İnsanlar size niçin değer veriyor?
Para, şan, şöhret için mi yoksa sizi sevdikleri için mi?
#LacivertGandalf

Değer gördüğümü sanmıyorum bir süredir. Arka arkaya öyle şeyler yaşadım ki aile içinde özellikle kendi kıymetimi bilsem bile ne yaptım da hak ettim dedim
Kimi insanlar para şan şöhret için değer verir kimilerinde kriterleri vardır bunlar saygı söz dürüstlük adamlık insanlık için değer verirler çok şükür ben para ve şöhret konusunda değer görmedim görmekte istemem
Cevap
35Cevap
Dert dinlemek için iyi bir seçeneğim bence.
Onlar yükünü atıyor ben şişiyorum.😀
Derdim olursa sana geleceğim o zaman 😀
Olur nasıl olsa hayır demeyi bilmiyorrum 😂
Benim zıttım shsj
Nasıl yengeçsin sen arkadaş 😂
Burçlara inanmıyorum ya ben shej
Bir oraya bir buraya gecmesek.
Bir yerde iki konuya da vakıf olabiliriz bence✨
Akdjeej 😃 çok mantıklı
Unuttun mu ben hep mantıklı olanı yaparım 😂😎
Hatırladım 😐
İyimser, sevgi dolu olduğum için.
Bana değer veren insanlar, beni iyi tanıyan insanlardır. Kimseyi kırmam, küslük tutmam, bende değer veririm karşılığında bana değer verirler. Kısaca beni “ben” olduğum için severler. Yapmacık ve sahte şeylerle işim olmaz. Azcık dobrayım ve yalanla işim olmaz. Düşmanlığım bile sosyeticce :D onlarda benden vazgeçemez lolipoplarım benim ya. Aşırı sempatik ve sıcakkanlıyım. Neşemi mutluluğumu bölüşürüm insanlarla, daha ne olsundu 😌💅
Güzel cevaptı.
İnsanlardan bana değer vermelerini asla beklemiyorum hatta değer vermesinler. ters düşüyoruz çoğu konuda, benim çevremde az ve öz insan vardır onlarda bana neden değer verdiklerini bilir. Kazık atmam, arkalarından konuşmam, dostluğun değerini bilirim tek tük 1-2 insan değer versin birde annem ve ailem olsun en, son sevdiğim kişi bana değer verdin bunlar bana yeterli birde zamanımı neden insanlar bana değer veriyor, neden beni seviyorlar diye bulmaya çalışarak geçirmem çok boş şeyler.
Seven sevdiğini verdiği değerle hissettirir. Doğru olan ve olması gereken de budur. Menfaatsiz olmalıdır. Samimice olmalıdır.
Tabi günümüzde değerler menfaat karşılığı oluyor genelde. O yüzden kıymetsiz oluyor ve etkisi kısa sürüyor. Güzel bir soruydu. Teşekkürler dostum. 😎
Illaki hepsinin bir beklentisi vardır hiç olmazsa dua bekliyordur yoksa İnsanoğlu Başka insanlara değer verme konusunda çok başarılı bir varlık değil yani sonunda Cennet olmasaydı Allah'a ibadet etmezdi buyursunlar ki sonunda cennet varken de durum ortada
Verilen değerin kiymetini bildiğim için değer veriliyor...
bunu sorgulamama gerek yok herkesın her anlmda bana ıhtıycı oluğu ıcın deger verıyorlar ve değer vermek zorundadırlarda sosıal çevrem iş alanım maddi manevi herşye sahip olduğum için hiçkimseye hiçbirşeye hiyacım yok davranışlrımda insanlra kötü kimseyi önemsemiyor gibi görünüyorum bu durumda beni sanırım insanlaın gözünde daha çekici kılıyor bazen sevdikleri için değer verdiklerini de düşünüyorum
Dürüst oluşum, doğruları lak diye söylemekten cekinmedigim ve sonuçları her ne olursa olsun bundan korkmadigim için ve birde sempatik samimi olduğum için.
