Kişilik & Karakter Görüldü atılmasından hoşlanıyor musunuz? mrozdal Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben hoşlanmıyorum. İşin varsa bakmayacaksın görüldü atıp sonra dönmek bence çok saçma hareket... Görüldü atılmasından hoşlanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl İster görüldü atsınlar ister 1 hafta sonra yazsınlar umurumda olmuyor da ısrarla kasıtlı yapanlara yolu veriyorum 1 0 Yorumla
Hatler Takip Et Xper 4 Yaş: 113 , eic 100% +1 yıl Bende hoşlanmıyorum. Hatta alındığımı da söylüyorum. 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ooo bayılırım acayip zevk alırım bana görüldü atılmasından 1 0 Yorumla
Pizzamsıı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Böyle şeylere takmak çok saçma. Ne görüldüymüş herkesin ağzında bi görüldü aymayın cümlesi var. Takılmayın bunlara. 1 0 Yorumla
hijyenikcilek Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Hoşlanmıyorum yazmayacağım desin daha iyi. 1 0 Yorumla
benmadamolmam Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Atılmasından hoşlanmam ama ben atarım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Umursamıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İster görüldü atsınlar ister 1 hafta sonra yazsınlar umurumda olmuyor da ısrarla kasıtlı yapanlara yolu veriyorum
Bende hoşlanmıyorum. Hatta alındığımı da söylüyorum.
Ooo bayılırım acayip zevk alırım bana görüldü atılmasından
Görüldü atan birine kolay kolay yazmam.
Böyle şeylere takmak çok saçma. Ne görüldüymüş herkesin ağzında bi görüldü aymayın cümlesi var. Takılmayın bunlara.
https://voca.ro/1ooa5uhGUczO
Hoşlanmıyorum yazmayacağım desin daha iyi.
Atılmasından hoşlanmam ama ben atarım
Umursamıyorum
Molotof atasım geliyor 〰️
Hayır