Olaylar karşısında bazen tahammül gösteremediğimiz durumlar yaşarız, bazense sabırla ve sükunetle olayları yönetiriz.Peki sizin tahammül sınırınız yüzde kaçtır?
İnsanlarla olan ilişkilerinde tahammül sınırın yüzde kaçtır?
Tahammül sınırımı karsimdaki kişi belirliyor. Yani adamına göre, olaya göre tahammülüm değişkenlik gösteriyor. Bazen tahammülsüz çekilmez biri iken, bazende yıllarca tahammül ederim. Her zaman söylediğim gibi ben sahsian münhasır deli bir kadınım hiç belli olmaz, umulmadık beklenmedik tavırlar sergilerim. Benim için kendini vazgeçilmez ve onun için herşeye tahammül eden iken yıllar sonra hiçbir şey yokken kendini dışarıda vazgeçilmiş bulabilir o kişi...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Baya tahammülüm vardır. Olaylar karşısında kolay kolay kontrolümü kaybetmem. Karşındaki beni ne kadar deli etsede sabırlı davranmaya çalışırım, kırmamak adına. Ama beni deli etmek için herşeye rağmen uğraşıyorsa "yeter" derim artık. O yüzden %75 diyeyim.
Belli bir tahammül sınırım vardır. Hemen patlamam sabrederim. Ancak bardağı taşıran son damla olursa işte o zaman ben de tahammül bitmiştir. Ama şurada baktığımızda şimdi insanlar bu kadar sabır göstermeyip bir anda parlaya biliyorlar.
Sabırlı biriyimdir ama bazı konularda tahammül seviyem sınırına gelse bile düştükten falan odun vermem. Şöyle Bi düşünüyorum da sabır seviyem %85 diye bilirim