Güzel soru düşünüyorum ama cevap bulamıyorum demekki onlar değer gösterecek bir şey buldular diyebilirim..
Kişilikli e kültürlüyüm. sevecen ve iyi yürekliyim ve de Atatürkün cumhuriyeti kuran ordusunun bir şerefli subayıyım.
Gerçekten kötü günümde yanimda olan insalar var gerisi boş insanlarmış anladim bunu😀
Evet sorgulamıştım. Genelde dürüst ve iyi niyetli olduğum için
Sevdikleri ve verdikleri değerin kıymetini bildiğim için
Kendi kanunumuzdan siyrilamadik ki değer versinler.. Daha ben değer vermiyorum
Kabuğumuzdan**
Cinsellik icin erkekler digelrri de cikar menfaat. Bi tek annemle babam seviyor gercek manada
Herkes çıkar politikası izliyor işi düşüyorsa değerli düşmüyorsa değersizsin 😂😂😂
Kişiliğim için iyi insan ve kötü insanı ayırabildiğim için.
Değer gördüğümü bilmiyorum ama bilende espirili eğlenceli oldugum için olsa gerek
Herkesin niyeti farklı. Beni ben olduğum için seven var mı bilmiyorum. Peki böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor muyum? Hayır.
Sanırım genel olarak karşılıklı his verdiğimiz için oluyor onun haricinde ailem haricinde değer veren pek yok
Benimle çıkarları için görüşen insanlardan uzaklaşırım sevdiğim insanlata değer veririm ve sevildiğim için değer görürüm
Değer veren, değer görür. Bunun denklemi budur. İnsan ilişkileri de kabaca bakıldığında, bir alışveriş dengesidir, ticarettir biraz.
Para, şan, şöhret hiçbiri yok. Genelde temiz kalpli olduğum için severler.
İyi bir insan olduğum ve kimseyi yargılamadigim için sanırım
Ne param var ne de şöhretim, beni ben olduğum için seviyorlar.
Sanırım mesleğimden ötürü saygınlık besliyor ve değer veriyorlar
Şimdi farkettim ailem hariç kimse bana değer vermiyo. Çevrem bile borç için oluyomuş benle v. b
Vay be ne saf insanmşım ben
Kimse deger vermiyor mis
Neden
Bu zamanda degeet kaldı herkes menfaat çıkar peşinden acaba bundan ne alabilirim nasil işime yarar diye yaklaşır oldu milet bir ailen değer verir gerisi boştur
Şimdi kendimi övdürme bana Gandalf be sfgjk
Havalara bak 😃
Estağfirullah 😂
Bilemem onu insanlara sormam lazım.
Aa değer mi veriyorlarmış?
Sen yaşıyor musun
@Kominikeysinn ölmemiş olmak yaşamaktan sayılıyosa evet sjs
Yine özlü sözler ve yine sen 😀
@Kominikeysinn yeap sjs sen mod değildin sanki
Senden sonra çok şey değişti hayatımda...
@Kominikeysinn sanki seni dul ve yetim bırakmışım gibi konuştun sjsh dedikodu varsa gelirim
Hahah geçen sene vardı bitti 😀
@Kominikeysinn tüh bi sene farkla kaçırdım sjdj
Para şan şöhret olmadığına göre sevdikleri için.
Kendim olduğum için..
İyi biri olduğum için
Sevdikleri için
Değer verdiğim kadar değer görürüm
sevdiklerini düşünüyorum
Olduğum gibi, sıcakkanlı vs olduğum için.
Yanımda kendini iyi hisseden insanlar severler
İnsan olduğum için deger verseler yeter 😉
İyi birisi olduğum için
Karakter ve duruşum sıcak kanlı oluşum bence
Özüm sözüm bir olduğu için
Bunu en iyi onlar bilir
değer vermiyorlar.
Esaretin Bedeli 😀
Genelde güçlü olduğum için
İyi niyetli oluşumdan.
Zararsız ve çalışkan olduğum için.
Ben ben olmadığım için severler ☻