Soru Bonusu:

Söyleyemediğim şeyler içimde her zaman ukde kaldığı için mümkün değildir rahat edebilmem. Bu yüzden bir şey olduysa eğer sıcağı sıcağına konulup kapatmayı tercih ederim. Bekledikçe de fazla huzursuzluk veriyor çünkü ve basit bir şey dahi olsa, o konuşulmadığı sürece insan düşüne düşüne iyice büyütüyor ya da farklı yerlere çekip kendini yiyip bitiriyor. En azından bende olan bu, küçük-büyük farketmeksizin kafama takılır çoğu şey. Neyi niye yaptığını sorgular dururum içimde, bu yüzden buna çok mahal vermemeye çalışıyorum…
Cevap
4Cevap
Evet sonra söyledim ben kusurlu oldum soylememekte fayda var çok kalıcı hasar bırakacak bir konu değilse.
İçime dert oluyorsa dert benimdir. Kimseyi ilgilendirmediği için mutlu olurum. En azından birine bahsedip bir gün karşıma çıkarmadıkları için.
hem de çok dert ederim ama üste çıkamadım ooo diye değil... üzüntümü kırgınlığım ve beklentimi anlatamamis olmaktan 😔
Hemde nasıl bende kalacağına karşımdakinde kalsın söylerim mutlaka.
İçime dert ettiğim oldu fakat bu saatten sonra bir anlamı olmayacağı için boşverdim.
asla dert etmem. çünkü yeti geldiğinde ne diyeceksen derim. bana dert olasıya karşındakine dert olsun...
ediyordum da bir çözüm buldum gidip söylüyorum ben sana şu kadar zaman önce bunu söyleyememiştim diye delice gözüküyor ama dert edinmekten iyidir
Ederim ozamanki aklım olsa sunu söylerdim tüh derdim ki öyle yapıyorum
Ederim
Artık hiçbir şeyi kendime dert etmiyorum
O balık nasıl kaçtı bir türlü söyleyemedim😂
Öyle
Evet ederim
Elbet söylerim ben.
Amaan banane derim genelde
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?