Astroloji & Burçlar Burcunuzla ilgili aşağıda verilen bilgiler doğru mu, burcunuz nedir? KükreyennKedii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Burcunuz nedir ve sizce verilen bilgiler doğru mu ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncelle Burcunuzla ilgili aşağıda verilen bilgiler doğru mu, burcunuz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edaddnneek Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% Akrep +1 yıl Intikamci bir kişiliğim yoktur.. cinsel takıntı o doğru maalesef.. dediğim derinliği de tam benim karakterim.. not:akrep burcuyum 1 3 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Takıntı ne oluyor Yorumla Edaddnneek Akrep +1 yıl Yani cinselliğe herkesten daha çok önem veren Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Kova +1 yıl Kova -- Gözlük kullanmadığım için takıntım yok.. 1 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 559 cevap paylaştı. Her şeye tamamen takıntılıyım 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Bu kötü bişey Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Balık baya doğru bence 1 3 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Çay mı kahve mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisi de Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Ne yardan ne kardan deme seç birini 😂😂 Yorumla
Bilirkişi_M_ Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% Boğa +1 yıl Kova ve doğru gerçekten öyleyim. 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yengeö doğru sayılır 1 15 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Emin misin bakk 😂😂 Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl Pazarlık hariç tutuyor😁 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Pazarlık edelim? 😂 Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl Hiç yapamam ki😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Niye ya deneyelim 😂😂 Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl Sen kazanırsın😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Belki sende kazanırsın 😂😂 Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl Denemek lazım akdksk Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Çocukluk oyuncakların duruyor mu? 😂 Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl Evet durmaz mı 😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Oooo 😂😂 sevilmekten asla tatmin olmazmışsın 😳😳😂😂 Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl Evet yakın arkadaşım bana aynısını demişti zamanındw😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl 😂 😂 😂 😂 Başka sevmediğin nevar Yorumla s Ayabasanmaymun Yengeç +1 yıl İnsanlar dermişim🤪 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Oooo çok iyi 😂😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 22,5b cevap paylaştı. İkizler 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kova. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çoğu yanlış çıktı 1 5 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Neymiş? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boğa burcuyum ama öyle değilim Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Paraya önem vermez misin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek doğru olanı buldun 🤭 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Verdiğin mi 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Intikamci bir kişiliğim yoktur.. cinsel takıntı o doğru maalesef.. dediğim derinliği de tam benim karakterim.. not:akrep burcuyum
Takıntı ne oluyor
Yani cinselliğe herkesten daha çok önem veren
Anladım teşekkür ederim
Kova -- Gözlük kullanmadığım için takıntım yok..
Her şeye tamamen takıntılıyım
Bu kötü bişey
Balık baya doğru bence
Çay mı kahve mi?
İkisi de
Ne yardan ne kardan deme seç birini 😂😂
Kova ve doğru gerçekten öyleyim.
Yengeö doğru sayılır
Emin misin bakk 😂😂
Pazarlık hariç tutuyor😁
Pazarlık edelim? 😂
Hiç yapamam ki😂