistim atar yapmana gerek yoktu
Ben ağlamayan cinstenim 😀 ama herkesin içinde ağlayan erkeği çok gördüm bazıları saçma sapan şeylere ağlasada bazıları üzücü bir haber alınca ağlaması normal mesela çarşıda gezerken telefondan annenin ölüm haberini alan birinin ağlaması normal ama böyle saçma şeylere ağlamasınlarda aynı şey kızlar içinde geçerli benim için
:/ anladimm. Tabikide öyle zaten oyle kolay kolau aglayan bir erkeklede karsilasmadim bu zamana kadar :) zaten bende asiri duygusalim oda duygusal olsa hic anlasamayiz
İnsanlar duyguşarını ifade edemeyecek kadar acı çektiği zaman ağlar ve normal birşey. Karşımdaki insanın ağlamasıda tabi ki benide üzer morelini düzeltmeye çalışırım.
En İyi Cevaplar