Söyleyemeyip içinizde tuttuklarınız var mı, ne zaman tutmayı bırakacaksınız?İçinde tutmamak gerekiyor, her şeyi zamanında söylemek gerekiyor iyi veya kötü bazen içinde tuttuklarını söylemek istediğinde seni susturuyorlar ve o kelimeleri boğazınıza düğümlüyorlar.
Cok fazla şey var aslında. Tam diyecekken boğazıma tıkanmış. Hani cok sevdiğin bir yemek olur. Hızlı hızlı yersin sonra bir anda boğazına kacar. Nefes alamazsın konuşamazsın. Bir sürü şey yaparsın geçsin diye ama bir türlü geçmez. Iste öyle birsey. Söylemek, konuşmak istersin. Bakarsın etrafında kimse yok seni dinleyecek. O kocaman lokmayla boğuşurken kimse olmaz. Üstüne herkes biz demiştik derler. Biz sana demiştik hızlı yeme diye.. Bir ton laf duyarsin. Canin yandığına mi üzülesin yoksa biz demistiklerin altında ezildigine mi.. Peki ya sirf boğazına takıldı tüm heveslerin diye öylece hemen kolayca vazgeçmek... iste bu en zoru. Saçmaladığımın farkındayım. Ama beynimin içindekiler en kolay sacmalayarak atılıyor. Sacma sapan şeyler yaşadım. Ve o saçma sapan şeyler altında ezildim
" Susuyorum artık, konuşmayacağım. Zaten; kelime haline, cümle haline getirince olmuyor.. Oysa bir bilseniz, ben düşüncemde dünyayı nasıl idare ediyorum...”
Var valla yalan yok, bazen söyleyesim geliyor sonra diyorum kendime sabret söylesen ne değişecek sonra geçip gidiyor.. Bazen de söylüyorum birden çıkıyor ağızdan..
Merhabalar 🎈 İçimde söyleyemediklerim elbette var; içime attıklarım, söylemeye çalışsam boğazımda düğümlenen cümleler var elbette. Ama atıyorum tekrar içime, susuyorum, yutuyorum konuşmuyorum.. Konuşamıyorum bazen de.
Çok açıksözlü birisiyim (patavatsızlık derecesinde) Hiçbir zaman içimde tutamam. Hep söylerim. Hiç çekinmem. Bu yüzdende hoşlandığım her çocuğa (herkese mavi boncuk dağıtmıyorum o kadar da değil) açıldım ve hepsinde de ilk açılan taraf oldum. İçimde tutamıyorum çünkü içime sığmıyor. Ama anladım ki HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENMEZ
Tabikide var bazen içimde tutamıyorum parkın duvarlarına yazıyorum bazen içimde tutmak zorunsa kalıyorum çünkü parkın duvarlarına yazılmayacak şeyler var yani skxhzk
İçimde tuttuğum bir şey yok, detayda da bahsettiğin gibi daha zamanı gelmedi. Geç kalmışlık durumu yaşamam genel olarak da. Her şeyi olması gereken zamanda olması gerektiği gibi söylerim.
Zaten herşeyi içime atıyorum içime attıkça da susuyorum sustukça sen değiştin diyorlar :/ e benim suçum ne bu kadar kırıp üzmeseydiniz. Ben konuşursam yer yerinden oynar o kadar içimde tutuyorum.