Ne yapabilecekler ki bana intikam alacağım büyük konuşmak istemiyorum ama kimse umrumda olmadı o kadar ben hayatın tadını çıkarmak isteyen taraftayım intikam peşinde koşarak kendimi üzemem. Ne halin varsa gör diye bir söz var tam benlik olabilir bazen
İntikam için ruhumu çürütemem. Biri bana bir şey mi yaptı? Kralsın hocam sensin hocam hadi yoluna diyip çıkarıyorum hayatımdan. Eskiden hep "ödeticem" bunu dediğim oluyordu ama yaşım ilerledikçe hiç umursamak gelmiyor içimden. Zaten hayatıma aldığım insaları iyi seçiyorum cahillik zamanları yeterince tecrübe kattı bana.
İntikam peşinde koşmam, kendimi intikam almak uğruna hiç kimsenin seviyesine düşürmem. Ruhumu benliğimi kirletmemem bu en başta kendime kötülük olur. Rabbıme havale ediyorum. Yaşattıklarını yaşasınlar diyorum. Vazgeçmek unutmak en iyi derstir onlara...
İntikam peşinde biri hiç olmadım, olacağımı da sanmıyorum. Herkes eninde sonunda layığını buluyor bence, intikam alacağım diye kimse için onca zamanımı ve enerjimi harcayamam.
Ugrasmam. Belli ki aramiz acilmis kazik yemisim intikam almayla ugrasmak beni kucuk dusurur bide degmez kendini bi halt zannetmesine sebep olur. Gormemezlikten gelirim sadece🌼
Burcumdan kaynaklı olsa gerek içten içe kin beslerim ve eninde sonunda bir intikam söz konusudur benim için. İşin garibi kimse anlamıyor, intikam alıncaya kadar o kişilerle kanka oluyorum 😅