Her yeni şeye beklenti ve hevesle atılıyorum ama sonradan olanlar beni asla tatmin etmiyor sizce bu neyle alakalı?

Her zaman yeni bir olay oluyor. Buna da ayrıca şaşırıyorum. Tam umudu kesmiş evimde kendi başıma kafama göre takılacağım diye düşünürken aramam gereken bir arkadaşımı arayınca evlenmek isteyen bi adamdan söz etti. İyi dedim fotoğrafımı attım o da iletti. Ama iki gün oldu karşı taraftan hareket yok. İnstagramdan ekleyeceğim demiş ama yok. İnsan ya tamam der ya da hayır der. Ama böyle arada bırakılmak ( ki hep başıma gelir ) gerçekten çok can sıkıcı.

ama sanırım asıl sorun ilk dendiği zaman benim direkt ya buluşma güzel geçerse diyip heyecanlanmam. Sonradan bir şey olmayınca da çöküntü daha fazla oluyor. Şu huyumu değiştirmeye çalışsam da beceremiyorum. Sizce bu neyle alakalı? Daha sakin yaklaşmak istiyorum ama imkansız hemen hayal ve beklentiler devreye giriyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün ikinci gün ve çocuktan bi hareket yok. Eğer bugün de ses çıkmazsa yarın yazsa bile kabul etme diyor içimdeki ses. Öfkelendim. Sizce? Ya da kabul et buluş ama onla ilgili bi fikir belirtmeden günlerce beklet diyor
Her yeni şeye beklenti ve hevesle atılıyorum ama sonradan olanlar beni asla tatmin etmiyor sizce bu neyle alakalı?