İcimde hep birseylerin tamamlanmamisligi hissi var?

nasil anlatirim bilmiyorum eksik hissediyorum her yonden , Anksiyete bozuklulugum var ve gecen sene depresyon atlattim , bunlardan dolsyi bir gecis sureci mi bu yoksa ondan oncede varmiydi hatirlamiyorum ama kendimi bildim bileli varligini hissediyorum bunun. Sanki birseyi eksik yapmisim tamamlamamisim o sey eksik kalmis gibi hissediyorum herseyde , cok fazla kez kontrol etme geregi duyuyorum mesela cuzdanimdan para cikardim cok fazla kez acip tekrar kontrol ediyorym yeri falanda kontrol ediyorum bakiyorum para orada sonra geri kapiyorum bu sefer kaparken tekrar dusurdummu acaba diye dusemeyecegi kadar kucuk acip fermuari oyle bakiyorum bu kisma kadar dongu devam ediyor iste acip kontrol edip duruyorum boyle cok fazla var herseyi fazlaca kontrol ediyorum ya anlatilmaz o kadar degisik hisler icerisindeyim. Birde rahatlayamiyorym cok stres yapiyorum herseye evde tek kaldigimda bile rezil davranamiyorum cogu animi birileri izliyormus gibi yasiyorum anneme babama bile biseyler soylerken ne dusunurler diye cok dusunuyorum
İcimde hep birseylerin tamamlanmamisligi hissi var?