Hepimizin içinde küçük bir kız- erkek var. Bazen yıllarca kapalı ve puslu bir odada bekletiriz onu. Bazen sadece birileriyle olduğumuz zaman ortaya çıkar. Sizinki ne alemde? Gülüyor mu o odada ya da dışarıda mı? Ne yapıyor şu anda?
içimdeki çocuk öldü. el birliğiyle o çocuğu gösterdiğim kim varsa öldürdüler. kimi şeker verdi kandırdı zehirledi kimisi bir oyuncak verdi kırdı kimisi eksik bir puzzle verdi bir süre onu arattı.. Kimi düşürdü ayağına çelme taktı düşünmeden kırdı kabalaştı kimisi susuz bıraktı iki tatlı sözü çok gördü kimisi aç bıraktı sevgiyi çok gördü..
Çocuklar dayanıksız narin insanlar en nihayetinde öldü işte.. artık yaşamıyor. belki de yaşamaması yaşamasından daha iyi daha fazla acı çekmemiş oluyor en nihayetinde
İçimde çocuk yerine yetişkin ikamet ediyor icabında ortaya çıkan. Çocuklar neden içimize hapsolsun ki? Yetişkinleri hapsedelim, dünyaya daha saf, temiz, kalpten duygular yayılsın. Çocuğum ben. Neler yapıyorum veya yapmak için hayaliyle yaşıyorum? Çizgi film izliyorum. Bazen durgun ve üzgün bir çocuk oluyorum. O zamanlar ağaçları dinliyorum. Rüzgar eserken yapraklarında bir şeyler duyuluyor. O duyduklarım dinlendiriyor ruhumu. Hayallerim ve dualarımla mutluyum. Kitaplar kadar, müzik dinlemek, oyunlar oynamak kadar, çocuk dergileri okumak da, çocuk bulmacaları çözmek de çok süper. Bir de, büyüyünce ne olacağını düşünmek de çok eğlenceli. Ne olursam olayım, kendime söz verdim, hep çocuk olacağım...🦄🍀🍏⭐❤️
İçimdeki çocuk çok yaramaz çok 🤣🤣 hiç uslu durmuyor. Bu aralar sürekli arkadaşlarım ile uğraşıyorum ve onları delirtiyorum. @Asil-Bey sinirler ne alemde😇 ben hiç yaramazlık yapmiyorum ki, o hep yoğun benimde canım sıkılınca ona sarıyorum ve çıldırıyor sinirden🤣🤣 @emre00 annemmm bugün seni delirttiler mi? Yaş 44 bir ayağım çukurda fakat arkadaşlarımı darlamasam olmaz🤭😏🙃
İçimdeki çocuk her zaman ortaya çıkmıyor kendi gibi çocukları görünce ortaya çıkıyor neşe saçıyor etrafa ama sevmediği kişiler olunca kendi kabuğuna çekiliyor. Herkesin içinde yatan bir çocuk vardır diye düşünüyorum kimisini çok üzmüşler kimisi de hayata aynı masumiyet aynı saflıkla bakabiliyor. Yaşadığımız dönemde bu saflığı bu samimiyeti ne yazık ki toplum olarak kaybettik günden güne daha da kaybediyoruz. Herkesin içindeki çocuğu yaşatması ve hayata daha güzel bakabilmesi ümidiyle..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
İçimdeki çocuk bu sıralarda yorgun yaşadığı hayal kırıklıklarından dolayı. Ama yine de herşeye rağmen yorgunda olsa güçlü durmaya çalışıyor. Çünkü gülmeyi çok seviyor. Ağlatmaya çalışsalarda, ben gülmeyi şeçiyorum.
Merhabalar 🧁 İçimdeki çocuğu hiçbir zaman saklı tutmadım. İçimdeki çocuk her zaman yaşıyor, bazen çizgi film izliyoruz süt içip, bazen dans ediyoruz, bazen kahkaha atıp eğleniyoruz, bazen gök gürleyince örtünün arkadına saklanıyoruz, bazen yemek yaparken yüm mutfağı dağıtıyoruz ama yine mutlu oluyoruz..
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Her şeye rağmen bir şekilde yaşamaya çalışıyor ama çok zor gibi çünkü artık yoruldum oyun oynamak istiyor eğlenmek istiyor sevmek istiyor sevilmek istiyor arkadaşlık istiyor anlaşabileceğimi insanlar olsun istiyor önemli olan şey bir olmak olsun istiyorum gerçekten hayatında sahip insanlar olsun artık çünkü sahte insanlara tahammülü kalmamış Ölmek istiyor bir yandan her şeyi bırakmak artık istiyor dikmiş sıkılmış tükenmiş kimse onu anlamıyor.
şu an küskün tatlı bir kız olarak dudaklarını bükmüş, kollarını kucağında bağlamış , bir ağacın dibinde oturuyor. Üzücü anları aklına geldikçe gözlerinden birer damla boncuk gibi süzülüyor. Kendisini anlayacak birini bekliyor.
Icimdeki cocuk hala mutlu huzurlu bazen yaramaz bazen kendi havasinda ama cocuk iste. Gelecege umutla bakan, siradan normal bir cocuk. Hep oyle kalsin istiyorum hic gitmesin dursun oldugu yerde 🌼