😳😳
Temas bağımlılığından nasıl kurtulurum?
😳😳

Çok ilginç ben de fikir ve vizyon uyuşmazlığı yaşadığım hiçbir kadının ve erkeğin bana ve eşyalarıma dahi dokunmalarına katlanamıyorum, hemen mesafeyi koyuyorum. Sadece yastığımla fikirlerimiz ve vizyonumuz uyumlu, şu an onu anladım ben 😂😂Aslında herkese dokunmak da, her önüne gelenin rahatça temas edebildiği biri olmak ta pek tercih edilecek bir durum değil. Belki bilinçaltında bir travmanın bıraktığı izlerden belki de gizli bir korkundan ya da bambaşka bir şey. Psikologdan durumu tüm şeffaflığıyla anlatıp yardım alarak bu zorlu alışkanlığı ve bağımlılığı çözüme ulaştırmak mümkün...🦄🍀🍏⭐❤️
Ben de öyleyim ama senin kadar abartılı değil sadece sevdiğime dokunurum arkadaşlarıma, anneme falan değil😂😂
Samimiyet göstergesi aslında bu. Temas etmeyi severim bende yakın arkadaşlarıma dokunurum. Kedi köpek severken can çıkaracak kadar severim resmen. Hiç tepki görmedim bu konuda hiç rahatsız olan olmadı kediler hariç tabi ahah. Kurtulmayı düşünmüyorum
Aynen😂
Çok tatlı bir bağımlılıkmis ilk kez duydum😅 koala gibisin o zaman sürekli sarılmak istiyorsun 😂
Koalaya benzemekte nebilm😂😂
Aa kötü mü çok tatlılar bence🙈 çok da sempatik. Keşke senin gibi biri olsaydı yanımda sarıldıkca bana güç verirdi😊
Öyle mi🧸😝 bulursun sende böyle birini😊 banada lazım kendim gibi biri bakalım artık kismet😄
Zor ya, bazıları sıkılıp kaç be öteye bu ne böyle yapışıp kalıyorsun diyebilir😂 bakalım hayat ilginç yine de, ne olacağı hiç belli olmaz belki senin gibi biri belki de sen çıkarsın 😅
Ya insan sarilmaktan sıkılır mıı ki hiçç😍
O zaman temas bağımlısı birini bulmak lazım yoksa ilişki yürümez 😄 dediğin gibi hayat bu ne olacağı belli olmaz bakalım 😊
O kadar kasıntı tipler var ki, anlatamam. İnşallah onların karşılarına da buz gibi asık suratlı insanlar çıkar😅
Daha öyle bi tecrubem olmadı 😄 ama vardır öyle insanlar burdada görüşlerden anladığım kadarıyla bazıları nefret ediyor temas etmekden edilmekten...
Bazıları her türlü samimi dokunuşu el şakası olarak görüp aşırı rahatsızlık duyuyor, saygısızlık olarak gören de var cek şu elini falan😅
Yaa benim arkadaşlar temas bağımlısı olduğumu bildiği için rahatsiz olmuyorlar hatta bazen görüştüğümüzde durup dururken sarılıyorlar çok hoşuma gidiyorr😍
Ne mutlu sana, seni anlayan arkadaşların varmış☺️
Evet. Senin yok mu?
Eh işte, kısmen. En azından bu derece anlayışlı yok 😅 benimkiler biraz daha iyi gün dostu ve genelde ihtiyaçlari için arayip sorarlar
😏
Neyse daha fazla yaramı deşmeyelim sonra gözlerim dolarsa sarılmak ihtiyacı doğabilir ve sarılacak biri de yok 😔
Yaa😕 peki
Yakınımda da değilsin sana sarılayım 😐
Yok yabancılara sarilamiyom ki😄 benimki sevdiklerime anca😄
O zaman hiç deşme beni 😅 arkadaşın olursam ancak
Neyse kedim var gidip ona sarılayım ben de🙈
Git sarıl😄
Sarıldım🙈 pek memnun kalmadı ve anlamsız anlamsız baktı ama olsun
Haha😂😂
Kedilerle ilgili genelde biz onların değil de onlar bizim sahibimizmiş gibi davranırlar diye, sanırım öyle düşündü. "Ne yapıyor bu evcil insan kölem" der gibi baktı😂 bir daha sarılmam gelip kendi onu kaşımamı isteyecek😏
Ahaha en iyisi köpekler😂😍
İkisi de iyi ya, köpeğim de var o daha karşılıksız sevip daha cana yakın ama kediler de başka, onlar tatlı yaramaz çocuklar gibi😅
Cevap
20Cevap
Bu kadar fazla samimiyet pekte iyi olmaz gibi. Sevdiğin kişi ile sadece ben genelde böyle oluyorum yüzüne saçlarına dokunmadan duramam. Bundan da kurtulacağımı hiç sanmıyorum
😄 aslında pekte kötü bir durum değil bu. Başka insanlar tarafından yargılanıyorum ben genellikle. Alış bir şey olmaz.
Sevgili yaparak kurtul. Yalnızlıktandır o.
Guvenilir bir partner bul ve iyice temas et rhatla 🙂
Diğer adı yalnızlık sendromu olabilir :)
Olabilir 🥺
benim elimden tutan oldumu elim terliyor eziyet oluyor 🤷🏻♂️
Olmuyor bee bende de aynı sorun var
Hiç mi olmuyoo
Yok hic olmuyo bende beceremem😂
Benim daha olmadı orasını bilemem 😂
Niyeki yaa🥺
Bende bağımlıyim keşke senin gibi partnerim olsa...
Temastan rahatsız oluyorum. Yazdığınızı okurken bile huzursuz oldum. Umarım bu bağımlılıktan kurtulursunuz.
Umarım
Ee ne güzel işte sarıl annene
bende temas bagımlısıyım
Bendede var ahhhahahhhahha :dd
Böyle bir sevgilim olması sanırım hoşuma gider...
Boşversene senden az var kal böyle
Ben de birini istiyorum öyle ama işte...
Ama işte?
😟😟
Senin durum çook tuaf.
bence güzel bir özellik..
Sevgi görmedin mi sen
Niye öyle dedin😏
Sence
Bilmem
Başını okşayan bir annen mi odu
boş ver sadece az da olsa azaltmak istiyorum bağımlılığı
Mesaj attım
Zamanla