Gönül bağı en şah damarından kesilip atıldı ise, tekrar tekrar aynı mesajları okuduğunda kalbin hızla ve hazla değil acı ve nefretle çarpıyorsa, seni kendinden utandıran, özsaygını yitirmene yol açan içerik varsa, sen artık o mesajlardaki insan değilsen, mahkemeye ispat/delil olarak sunacağın pis bir katakulli yoksa, hazinliği, hüznü hissetmek ve daha fazla ağlamak tarzın değilse, hayata eski ve zehirli tüm duygularından arınıp, tazelenip yeniden başlamak için müthiş bir yerinde duramazlık hissediyorsan, aslan, terazi, kova, ikizler burçlarından birine mensup muhteşem bir "daimi genç ruh"san, mesajların varlığını bile çoktan unuttuysan, telefonunda alan açmak gerekiyorsa... Sil gitsin, bravo😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Önceden silmezdim. Eğer çok değer verdiğim biriyse. İletişimiz bitsede dururdu o mesajlar. Bazen açar okurdum. Ama artık anında siliyorum. İletişimi keserken kırıp döktüyse mesaj kutusunda görüp sinirlerimi bozmuyorum hiç. Siliyorum ve ohh kurtuldum diyorum.
Kesinlikle silerim. Sanırım bir alışkanlık genelde fazla mesaj bırakmam telefonumda. Gereksiz buluyorum. Hele ki iletişimim kopmuş birinin mesajlarını saklamak saçma geliyor bana. Bana değer vermeyene ben asla değer vermem
Siliyorum çünkü bir iz taşımak hoşuma gitmiyor. Daha çok sinir olabilme durumum var benim. Bu yüzden hiç bir şeyi görmemek okumamak daha iyi. Aklımdan elbette çıkmıyor ama en azından bazı anlar başka şeylerle ilgilenirken gözümün önüne de gelmiyor.
Selam, Kim olduğu fark etmeksizin mesaj silme gibi alışkanlığım olmadığı için genelde kalıyor. Eğer çok kötü bir şekilde kopmuşsak o zaman silebilirim. Yoksa her mesaj duruyor bende.
Telefonu ilk aldığım günden beri hiç mesaj silmemişimdir sanırım. biriyle iletişimi kestiysem onu hayatımdan çıkardıysam bitmiştir zaten olay. Mesajların siliniip silinmemesinin bir önemi yok. Sadece bir kere mesaj attığım sucudan veya servis şoföründen bir farkı yoktur.
Hayır ben gereksiz olan kısa konuşmaları silerim. İletişim kessem bile uzun süreli konuştuğum insanlara ait olan hiç bir mesajı silmem. Bu yüzden Wp depolamam 30 gb civarındadır. :)
Daha yeni çok yakın bi arkadaşımla yollarımızı ayırdık sebebi artık o kişinin eskiden benim arkadaşım olan kişi olmayacak kadar çok değişmesiydi ama fotoğrafları mesajları asla silmiyorum çünkü o fotoğraftaki mesajlardaki insan benim eskiden en yakın dostumdan kalan şeyler şu anki kişiyle alakası olmadığı için silmedim. Eskiden silerdim anında bittiği an ama büyüdükçe şunu anladım insan şu an konuşmasa bile eskiye dair şeyleri bazen görmek istiyor. O yüzden artık silme taraftarı değilim :)