9 yıldır evin içindeyim dışarı çıkamıyorum çünkü ne dıs görünüşüm ne fiziksel kusurlarım ne engelli damgam ne de maddiyatım ne de özgüvenim ezikliğim izin veriyor buna.. hiç bir zaman sosyalleşemedim ne çalışıyorum ne okuyorum 😔 hayat benim için yaşamadan bitti...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendini kendinizi kapatmışsınız herşeye başkaları değil kendinğz için yaşayın başkası benim yüzüme ne der sesime ne der fiziğime ne der bırakın bu düşünceleri sen sen olduğun için güzel ve özelsin ❣bunu kendine hissettir ve o algılarını kapat dışarıya karşı hayat senin hayatın başkalarının değil insan isterse yapamayacağı aşamayacağı hiçbir şey yok inan ve başka bir yerden tutun hayats inan ki çok kısa hayat başkaları için değil kenrin için yaşa ve mutlu ol... Ve o alacağın yardımlar sana iyş gelecek emin olll😇
Kendim için yaşasam ne? Eğlenmesini hayattan zevk almasını bilememekden sonra kendim için yaşasam ne? Güzelde değilim özelde kuzenimin benim tam tersi mükemmel bir hayat yaşadığını da bilince o herşeye sahip ben değilim doğal olarak... kendime ezik demekden başka bir şey hissettiremiyorum... hayata bak!!! Öyle mi isterse aşamayacağı bir şey yok!!! Benim evlenmem araba kullanmam yurt dışına gitmem ne bileyim Atatürk'ün dünyaya tekrar gelmesi gibi imkansız ya.. ne için tututanacagımı bilsem hayata? Sana diyorum kendim için yaşasamda ne olacak ne gececek elimde sap sap nasıl mutlu olunur? Alacağım tek bir yardım var o da sağlık merkezini anca senin gibi nasihat verirler başka bir şey olmaz harekete yine geçemem olumsuzluklar çıkar karşıma
Nasihat olarak söylememiştim ama neyse...
Ben seni anladım ne akıl verdiğini ancak... durum sandığın kadar kolay değil ki? İstersen özelden anlatayım buna sen karar ver...
Siz bilirsiniz...
Anlatmak isterseniz dinlerim. Yapabilecğim de bişi varsa yaparım
Ya kıyamam sana. Psikolojik yardım almayı denedin mi hiç?
😔 denemedim ama bu kez deniyorum galiba 18 Kasım perşemde sağlık merkezinin psikologuna gidicem randevu aldı abim , bir faydası olacağını sanmıyorum ama..
Öyle deme. Onlar işlerinde uzman insanlar. İllaki faydasını görürsün, sen de istersen.
Yine harekete geçip geçemeyecek olan benim ama maddiyatım gücüm hiç izin vermiyor , kendimden sesim dahil herşeyimden nefret ediyorum... kendimi başdan yaratmam lazım bu da oldukça imkansız.. çünkü ne boyum uzayacak ne vucur çatlaklarım yok olacak ne de sesim kalın dış görünüşüm olgun gösterecek... 😔 hiç bir kurtuluş yok bu durumdan... hiç bir zaman bir sevgilimin olmayacağını bile biliyorum garanti verebilirim benim evlenmem mesela çok imkansız bir şey... bana psikolog öğüt nasihat verecek nerden çıkılabilir bu durumdan istiyorum düzelmek ama en az 15-20 sorunum tek tek aşılamaz sebepler...
Hahaha yaşama sen
Teşekkurler 😊